LES FERMES DU BONHEUR

Contactgegevens LES FERMES DU BONHEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES FERMES DU BONHEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES FERMES DU BONHEUR

Regio (region): Onhaye (Sommière), België

Adres (address): Rostenne 1,5523, België

Telefoon (phone): 082 22 50 81 082 22 50 81

Fax (fax): 082 22 42 87 082 22 42 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES FERMES DU BONHEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES FERMES DU BONHEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES FERMES DU BONHEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES FERMES DU BONHEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES FERMES DU BONHEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES FERMES DU BONHEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES FERMES DU BONHEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES FERMES DU BONHEUR
Products information LES FERMES DU BONHEUR

BTW identificatienummer (tax): BE06733764648
Ondernemingsnummer: 7099334716
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 866,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in LES FERMES DU BONHEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES FERMES DU BONHEUR
(Get full report from official database of BE for LES FERMES DU BONHEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES FERMES DU BONHEUR
Addition kinds of activities for LES FERMES DU BONHEUR

206299. Ransuikerraffinage, nec | Cane sugar refining, nec
628299. Beleggingsadvies, nv | Investment advice, nec
14799900. Chemische en meststoffenmijn, nec, nec | Chemical and fertilizer mining, nec, nec
28239904. Paardhaar, kunstmatig: rayon | Horsehair, artificial: rayon
35850205. Kluisjes, gekoeld | Lockers, refrigerated
51130301. Zakken, papier en wegwerp plastic | Bags, paper and disposable plastic
79970101. Curling club, lidmaatschap | Curling club, membership

Werken bij LES FERMES DU BONHEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES FERMES DU BONHEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES FERMES DU BONHEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES FERMES DU BONHEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een continue input en actualisatie van zowel de opleidings- als klantgegevens in onze programmadatabank. Je verwerkt inschrijvingen, staat klanten te woord en beantwoordt alle vragen op een klantgerichte en efficiënte wijze, zowel telefonisch als per email. Je staat in voor een correcte versturing en verwerking van de facturatie en je verwerkt nauwgezet administratie rond opleidingscheques. Je beantwoordt klantenvragen mbt ons opleidingsaanbod. Je maakt overeenkomsten op en wisselt informatie uit in verband met de praktische organisatie van een training. Op drukke momenten sta je het operations team bij in de uitvoering van de opleidingen. Hiervoor contacteer je klanten of docenten, je bereidt de documentatie voor en verzorgt de praktische uitvoering van opleidingen en congressen.

  • Chauffeur CE - vervoer bloemen en planten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van bloemen en planten naar tuincentra en bloemisten in België, Nederland en Frankrijk (20% naar tuincentra, 80% naar bloemisten).. Je rijdt 's nachts van 20u tot ongeveer 14u en dit samen met een collega.

  • Winkelmedewerker regio Brakel - Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brakel - Zottegem zijn wij op zoek naar enkele winkelmedewerkers. Tijdens jouw tewerkstelling zal je voornamelijk meehelpen met de rekken aan te vullen en de kassa te bedienen. Verder zal je klanten te woord staan en soms helpen in het magazijn en de stock beheren.

  • Ervaren pijpfitter - regio Kempen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten regio Kempen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • Monteur Koeltechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en installeren van koelcellen, innovatieve koelinstallaties en totaalprojecten voor de bloemensector en voedingsmiddelenindustrie in heel Europa. Een jong team met hooggespecialiseerde ervaring en goede groepssfeer is de basis van het succes van Airclima. Het bedrijf stelt momenteel een 25-tal mensen tewerk en ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een “monteur - koeltechnieker”. Takenpakket: - Het uitvoeren van (koel)technische handelingen in opdracht van, en met de werfleider of projectleider in binnen- en buitenland - Voert montagewerkzaamheden uit van mechanische, koeltechnische en elektrische aard - Het uitvoeren van taken volgens opdracht, tekeningen en schema’s - Stelt installaties in bedrijf al dan niet in samenwerking met de werfleider / projectleider

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Riemst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent administratie (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    - klanten te begeleiden vakantie- en jaarverhuur - input briefwisseling en klasseren - ophangen affiches, nemen foto's - opname tellers - controle appartementen na vertrek huurders vakantieverhuur - voorbereiden fiche etalage

  • Koeltechnieker met interessant salarispakket (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker ben je verantwoordelijk voor het beheer en het preventieve/correctieve onderhoud van koeltechnische installaties (airco, warmtepompen, etc.) bij één van onze klanten. Dit kan op een vaste werf zijn of verschillende werven - naar eigen keuze Een greep uit uw takenpakket: - Interventies en deelname aan wachtdienst - Administratieve workflow (logboeken, registratie uren, klantenbonnen opmaken, etc.) - Opmerken van verbeteringsmogelijkheden van technische installaties - U bent tevens het aanspreekpunt bij de klant omtrent koeltechnische vragen.

