Sportiekkampen (BVLO) VZW

Contactgegevens Sportiekkampen (BVLO) VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sportiekkampen (BVLO) VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sportiekkampen (BVLO) VZW

Regio (region): Zedelgem, België

Adres (address): Fazantenlaan 92,8210, België

Telefoon (phone): 050 20 05 46 050 20 05 46

Fax (fax): 050 24 13 96 050 24 13 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sportiekkampen (BVLO) VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sportiekkampen (BVLO) VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sportiekkampen (BVLO) VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sportiekkampen (BVLO) VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sportiekkampen (BVLO) VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sportiekkampen (BVLO) VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sportiekkampen (BVLO) VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sportiekkampen (BVLO) VZW
Products information Sportiekkampen (BVLO) VZW

BTW identificatienummer (tax): BE08619018554
Ondernemingsnummer: 7384979248
Hoofdstad (capital): 612,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 815,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Sportiekkampen (BVLO) VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sportiekkampen (BVLO) VZW
(Get full report from official database of BE for Sportiekkampen (BVLO) VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sportiekkampen (BVLO) VZW
Addition kinds of activities for Sportiekkampen (BVLO) VZW

0711. Bodemvoorbereiding | Soil preparation services
769904. Afvalverwerking | Waste cleaning services
14790201. Marcasite mijnbouw | Marcasite mining
28330401. Bijnierderivaten | Adrenal derivatives
33150101. Chain link fencing | Chain link fencing
34989906. Pijpsystemen voor pulp-, papier- en chemische industrie | Piping systems for pulp, paper, and chemical industries
37130211. Stake, platform truck bodies | Stake, platform truck bodies
38120404. Taffrail logs | Taffrail logs
39449905. Schotels, speelgoed | Dishes, toy
59429900. Boekwinkels, nec | Book stores, nec

Werken bij Sportiekkampen (BVLO) VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sportiekkampen (BVLO) VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sportiekkampen (BVLO) VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sportiekkampen (BVLO) VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je staat in voor zowel de hygiënische zorgen als technisch verpleegkundige taken. Je bent verantwoordelijk voor de controle en verdeling van de geneesmiddelen en het bijwonen van multidisciplinaire vergaderingen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Inventaris kledingwinkel Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7-15u. De tweede shift van 18u-23u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Bandenmonteur Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je monteert, balanceert en herstelt de banden van zowel personenwagens als vrachtwagens Je hebt een passie voor auto's Je bent bereid te depanneren buiten de werkuren (mits wettelijke vergoeding)

  • Chauffeur CE - walking floor of afzetcontainers - hoog loon! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U wordt ingezet als chauffeur van een walking floor (hydraulische achterklep) of afzetcontainers met aanhangwagen (haaksysteem). Voor de walking floor: u bent bestuurder én belader. Op een kwartier ben je gelost, maar dan ruim je nadien ook de restjes op in de oplegger. Het zijn vooral dagritten tussen de 2 sites van het bedrijf, Brussel is zowat het verste dat je moet rijden. Voor de afzetcontainers: ophalen/leveren afzetcontainers voor houtafval, gans Belgie + N-Fr.

  • Import Inside Sales medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Import Inside Sales medewerker (m/v) Doel van de afdeling en functie: Coördineren van offertes met daaraan gekoppelde vrachtreservaties voor een toegewezen vaargebied. Onderhouden en ontwikkelen van inside sales activiteiten voor het desbetreffend vaargebied.Omschrijving van de werkzaamheden: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het toegewezen vaargebied. Je negotieert tussen klant en hoofdkantoor, offertes opmaken aan klanten en opvolging ervan. Identificatie van de markt a.d.h.v.: bezoeken van outside sales, sales leads van overzeese agenten, nieuwe vrachtaanvragen, prospects, statistieken, kranten, advertenties,... Registratie van de marktinformatie in LISA CRM. Werken via de systemen LISA CRM - LARA Quotation & CRM. Budgetten maken in samenwerking met import sales manager. Maandelijks sales rapporten opstellen: markt situatie, prestaties aan de hand van statistieken, belangrijke trafieken,... Netwerken: commerciële activiteiten bijwonen + bezoeken van voornaamste klanten binnen het toegewezen vaargebied. Trouble shooting/geschillen oplossen - assistentie customer service desk. Global offer & presentaties up to date houden bij wijzigen in het toegewezen vaargebied.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Herzele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent zaalmedewerker (M/V) (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Ingelmunster zijn we op zoek naar een zaalmedewerker. Er wordt verwacht dat je een sociaal en warm persoon bent, want je staat in voor het onthaal van de klanten, opnemen en bedienen van klanten. Je helpt mee aan de netheid van de zaak. Je helpt mee alles op te ruimen.

