Agence Eurimas NV

Contactgegevens Agence Eurimas NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Agence Eurimas NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Agence Eurimas NV

Regio (region): Nieuwpoort, België

Adres (address): Lombardsijdestraat 5B,8620, België

Telefoon (phone): 058 23 51 74 058 23 51 74

Fax (fax): 058 23 90 74 058 23 90 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Agence Eurimas NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Agence Eurimas NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Agence Eurimas NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Agence Eurimas NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Agence Eurimas NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Agence Eurimas NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Agence Eurimas NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Agence Eurimas NV
Products information Agence Eurimas NV

BTW identificatienummer (tax): BE08146881103
Ondernemingsnummer: 4910034179
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 444,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Agence Eurimas NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Agence Eurimas NV
(Get full report from official database of BE for Agence Eurimas NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Agence Eurimas NV
Addition kinds of activities for Agence Eurimas NV

147999. Chemische en meststoffenmijn, nec, nec | Chemical and fertilizer mining, nec, nec
393102. Strijkinstrumenten en onderdelen | String instruments and parts
22580101. Bed sets, kant | Bed sets, lace
27419900. Diversen, uitgeverijen, nec | Miscellaneous publishing, nec
31619902. aktetassen | Briefcases
34919906. Regelaars (stoominrichtingen) | Regulators (steam fittings)
36210104. Commutators, elektrische motor | Commutators, electric motor
39310206. Hoofden, banjo | Heads, banjo

Werken bij Agence Eurimas NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Agence Eurimas NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Agence Eurimas NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Agence Eurimas NV. Looking for open vacancies in other companies

  • finetuner machines (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als finetuner ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van de machines. Samen met je projectleider sta je in voor het afstellen en testen van de machines tot die perfect werken voor die naar de klanten gaan. Het mooie aan deze job is dat je, na de montage door de collega's, je de eindverantwoordelijkheid hebt , voor de machine naar de klant wordt gestuurd. De klant krijgt dan een film van het eindresultaat te zien of komt ter plaatse om de machine in actie te zien. Samen met de projectleider ga je dan als fine tuner the finishing touches gaan aanbrengen en zo zorg je voor een tevreden klant  Je bent een  technische wizard die volgens de schema's alles op punt kan zetten  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Toonzaalmedewerker (M/V) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen ons gloednieuwe toonzaal te Relegem bent u het eerste aanspreekpunt voor onze klanten (particulieren en vakmensen). U staan hen te woord met informatie en advies. U bent verantwoordelijk voor de offerte-opmaak en de effectieve verkoop. Aanvragen van klanten volg je actief op en stimuleert op die manier de verkoop.

  • Arbeider onderhoud M/V (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhouden van verkavelingen en braakliggende percelen (maaien, onkruid wieden, snoeien,…) - Plaatsen en onderhouden van werfborden - Plaatsen en vervangen van vlaggen en ander publiciteitsmateriaal - Opruimen van de werven. - Beveiligen van onveilige situaties op de werven - Schoonmaken van de woningen voor oplevering - Kleine herstellingen, aanpassingen in de kantoren - Interne verhuizen, monteren en demonteren van meubilair,… - Ondersteuning bieden bij de events

  • Technisch administratief bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het ondersteunen van de buitendienstmedewerkers; Het verwerken en opvolgen van bestellingen; Je denkt mee met de vertegenwoordiger en de klant en biedt een oplossing op maat aan; Het opstellen en opvolgen van offertes; je werkt een correcte prijszetting uit; Het opvolgen van retours en herstellingen

  • Bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doorzettend bouwbedrijf van Let\\\'s Work regio Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE. Je komt terecht in een bedrijf met poer. Samen met een ervaren team van werknemers zorgt de firma voor kwaliteitsvolle resultaten. Tot jouw takenpakket behoort : - Je voert de bouwmaterialen van het depot naar de werf. Dit met een trekker-oplegger of vrachtwagen met aanhangwagen. - Je vervoert ook bouwmaterialen en bouwmachines. Bv.: bekistingspanelen, stellingen, hoogwerkers, verreikers, graafmachines. - Je voert graafwerken uit op de werven voor funderingen en rioleringen. - Je werkt voornamelijk op de werven regio Oost- en West-Vlaanderen. Alsook Brussel, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ben jij iemand die met de nodige motivatie naar het werk gaat en correct handelt? Wil jij iets betekenen voor deze firma en deel uitmaken van dit topteam? Dan ben jij de persoon die wij willen!