  • Ontwerper - mechanische en hydraulische installaties (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker die technisch geschoold is met interesse of ervaring in mechanische & hydraulische installaties. Taken: Opmeten op werf Ontwerp en hydraulische berekening van de installatie Opmaak van AS BUILT dossier Overdracht en communicatie met projectopvolgers

  • Klinisch psycholoog (m/v) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: PSYCHOLOGISCH CENTRUM TEMSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologisch Centrum Temse is een groepspraktijk in volle ontwikkeling van erkende psychologen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Meer info over onze praktijk kan je vinden op www.psychologischcentrumtemse.be Als klinisch psycholoog zal je instaan voor het ondersteunen en begeleiden van volwassenen. Je geeft individuele begeleiding, maar er is ook de mogelijkheid om groepstrainingen of workshops (thema's worden onderling besproken) te geven. Daarnaast zal je ook deelnemen aan het teamoverleg en de intervisie. Op die manier zal je meehelpen aan de uitbouw van onze praktijk.

  • Zelfstandig uitbater(s) horeca (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: MILOHEEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een niewe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn. De VZW Miloheem is een bruisend café met feestzaal en vergaderlokalen. Voor deze uitbating zijn wij op zoek naar een zelfstandige persoon/zelfstandig koppel. Je zal instaan voor de dagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening, het beheren van de stock, plaatsen van de bestelling, het contact met klanten, enzovoort.

Zoek naar antwoorden van LES FERMES DU BONHEUR in sociale netwerken
Look for responds of LES FERMES DU BONHEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES FERMES DU BONHEUR. Laat een reactie achter voor LES FERMES DU BONHEUR. LES FERMES DU BONHEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES FERMES DU BONHEUR. Leave a respond for LES FERMES DU BONHEUR. LES FERMES DU BONHEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES FERMES DU BONHEUR op de google maps. Adres en contacten LES FERMES DU BONHEUR
Location of LES FERMES DU BONHEUR on the google maps. Address and contacts of LES FERMES DU BONHEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come LES FERMES DU BONHEUR LES FERMES DU BONHEUR: Rector Benelux | Peeters (Huis) | TIME TO DIVE DUIKCENTRUM | Bosmans A | Geert Leysen

Other related companies as LES FERMES DU BONHEUR: Rector Benelux | Peeters (Huis) | TIME TO DIVE DUIKCENTRUM | Bosmans A | Geert Leysen

LES FERMES DU BONHEUR is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Onhaye (Sommière), België. De volledige naam van het bedrijf is LES FERMES DU BONHEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06733764648. Het bedrijf LES FERMES DU BONHEUR bevindt zich op het adres: Rostenne 1,5523. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 866,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in LES FERMES DU BONHEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES FERMES DU BONHEUR is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES FERMES DU BONHEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES FERMES DU BONHEUR, openstaande posities, locatie van LES FERMES DU BONHEUR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LES FERMES DU BONHEUR is a company, that was registered 1997 in Onhaye (Sommière) region, Belgium. Full name of company is LES FERMES DU BONHEUR, company assigned to the tax number BE06733764648. The company LES FERMES DU BONHEUR is located at the address: Rostenne 1,5523. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 866,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in LES FERMES DU BONHEUR were not found.
The main activity of LES FERMES DU BONHEUR is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LES FERMES DU BONHEUR is not available. You also can look at reviews of LES FERMES DU BONHEUR, open positions, location of LES FERMES DU BONHEUR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES FERMES DU BONHEUR, Onhaye (Sommière): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES FERMES DU BONHEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES FERMES DU BONHEUR, Onhaye (Sommière): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES FERMES DU BONHEUR, employees, financial statistics.