AGENCE REMBRANDT NV

Contactgegevens AGENCE REMBRANDT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGENCE REMBRANDT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGENCE REMBRANDT NV

Regio (region): De Panne, België

Adres (address): Dynastielaan 10,8660, België

Telefoon (phone): 058 41 33 55 058 41 33 55

Fax (fax): 058 41 56 48 058 41 56 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGENCE REMBRANDT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGENCE REMBRANDT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGENCE REMBRANDT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGENCE REMBRANDT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGENCE REMBRANDT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGENCE REMBRANDT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGENCE REMBRANDT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGENCE REMBRANDT NV
Products information AGENCE REMBRANDT NV

BTW identificatienummer (tax): BE05236877441
Ondernemingsnummer: 1179351806
Hoofdstad (capital): 118,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 666,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AGENCE REMBRANDT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGENCE REMBRANDT NV
(Get full report from official database of BE for AGENCE REMBRANDT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGENCE REMBRANDT NV
Addition kinds of activities for AGENCE REMBRANDT NV

092100. Vissuikerijen en conserven | Fish hatcheries and preserves
103102. Zinkertsmijnbouw | Zinc ores mining
28510200. Lakken, lakken, emaljes en andere coatings | Lacquers, varnishes, enamels, and other coatings
28790101. Arsenaten, arsenieten (geformuleerd) | Arsenates, arsenites (formulated)
31310201. tellers | Counters
51620101. Kunststofharsen | Plastics resins

Werken bij AGENCE REMBRANDT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGENCE REMBRANDT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGENCE REMBRANDT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGENCE REMBRANDT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke (M/V) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een innoverend bedrijf in Kortemark zijn we op zoek naar een nieuwe lijnverantwoordelijke. Je kan de lijn zelfstandig opstarten. Je controleert de kwaliteit van de producten. Je kan de camera's instellen. Je plaatst het afgewerkte product op de transportband. Je houdt de werkplaats proper. Je vult de gewicht- en kwaliteitsdocumenten in.

  • HELPER LASSER AANSLUITING INTERNET EN TV (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het plaatsen van signalisatie en voert de graafwerken uit die noodzakelijk zijn voor het laswerk. Je helpt bij de voorbereiding van laswerken op koperkabels. Je helpt bij werken in verdelers of verdeelkasten, aan kabels, enz. Je helpt de lasser bij het uitvoeren van werken in mangaten of afgesloten ruimtes.

  • Schoonmaker tijdelijk (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Heist-op-den-Berg zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker.

  • Werkvoorbereider (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wanneer je als werkvoorbereider zal werken is je takenpakket voor de vacature: volledig uitdenken van een project en indelen bouwvergunningsdossier samenstellen je bent contactpersoon tussen eigenaar bouwheer architect en stadsdiensten aanvraag van studies en offertes samenstellen meetstaat budget samen stellen uitvoeringsplan opmaken je zorgt voor de logistieke ondersteuning tijdens het volledige bouwproces

  • Technisch Bediende (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Kinrooi, regio Bree is opzoek naar een technische bediende.  Je zal instaan voor het verwerken, uitwerken en bestellen van binnendeuren.  Je helpt ook met de calculatie indien nodig. 

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Belsele / Sinaai (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent voor tuinarbeid en opkuis na renovatie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We kijken uit naar een gemotiveerde jobstudent die niet alleen een cent wil bijverdienen tijdens de zomermaanden maar ook wil bijleren. Dit kan je takenpakket zijn: helpen bij het plaatsen van totale renovaties en winkelinrichting: materiaal aangeven bestelwagen laden/lossen ... onderhouden van bedrijfstuinen en -parkings: grasmaaien opritten schoonmaken ... helpen bij de opkuis van afgewerkte winkelrenovatie: vloer schuren muren en deuren afwassen ...

  • STUDENT Kelner (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Tekenaar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Je tekent projecten van klanten uit op basis van de aangegeven plannen en studies, je werkt technische oplossingen uit voor het uit te voeren werk in productie. Je gebruikt je technische en architecturale kennis en je past de reglementeringen voor de bouwsector toe, je volgt de meegeleverde studieplannen nauwkeurig op.

  • Preventieadviseur (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    U adviseert de werkgever, de leidinggevenden en de werknemers met als doelstelling de verbetering van het welzijn van de werknemers. U voert de opdrachten uit in het kader van het dynamisch risicobeheersingssysteem en vervult diverse wettelijke taken. U promoot de veiligheid en implementeert de beheersmaatregelen volgens het globale welzijnsbeleid, en dit in overleg met de andere preventieadviseurs. U bent het dagelijks aanspreekpunt inzake welzijn en veiligheid ter zake, en implementeert dit beleid door aanwezigheid op de werkvloer en overleg met de hiërarchische verantwoordelijken. U werkt nauw samen met de technische diensten omtrent de opvolging van verbeteringen, keuringen en controleprogramma’s. U brengt regelmatig verslag uit aan de HL over de arbeidsomstandigheden en mogelijke verbeteringen betreffende de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. U rapporteert aan het diensthoofd IDPB omtrent uw interventies en de realisaties van het DRBS en de actieplannen.

