MOLENHEIDE PARK

Contactgegevens MOLENHEIDE PARK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOLENHEIDE PARK: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOLENHEIDE PARK

Regio (region): Houthalen-Helchteren (Helchteren), België

Adres (address): Molenheidestraat 7,3530, België

Telefoon (phone): 011 52 10 44; 011 52 10 48 011 52 10 44; 011 52 10 48

Fax (fax): 011 52 37 17; 011 52 18 68 011 52 37 17; 011 52 18 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOLENHEIDE PARK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOLENHEIDE PARK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOLENHEIDE PARK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOLENHEIDE PARK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOLENHEIDE PARK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOLENHEIDE PARK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOLENHEIDE PARK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOLENHEIDE PARK
Products information MOLENHEIDE PARK

BTW identificatienummer (tax): BE02141479492
Ondernemingsnummer: 3403533935
Hoofdstad (capital): 699,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 826,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in MOLENHEIDE PARK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOLENHEIDE PARK
(Get full report from official database of BE for MOLENHEIDE PARK)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOLENHEIDE PARK
Addition kinds of activities for MOLENHEIDE PARK

20460402. Glutenmeel | Gluten meal
23710102. Capes, bont | Capes, fur
32720500. Betonnen raam- en deurcomponenten, vensterbanken en frames | Concrete window and door components, sills and frames
35869901. Benzinepompen, meten of doseren | Gasoline pumps, measuring or dispensing
36999908. Maser apparatuur | Maser equipment
44999901. Boothouses, commercieel | Boathouses, commercial
50870603. Betongraven en kisten | Concrete burial vaults and boxes
59329905. Records, tweedehands | Records, secondhand

Werken bij MOLENHEIDE PARK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOLENHEIDE PARK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOLENHEIDE PARK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOLENHEIDE PARK. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassamedewerker Supermarkt (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je graag in een supermarkt werken? Lijkt kassamedewerker jou de ideale job? Wil je graag veel klantencontact? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor deze job!

  • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het laden, lossen, verpakken en opruimen van de geproduceerde onderdelen. Je houdt het magazijn op orde en wordt polyvalent ingeschakeld.

  • Tekenaar (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een tekenaar. Takenpakket: - Het opstellen van uitvoeringstekeningen van zowel staalconstructies als dak- en wandbeplatingen - Opstellen van stuklijsten en boutlijsten - Afleveren van uitvoeringstekeningen - Voorbereiding voor de plasmabrandtafel als boorzaageenheid

  • Losse arbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend metaalverwerkingsbedrijf gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een losse arbeider. Dit om metalen platen en dergelijke, die op de band liggen, af te halen.

  • Heftruckchauffeur (M/V) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf te Geel zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs die kunnen werken in een 2-ploegensysteem. Takenpakket: Wegzetten van goederen op de juiste locatie Laden/lossen Stapeling

  • Chauffeur C / CE dagritten m/v (COMINES)

    Regio: COMINES

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als chauffeur C of CE? Wij zoeken naar een chauffeur om linnen op te halen en te leveren. Nationale ritten, dagritten. Vertrek vanuit Comines. Onze klant is een nationale speler die voornamelijk in de zorgsector en horeca actief is. Om hun groeiend klantenbestand goed en correct te kunnen beleveren zoeken ze een bijkomende medewerker, chauffeur C of chauffeur CE. Taken: Je levert of haalt goederen op bij klanten en zorgt voor een correcte afhandeling hiervan: laden en lossen van de goederen, invullen van de leveringsdocumenten, eerste aanspreekpunt klant omtrent vragen/klachten... Dagwerk. Je werkt soms met flexibele of onderbroken werkuren. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Poetshulp Steenokkerzeel (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Lint (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • LERAAR VOOR BIJLES WISKUNDE (regio ASSE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: AS2018

  • ClearSource - Java Developer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for 2 Java Developers for a freelance mission of 6 months (+extension) in Geel. You'll join a team of 11 people working on supply-chain applications Job Description develop applications in Java 8 coach fellow developers monitor best practices help the technical architecture together with the Solution Architect contribute to a DevOps culture work in an Agile way Profile min 2 years' experience in Java EE / JBoss experience with micro service / SOA landscape experience with API Design and Domain Driven Design experience with AWS Cloud native development (Lambda, DynamoDB, API GateWay, SQS / SNS / ...) any experience with Docker / Kubernetes, Jenkins, Artifactory, sonar, CI-CD is a strong asset fluent in English (Dutch is an asset) Details Start: ASAP Duration : 6 months + extension (scope of the project : 2 years) Location: Limburg

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Aarschot. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van MOLENHEIDE PARK in sociale netwerken
Look for responds of MOLENHEIDE PARK in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOLENHEIDE PARK. Laat een reactie achter voor MOLENHEIDE PARK. MOLENHEIDE PARK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOLENHEIDE PARK. Leave a respond for MOLENHEIDE PARK. MOLENHEIDE PARK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOLENHEIDE PARK op de google maps. Adres en contacten MOLENHEIDE PARK
Location of MOLENHEIDE PARK on the google maps. Address and contacts of MOLENHEIDE PARK

Andere gerelateerde bedrijven als come MOLENHEIDE PARK MOLENHEIDE PARK: Albrecht BVBA | Vettenburg BVBA | Inas NV | Aluminium & Plastics R.R. | Alpeco Fireworks

Other related companies as MOLENHEIDE PARK: Albrecht BVBA | Vettenburg BVBA | Inas NV | Aluminium & Plastics R.R. | Alpeco Fireworks

MOLENHEIDE PARK is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Houthalen-Helchteren (Helchteren), België. De volledige naam van het bedrijf is MOLENHEIDE PARK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02141479492. Het bedrijf MOLENHEIDE PARK bevindt zich op het adres: Molenheidestraat 7,3530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 699,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 826,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in MOLENHEIDE PARK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOLENHEIDE PARK is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOLENHEIDE PARK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOLENHEIDE PARK, openstaande posities, locatie van MOLENHEIDE PARK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MOLENHEIDE PARK is a company, that was registered 1993 in Houthalen-Helchteren (Helchteren) region, Belgium. Full name of company is MOLENHEIDE PARK, company assigned to the tax number BE02141479492. The company MOLENHEIDE PARK is located at the address: Molenheidestraat 7,3530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 699,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 826,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in MOLENHEIDE PARK were not found.
The main activity of MOLENHEIDE PARK is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MOLENHEIDE PARK is not available. You also can look at reviews of MOLENHEIDE PARK, open positions, location of MOLENHEIDE PARK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOLENHEIDE PARK, Houthalen-Helchteren (Helchteren): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOLENHEIDE PARK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOLENHEIDE PARK, Houthalen-Helchteren (Helchteren): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOLENHEIDE PARK, employees, financial statistics.