Moulin Du Bas Marteau

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Moulin Du Bas Marteau
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Moulin Du Bas Marteau

Contactgegevens Moulin Du Bas Marteau: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Moulin Du Bas Marteau: address, phone, fax, email, website, opening hours

Moulin Du Bas Marteau

Regio (region): Thuin, België

Adres (address): Avenue de Ragnies 86,6530, België

Telefoon (phone): 071 59 50 91 071 59 50 91

Fax (fax): 071 59 51 08 071 59 51 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Moulin Du Bas Marteau: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Moulin Du Bas Marteau"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Moulin Du Bas Marteau"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Moulin Du Bas Marteau, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Moulin Du Bas Marteau. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Moulin Du Bas Marteau, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Moulin Du Bas Marteau. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Moulin Du Bas Marteau
Products information Moulin Du Bas Marteau

BTW identificatienummer (tax): BE09462493896
Ondernemingsnummer: 4052551269
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 495,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Moulin Du Bas Marteau zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Moulin Du Bas Marteau
(Get full report from official database of BE for Moulin Du Bas Marteau)

Aanvulling soorten activiteiten voor Moulin Du Bas Marteau
Addition kinds of activities for Moulin Du Bas Marteau

20520000. Koekjes en crackers | Cookies and crackers
23290300. Mannen en jongens atletische uniformen | Men's and boys' athletic uniforms
32319904. Glasplaat gebogen: gemaakt van gekochte glas | Glass sheet bent: made from purchased glass
34699901. Asbakken, gestempeld metaal | Ash trays, stamped metal
70410102. Broederschap residentieel huis | Fraternity residential house

Werken bij Moulin Du Bas Marteau: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Moulin Du Bas Marteau: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Moulin Du Bas Marteau. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Moulin Du Bas Marteau. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok (PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE)

    Regio: PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE

    Bedrijf: GOLF CLUB OUDENAARDE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Binnen ons keukenteam zijn we op zoek naar een kok. Uw taken, waarvan je reeds grondige kennis opdeed in de praktijk, bestaan uit: - creatief opstellen van menu's en suggesties - het bereiden van koude en warme gerechten in samenwerking met onze kok, of bij zijn afwezigheid, zelfstandig het restaurant draaiend houden - (mee) organiseren van mis en place en keukenservice - kwaliteitscontrole van het productieproces

  • Bediende container control afdeling (tijdelijk tot 12/2018) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak bestaat erin de administratieve afwikkeling van containerbewegingen te verzorgen. Naast de zorg voor de correcte verwerking van de gegevens, bestaat je taak uit de opvolging van de schadeclaims. Je onderhoudt regelmatige contacten met containerterminals, herstelbedrijven alsook met de rederij, klanten en transporteurs.

  • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Drongen - Nevele - Mariakerke (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren mogelijk met andere gezinnen. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Ressegem (RESSEGEM)

    Regio: RESSEGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent Kassa regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Torhout zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen werken aan de kassa. Takenpakket: Je rekent de artikelen op een correcte manier af aan de kassa Je kunt ingezet worden om rekken aan te vullen

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Allerlei pannes snel en efficiënt oplossen - Preventieve taken uitvoeren op het machinepark - Materiaal correct onderhouden en gezond houden - Bestelaanvragen indienden bij de technische aankoper - Meedenken over verdere optimalisaties - Diverse werkopdrachten uitvoeren

  • Docent Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • PROACTIEVE BIJLESGEVERS (regio GEEL-MOL/ANTWERPEN) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde bijlesgevers! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze bijlesgevers geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: GM2018

