Volets Verts (Les)

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Volets Verts (Les)
Private companiesReal Estate • Volets Verts (Les)

Contactgegevens Volets Verts (Les): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Volets Verts (Les): address, phone, fax, email, website, opening hours

Volets Verts (Les)

Regio (region): Binche, België

Adres (address): Rue de la Triperie 4,7130, België

Telefoon (phone): 064 33 31 47 064 33 31 47

Fax (fax): 064 33 31 47 064 33 31 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Volets Verts (Les): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Volets Verts (Les)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Volets Verts (Les)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Volets Verts (Les), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Volets Verts (Les). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Volets Verts (Les), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Volets Verts (Les). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Volets Verts (Les)
Products information Volets Verts (Les)

BTW identificatienummer (tax): BE02419433593
Ondernemingsnummer: 4195648193
Hoofdstad (capital): 819,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 521,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Volets Verts (Les) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Volets Verts (Les)
(Get full report from official database of BE for Volets Verts (Les))

Aanvulling soorten activiteiten voor Volets Verts (Les)
Addition kinds of activities for Volets Verts (Les)

1781. Waterboren | Water well drilling
20240102. Ijs, verpakt: gegoten, op stokjes, enz. | Ice cream, packaged: molded, on sticks, etc.
20910334. Zalm: verpakt in blikjes, potten, enz. | Salmon: packaged in cans, jars, etc.
28990101. Anijsolie | Anise oil
36999902. Brandbestrijdings- of bombardementapparatuur, elektronisch | Fire control or bombing equipment, electronic
51930101. Kunstbloemen | Artificial flowers

Werken bij Volets Verts (Les): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Volets Verts (Les): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Volets Verts (Les). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Volets Verts (Les). Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma H.Essers in Tessenderlo is op zoek naar een chauffeur CE om ritten te doen in de nabije omgeving van Tessenderlo. Je taak bestaat uit het ophalen en leveren van plastic en cement. Je rijdt voornamelijk met trekker-opligger. Je hebt vaste uren en werkt van maandag tot vrijdag van 6u00 à 7u00 uur tot 17u00.

  • Verkoper Personenwagens (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    het onthaal van klanten en bezoekers; het analyseren van de specifieke behoeften van de klant en een prijsofferte op maat maken; het verkopen van zowel nieuwe wagens als occasies; het verkopen van personenwagens en lichte vrachtwagens aan professionele klanten; het inspelen op de fleetbehoeften van de klant en het realiseren van langetermijnrelaties, het opmaken van offertes en het opstellen van verkoops-en financieringsovereenkomsten\r\n het verkopen van aanverwante producten en diensten; het verzorgen van de eigen verkoopsadministratie; het organiseren van commerciële acties in samenwerking met de cel marketing; het opvolgen van offertes aan klanten; het opvolgen van prospecties; het opvolgen van leveringstermijnen van wagens in bestelling; het overbrengen en doorgeven van informatie aan het magazijn en de naverkoop.

  • HVAC technieker regio haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming, ... Je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op; Je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken; Je werkt zowel in team als zelfstandig

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst & Vlaamse Ardennen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoegaarden (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Hoegaarden en omgeving

  • Jobstudent persoonlijk assistent PAB (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor Robin een jonge kerel met het autismespectrum syndroom zijn wij op zoek naar een assistent om  samen met hem  activiteiten te doen tijdens zijn vrije tijd. Robin heeft het autismespectrum syndroom en communiceert via zijn spraakcomputer. We zoeken een assistent voor  3 dagen 4 uur per week en dit voor de maanden juli en augustus. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • vakman loodgieter - zinkwerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BEVEREN GEMEENTEBESTUUR

    Type: Vaste Job

    Als vakman ben je tewerkgesteld bij de dienst gebouwen. In het organogram valt deze dienst binnen de afdeling grondgebiedzaken. Algemeen is de dienst gebouwen verantwoordelijk voor het onderhoud, de uitwerking en de realisatie van diverse werkzaamheden in de gemeentelijke gebouwen. In deze functie voer je diverse saneringen en renovaties uit in en rond de gemeentelijke gebouwen vanuit jouw specifieke vakkennis en ervaring. Je zorgt hierbij dat de werkzaamheden op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd en nauwgezet worden opgevolgd. Tevens leef je de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu na. Tot slot bied je logistieke en technische ondersteuning bij o.a. interne verhuizingen en gemeentelijke activiteiten.