  • Developer .NET (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ECS EUROPEAN CONTAINERS

    Type: Vaste Job

    Je ontwikkelt software in .NET voor interne toepassingen ECS2XL zorgt ervoor dat je ICT-opleidingen kunt volgen. Je zorgt voor het onderhoud van en aanpassingen aan bestaande toepassingen. Je werkt samen met collega’s binnen en buiten ECS2XL waarmee je samen instaat voor de programmatie, testing, documentatie, implementatie en nazorg van de geleverde software. Je zult kunnen werken aan afwisselende projecten van diverse aard. www.ecs.be/nl/jobs

  • CREO Designer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: MIDES

    Type: Vaste Job

    Je staat als desinger in voor het kwalitatief ontwerpen en uittekenen van technische oplossingen. Je staat in voor de opmaak van de nodige aankoopbehoeften voor de uitvoering van het ontwerp. Je werkt de volledige tekeningen uit, rekening houdende met de technische mogelijkheden in productie, kwaliteit, budget. Je staat garant voor de uitwerking van een goed design en lay-out, beschrijvingen van bewerkingen en nabehandeling. Je staat in voor de opmaak van de nodige uitvoerings- en projectdocumenten zoals 3D modellen en tekeningen, technische beschrijvingen, stuklijsten, bewerkingslijsten en sturingsprogramma's. Je staat in voor het opmaken van transporttekeningen, montageplannen en je draagt bij in de opmaak van het technische klantendossier. Je werkt nauw samen met je collega's van aankoop, kwaliteit en productie en rapporteert aan de Engineering Manager.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) MOL (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Flexi Jobber Horeca (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Horeca

    Type: Flexijob

    Wil jij in je extra tijd nog iets bij verdienden in de horeca? In onze sector mag je onbeperkt bijverdienen als flexi-jobber. Zelf je uren bepalen en inplannen wanneer je kunt. Ervaring is niet perse vereist.

Zoek naar antwoorden van Sportiekkampen (BVLO) VZW in sociale netwerken
Look for responds of Sportiekkampen (BVLO) VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sportiekkampen (BVLO) VZW. Laat een reactie achter voor Sportiekkampen (BVLO) VZW. Sportiekkampen (BVLO) VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sportiekkampen (BVLO) VZW. Leave a respond for Sportiekkampen (BVLO) VZW. Sportiekkampen (BVLO) VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sportiekkampen (BVLO) VZW op de google maps. Adres en contacten Sportiekkampen (BVLO) VZW
Location of Sportiekkampen (BVLO) VZW on the google maps. Address and contacts of Sportiekkampen (BVLO) VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Sportiekkampen (BVLO) VZW Sportiekkampen (BVLO) VZW: DEBACKER H | B-TECH sa | Leys Travel BVBA | Lovrovic Piano's BVBA | Koen De Vuyst

Other related companies as Sportiekkampen (BVLO) VZW: DEBACKER H | B-TECH sa | Leys Travel BVBA | Lovrovic Piano's BVBA | Koen De Vuyst

Sportiekkampen (BVLO) VZW is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Zedelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is Sportiekkampen (BVLO) VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08619018554. Het bedrijf Sportiekkampen (BVLO) VZW bevindt zich op het adres: Fazantenlaan 92,8210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 612,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 815,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Sportiekkampen (BVLO) VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sportiekkampen (BVLO) VZW is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sportiekkampen (BVLO) VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sportiekkampen (BVLO) VZW, openstaande posities, locatie van Sportiekkampen (BVLO) VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sportiekkampen (BVLO) VZW is a company, that was registered 2016 in Zedelgem region, Belgium. Full name of company is Sportiekkampen (BVLO) VZW, company assigned to the tax number BE08619018554. The company Sportiekkampen (BVLO) VZW is located at the address: Fazantenlaan 92,8210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 612,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 815,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Sportiekkampen (BVLO) VZW were not found.
The main activity of Sportiekkampen (BVLO) VZW is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Sportiekkampen (BVLO) VZW is not available. You also can look at reviews of Sportiekkampen (BVLO) VZW, open positions, location of Sportiekkampen (BVLO) VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sportiekkampen (BVLO) VZW, Zedelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sportiekkampen (BVLO) VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sportiekkampen (BVLO) VZW, Zedelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sportiekkampen (BVLO) VZW, employees, financial statistics.