  • Zelfstandig Medevennoot Bank omgeving Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij kijken uit naar een toekomstig zaakvoerder en medevennoot voor een bank- en verzekeringskantoor met vestigingen in de bredere regio Kortrijk. Taken en verantwoordelijkheden In regio Kortrijk kijken wij uit naar een (mede)vennoot en toekomstig zaakvoerder van een bank- en verzekeringskantoor. Afhankelijk van je interesse, achtergrond en ervaring bestaat de mogelijkheid om: Onmiddellijk bij aanvang aandelen te verwerven en aldus onmiddellijk op te starten als partner-zaakvoerder. Gedurende het eerste jaar op te starten in dienstverband, met de concrete doelstelling om vervolgens na 1 jaar aandelen te verwerven. Vanuit de hoofdzetel voorziet deze bank een doorgedreven ondersteuning en begeleiding zoals het uitwerken van je financieel en strategisch plan en opleiding en training op jouw maat. Na je initiële opleidings- en inwerkperiode, zal je functie het volgende omvatten: Je bent het gezicht van de bank in je regio en je vormt het aanspreekpunt voor klanten. Je bent bij voorkeur woonachtig in de nabije regio van je kantoor en je bouwt een actief netwerk uit in de regio. Je adviseert een divers type van cliënteel (particulieren, zelfstandigen en ondernemingen) en dit over diverse financiële domeinen heen (spaar-en betaalproducten, verzekeringen, kredieten, vermogensbeheer). Je kan rekenen op doorgedreven ondersteuning vanuit de hoofdzetel van de bank: product-technische opleidingen, een veelzijdig productaanbod naar diverse doelgroepen zoals particulieren/zelfstandigen/ondernemingen, regionale specialisten waarop je beroep kan doen,... Je werkt een financieel en strategisch meerjarenplan uit voor je kantoor met als doel het realiseren van een verdere rendabele groei. Je gaat proactief op zoek naar nieuwe opportuniteiten en je neemt allerhande gerichte initiatieven om je kantoor verder op de kaart te zetten in de regio (campagnes opzetten, organisatie info avonden voor klanten, regionale netwerking....). Tot slot heb je ook oog voor een goede werking van je kantoor. Je begrijpt dat het realiseren van succes vooral een teamverhaal is en je hebt bijzondere aandacht voor de coaching, opleiding en motivering van je medewerkers.

  • Lasser (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: ETALUTIL

    Type: Werfreserve

    Je kan zelfstandig werken; Je leest en interpreteert plannen.Je verwerkt staal, inox en aluminium (zagen, draaien, frezen, boren, slijpen, ontbramen, lassen, ..) (trappen, leuningen, balustrades, displays, reclame panelen ...) Je werkt nauwkeurig en precies, hebt oog voor detail en kwalitieit.

Zoek naar antwoorden van Moulin Du Bas Marteau in sociale netwerken
Look for responds of Moulin Du Bas Marteau in social networks

Lees alle opmerkingen voor Moulin Du Bas Marteau. Laat een reactie achter voor Moulin Du Bas Marteau. Moulin Du Bas Marteau bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Moulin Du Bas Marteau. Leave a respond for Moulin Du Bas Marteau. Moulin Du Bas Marteau on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Moulin Du Bas Marteau op de google maps. Adres en contacten Moulin Du Bas Marteau
Location of Moulin Du Bas Marteau on the google maps. Address and contacts of Moulin Du Bas Marteau

Andere gerelateerde bedrijven als come Moulin Du Bas Marteau Moulin Du Bas Marteau: Jaguar Waterloo | IMMO CRAPS | Vrapezo BVBA | Full Color BVBA | Mickael Putters

Other related companies as Moulin Du Bas Marteau: Jaguar Waterloo | IMMO CRAPS | Vrapezo BVBA | Full Color BVBA | Mickael Putters

Moulin Du Bas Marteau is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Thuin, België. De volledige naam van het bedrijf is Moulin Du Bas Marteau, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09462493896. Het bedrijf Moulin Du Bas Marteau bevindt zich op het adres: Avenue de Ragnies 86,6530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 495,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Moulin Du Bas Marteau zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Moulin Du Bas Marteau is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Moulin Du Bas Marteau is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Moulin Du Bas Marteau, openstaande posities, locatie van Moulin Du Bas Marteau op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Moulin Du Bas Marteau is a company, that was registered 2015 in Thuin region, Belgium. Full name of company is Moulin Du Bas Marteau, company assigned to the tax number BE09462493896. The company Moulin Du Bas Marteau is located at the address: Avenue de Ragnies 86,6530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 495,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Moulin Du Bas Marteau were not found.
The main activity of Moulin Du Bas Marteau is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Moulin Du Bas Marteau is not available. You also can look at reviews of Moulin Du Bas Marteau, open positions, location of Moulin Du Bas Marteau on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Moulin Du Bas Marteau, Thuin: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Moulin Du Bas Marteau, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Moulin Du Bas Marteau, Thuin: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Moulin Du Bas Marteau, employees, financial statistics.