  • Logopedist (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde enthousiaste logopedist op zelfstandige basis die patiënten kan behandelen in een groepspraktijk te 1500 Halle Lenniksesteenweg 59/01 in het Medisch Centrum Don Bosco. Graag zouden we je ook opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar zou voor ons beiden een goede oplossing kunnen zijn. Je behandelt kleuters, kinderen en jongeren met taal-, spraak- en leerproblemen. Op een half jaar heb je zeker een voltijds rooster. We zijn gelegen tegenover Don Boscoschool. Je kan zeker ook verder uitbreiden met slikproblemen dewelke doorverwezen kunnen worden door onze respiratoir kinesist, Uz Brussel( werd door hen al gevraagd) en Az Halle( werd door hen ook al gevraagd). Ook het clb van Halle is vragende partij om samen met kinesist , kinderpsycholoog , psycholoog , tandarts en jou een mooi project uit te bouwen. Ook doorverwijzing van orthodontisten is mogelijk. Zo kan je zowel in de dag als na schooltijd je agenda vullen. Je krijgt een goed uitgeruste praktijkruimte binnen een nieuwbouw met alle nodige test-, therapie- en spelmateriaal en internetaansluiting. Het team bestaat uit kinderpsycholoog,psycholoog, kinesiste met specialiteit respiratoir (slikproblemen) en kinesist met specialiteit psychomotoriek, diëtiste, medisch pedicure/schoonheidsspecialiste, vroedvrouw, reumatoloog en tandarts. Neem alvast een kijkje op www.mcdb.be. Stuur je CV naar [email protected] of neem telefonisch contact per sms met Hilde 0477/884054

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE OPVANG

    Type: Werfreserve

    Je staat als kinderbegeleider in voor de buitenschoolse opvang van kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Daarnaast heb je ook de nodige aandacht voor verzorging, rust en hygiëne. Je werkt samen in een team. Je informeert de ouders over het verloop van de opvangdag.

  • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

  • BAKKERSHULP ALL-ROUND : FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    Helpen in de bakkerij met productie van pistolets en gebak Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Rijden met camionette en s'morgens winkels bevoorraden. Onderhoud van machines en atelier Ledigen van camionette Magazijn op orde houden

Zoek naar antwoorden van Volets Verts (Les) in sociale netwerken
Look for responds of Volets Verts (Les) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Volets Verts (Les). Laat een reactie achter voor Volets Verts (Les). Volets Verts (Les) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Volets Verts (Les). Leave a respond for Volets Verts (Les). Volets Verts (Les) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Volets Verts (Les) op de google maps. Adres en contacten Volets Verts (Les)
Location of Volets Verts (Les) on the google maps. Address and contacts of Volets Verts (Les)

Andere gerelateerde bedrijven als come Volets Verts (Les) Volets Verts (Les): Fiscal Assistance SA | Artios | 's Jongers Oude Metalen NV | MIRORLUX NV | Infi-Services

Other related companies as Volets Verts (Les): Fiscal Assistance SA | Artios | 's Jongers Oude Metalen NV | MIRORLUX NV | Infi-Services

Volets Verts (Les) is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Binche, België. De volledige naam van het bedrijf is Volets Verts (Les), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02419433593. Het bedrijf Volets Verts (Les) bevindt zich op het adres: Rue de la Triperie 4,7130. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 819,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 521,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Volets Verts (Les) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Volets Verts (Les) is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Volets Verts (Les) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Volets Verts (Les), openstaande posities, locatie van Volets Verts (Les) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Volets Verts (Les) is a company, that was registered 1987 in Binche region, Belgium. Full name of company is Volets Verts (Les), company assigned to the tax number BE02419433593. The company Volets Verts (Les) is located at the address: Rue de la Triperie 4,7130. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 819,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 521,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Volets Verts (Les) were not found.
The main activity of Volets Verts (Les) is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Volets Verts (Les) is not available. You also can look at reviews of Volets Verts (Les), open positions, location of Volets Verts (Les) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Volets Verts (Les), Binche: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Volets Verts (Les), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Volets Verts (Les), Binche: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Volets Verts (Les), employees, financial statistics.