  • Adviseur HR & Opleiding (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MP INTERNATIONAL PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een organisatie die zich specialiseert in adviesverlening aan diverse bedrijven in de sector van de voedingsproductie. Ze adviseren hun klanten op het vlak van HR & personeelsbeleid. Hun missie is om bij te dragen tot een efficiëntere en kwaliteitsvollere werking van deze bedrijven. Om in hun missie te slagen, werkt onze klant dagelijks samen met een uitgebreid netwerk van opleidingsverstrekkers en beschikken zij zelf over een team van Adviseurs met gespecialiseerde kennis inzake personeel en organisatie. Nu de thema’s “diversiteit” en “werkbaar werk” steeds hoger op de agenda van de klanten staat, werft onze klant een collega aan om het team van Adviseurs te versterken: Heb jij een hart voor HR én voor Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte Adviseur HR & Opleiding die we zoeken! De functie • Je bouwt aan een duurzaam netwerk binnen de voedingsindustrie en adviseert de klanten • Je analyseert grondig de behoeften en noden van de klanten op vlak van Opleidingen en Personeelsbeleid • Je geeft eerstelijnsadvies en je bent de brug tussen de klant en je opgebouwde netwerk van opleidings- en adviespartners • Je zet de thema’s diversiteit en werkbaar werk op de kaart bij de klanten • Je zoekt (mee) naar oplossingen voor specifieke vragen rond deze thema’s • Je werkt dagelijks samen met collega’-adviseurs en een netwerk van experten • Je ontwikkelt HR-instrumenten en faciliteert de opzet van projecten • Je werkt mee aan een up-to-date ondersteuningsaanbod • Je werkt samen met Nederlandstalige en Franstalige collega’s o Jouw eerste taal is Nederlands, maar een goede kennis van het Frans is een meerwaarde

  • Flexmedewerker/student barman-vrouw (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RONDA

    Type: Flexijob

    klanten ontvangen en tafel toewijzen klanten adviseren bij de keuze van hun gerechten opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen dranken klaarmaken en stock nakijken allerhande dranken klaarmaken (cocktails, warme dranken..)

Zoek naar antwoorden van AGENCE REMBRANDT NV in sociale netwerken
Look for responds of AGENCE REMBRANDT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGENCE REMBRANDT NV. Laat een reactie achter voor AGENCE REMBRANDT NV. AGENCE REMBRANDT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGENCE REMBRANDT NV. Leave a respond for AGENCE REMBRANDT NV. AGENCE REMBRANDT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGENCE REMBRANDT NV op de google maps. Adres en contacten AGENCE REMBRANDT NV
Location of AGENCE REMBRANDT NV on the google maps. Address and contacts of AGENCE REMBRANDT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AGENCE REMBRANDT NV AGENCE REMBRANDT NV: Gimaco | VALKENBORGH MUSIQUE SA | Geurs Office Equipment NV | Food Security | LUNA sprl

Other related companies as AGENCE REMBRANDT NV: Gimaco | VALKENBORGH MUSIQUE SA | Geurs Office Equipment NV | Food Security | LUNA sprl

AGENCE REMBRANDT NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio De Panne, België. De volledige naam van het bedrijf is AGENCE REMBRANDT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05236877441. Het bedrijf AGENCE REMBRANDT NV bevindt zich op het adres: Dynastielaan 10,8660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 118,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 666,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AGENCE REMBRANDT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGENCE REMBRANDT NV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGENCE REMBRANDT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGENCE REMBRANDT NV, openstaande posities, locatie van AGENCE REMBRANDT NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGENCE REMBRANDT NV is a company, that was registered 1998 in De Panne region, Belgium. Full name of company is AGENCE REMBRANDT NV, company assigned to the tax number BE05236877441. The company AGENCE REMBRANDT NV is located at the address: Dynastielaan 10,8660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 118,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 666,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AGENCE REMBRANDT NV were not found.
The main activity of AGENCE REMBRANDT NV is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AGENCE REMBRANDT NV is not available. You also can look at reviews of AGENCE REMBRANDT NV, open positions, location of AGENCE REMBRANDT NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGENCE REMBRANDT NV, De Panne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGENCE REMBRANDT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGENCE REMBRANDT NV, De Panne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGENCE REMBRANDT NV, employees, financial statistics.