  • Operator productie 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Poperinge zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator. Je bent verantwoordelijk voor de netheid, orde en veiligheid van de toegewezen machine. Je staat in voor de vervaardiging van de papieren zak volgens de fiches met de productgegevens, de bestelling, de werkvoorschriften voor het bedienen, regelen en afstellen van de toegewezen machine en drukeenheid en paletiseringsrobot en de controle van het eindproduct. Je informeert jouw chef in geval van afwijking van de planning, kwaliteit, stilstand van de machine, tekort aan materiaal, dringende herstellingen en staat van kritieke onveiligheid. Je geeft informatie door bij de ploegwissel. Je werkt mee aan het onderhoud van de machines.

  • Metselaar met interesse in een job kort bij huis! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vakman bent u op zoek naar een job kort bij huis, geen onnodige verplaatsingen meer,...? Dan is deze job zeker iets voor jou! jouw takenpakket bestaat uit: het uitzetten van profielen op de werf uitvoeren van metselwerkzaamheden voorbereidende taken, mortel maken,... orde bewaren, materiaal onderhouden,...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bekkevoort – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Tienen (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Technische jobstudenten gezocht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerde groentefirma in Ardooie zijn we op zoek naar jobstudenten die een technische opleiding volgen, dit om de operator bij te staan. Je helpt de goede werking van de productielijnen te garanderen, je helpt kleine storingen op te lossen en springt bij waar nodig, steeds met de productievereisten, veiligheidsnormen en hygiëneregels in gedachten.

  • Jobstudent pizzaleveraar (m/v) - rijbewijs A of B is een must (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, gelegen te Gent en actief in het maken van lekkere pizza's, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten. Je staat in voor de levering van de pizza's bij de klanten, dit door middel van een brommer. Onze klant is elke dag open van 11u30 tem 22u30. Ben jij minstens 1 dag in het weekend beschikbaar? Hecht je ook veel belang aan enthousiasme, klantvriendelijkheid en een verzorgd voorkomen? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken! Werkuren bespreekbaar!

  • Jobstudent verkoop (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: KIABI

    Type: Studentenjob

    Kiabi is een Franse winkelketen van kleding, schoenen en mode accessoires voor dames, heren en kinderen. Kiabi opent winkels in België en jij kan deel uitmaken van dit fantastisch avontuur. Als jobstudent bestaat jouw takenpakket uit: Klantenservice (adviseren, helpen); Kassabediening; Behandeling van de leveringen.

Zoek naar antwoorden van Agence Eurimas NV in sociale netwerken
Look for responds of Agence Eurimas NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Agence Eurimas NV. Laat een reactie achter voor Agence Eurimas NV. Agence Eurimas NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Agence Eurimas NV. Leave a respond for Agence Eurimas NV. Agence Eurimas NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Agence Eurimas NV op de google maps. Adres en contacten Agence Eurimas NV
Location of Agence Eurimas NV on the google maps. Address and contacts of Agence Eurimas NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Agence Eurimas NV Agence Eurimas NV: RTC-Robberechts NV | Mertex | MICROSERVICE SA | Cafés de Pauw SPRL | Cercle équestre des

Other related companies as Agence Eurimas NV: RTC-Robberechts NV | Mertex | MICROSERVICE SA | Cafés de Pauw SPRL | Cercle équestre des

Agence Eurimas NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Nieuwpoort, België. De volledige naam van het bedrijf is Agence Eurimas NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08146881103. Het bedrijf Agence Eurimas NV bevindt zich op het adres: Lombardsijdestraat 5B,8620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 444,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Agence Eurimas NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Agence Eurimas NV is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Agence Eurimas NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Agence Eurimas NV, openstaande posities, locatie van Agence Eurimas NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Agence Eurimas NV is a company, that was registered 1996 in Nieuwpoort region, Belgium. Full name of company is Agence Eurimas NV, company assigned to the tax number BE08146881103. The company Agence Eurimas NV is located at the address: Lombardsijdestraat 5B,8620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 444,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Agence Eurimas NV were not found.
The main activity of Agence Eurimas NV is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Agence Eurimas NV is not available. You also can look at reviews of Agence Eurimas NV, open positions, location of Agence Eurimas NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Agence Eurimas NV, Nieuwpoort: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Agence Eurimas NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Agence Eurimas NV, Nieuwpoort: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Agence Eurimas NV, employees, financial statistics.