Electro Bazar Verlooy BVBA

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Electro Bazar Verlooy BVBA
Private companiesTextile Mill Products • Electro Bazar Verlooy BVBA

Contactgegevens Electro Bazar Verlooy BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Electro Bazar Verlooy BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Electro Bazar Verlooy BVBA

Regio (region): Lommel, België

Adres (address): Buitensingel 80,3920, België

Telefoon (phone): 011 54 49 07 011 54 49 07

Fax (fax): 011 54 49 07 011 54 49 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Electro Bazar Verlooy BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Electro Bazar Verlooy BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Electro Bazar Verlooy BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Electro Bazar Verlooy BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Electro Bazar Verlooy BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Electro Bazar Verlooy BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Electro Bazar Verlooy BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Electro Bazar Verlooy BVBA
Products information Electro Bazar Verlooy BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04407409667
Ondernemingsnummer: 2621856689
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 688,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Electro Bazar Verlooy BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Electro Bazar Verlooy BVBA
(Get full report from official database of BE for Electro Bazar Verlooy BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Electro Bazar Verlooy BVBA
Addition kinds of activities for Electro Bazar Verlooy BVBA

346302. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
20630202. Melasse, van suikerbietjes | Molasses, from sugar beets
23950307. Scalloping: voor de handel | Scalloping: for the trade
32639906. Witwaren, fijne soorten zwaardere tafel- of keukenartikelen | Whiteware, fine type semivitreous table or kitchen articles
32720104. Tanks, beton | Tanks, concrete
34420301. Schermdeuren, metaal | Screen doors, metal
36710209. Geiger mueller buizen | Geiger mueller tubes
39490208. Reels, vissen | Reels, fishing
79991127. Fysieke fitness instructie | Physical fitness instruction

Werken bij Electro Bazar Verlooy BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Electro Bazar Verlooy BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Electro Bazar Verlooy BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Electro Bazar Verlooy BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • Elektricien dagwerk (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zijn wij dringend op zoek naar  EEN ELEKTRICIEN REGIO WEST- EN OOST-VLAANDEREN  Functie :  Als elektricien voer je installatiewerken uit bij de klant. (hoofdzakelijk scholen, sporthallen, dienstencentra en kantoren) Je doet dit adhv schema's en plannen.

  • Top Technisch operator (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bewaakt en bedient een machine of automatische productielijn voor de verwerking van voedingsproducten. Werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). Voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: manuele handelingen die aan het product gelinkt zijn uitvoeren (garneren, ...), de installaties monteren en afstellen, het basisonderhoud uitvoeren en een team coördineren (operatoren, bestuurders, ...).

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ZEMST – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent(e) verko(o)p(st)er (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de ruime regio van Ieper, zoeken we een verko(o)p(st)er . Je bedient de klanten aan de toonbank .. Volgt hierbij de richtlijnen en de commerciële doelstellingen van de onderneming en de hygiëne- en veiligheidsregels. Een bijkomende activiteit kan zijn: betalingen ontvangen.

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Wegenwerker / Klinkerlegger (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in wegeniswerken en het aanleggen van parkings en opritten. Bovendien nemen ze ook nog rioleringswerken, beplantingswerken en grondwerken voor hun rekening! Hoe allrounder jij bent, hoe beter dus ! Je zal instaan voor het leggen van klinkers op parkings en opritten, het plaatsen van boordstenen, wegeniswerken .. Een zeer gevarieerde job met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

  • Laborant (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Vaste Job

    Je voert de noodzakelijke analyses uit in het labo ter ondersteuning van de procesopvolging (anaerobe vergisting). Aanvullend voer je analyses uit op biomassa- en afvalstromen. Je laat externe labo’s stalen nemen en hebt de nodige contacten met hen. Je neemt stalen op verplaatsing en ondersteunt de collega’s op de verschillende sites hierin. Je registreert, beheert en rapporteert analyseresultaten van in- en uitgaande stromen en bewaakt met een kritisch oog de kwaliteit hiervan. Je bent verantwoordelijk voor een vlotte communicatie en doorgave van informatie naar de collega’s van exploitatie en de commerciële afdeling. · Je kalibreert de toestellen en verzorgt mee de noodzakelijke labo-gerelateerde aankopen bij leveranciers. Je bent bereid je frequent te verplaatsen naar onze site in Grobbendonk en andere sites in Vlaanderen.

  • DOSSIERBEHEERDER in familiaal Accountantskantoor - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit kleine familiale kantoor gelegen in Sint-Niklaas is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder omwille van hun snel groeiende kantoor. Ze pakken hier alles persoonlijk aan. De zaakvoerder is sterk betrokken binnen het kantoor en hanteert een opendeurpolitiek. Er werken momenteel een tiental medewerkers die allemaal op hun eigen manier kunnen groeien. Wil jij aanvangen met jouw IAB stage of liever meer taken op je nemen? Dat zijn zeker mogelijkheden hier. Jouw verantwoordelijkheden Je krijgt je eigen dossiers die je van A tot Z afhandelt. Hierbij horen ook het opstellen van de jaarrekeningen en de fiscale aangiftes, Je kan continue jouw eigen kennis en capaciteiten blijven ontwikkelen. Hierdoor groei jij in de job, Je zal in rechtstreeks contact met jouw collega's en zaakvoerder staan. Zij zullen jou ondersteunen en begeleiden. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan in dit kantoor zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien. Dit begint bij het zelf mogen doen van de eindbesprekingen met klanten.

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje - kelnerin (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje die ook kan inspringen in onze brasserie tea-room als hulp bij de zaalbediening. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van Electro Bazar Verlooy BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Electro Bazar Verlooy BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Electro Bazar Verlooy BVBA. Laat een reactie achter voor Electro Bazar Verlooy BVBA. Electro Bazar Verlooy BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Electro Bazar Verlooy BVBA. Leave a respond for Electro Bazar Verlooy BVBA. Electro Bazar Verlooy BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Electro Bazar Verlooy BVBA op de google maps. Adres en contacten Electro Bazar Verlooy BVBA
Location of Electro Bazar Verlooy BVBA on the google maps. Address and contacts of Electro Bazar Verlooy BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Electro Bazar Verlooy BVBA Electro Bazar Verlooy BVBA: FRANS CERNEELS | Star Com BVBA | Plus Products N.V. | Speculoos SPRL | gcv JOHAN VAN BRECHT

Other related companies as Electro Bazar Verlooy BVBA: FRANS CERNEELS | Star Com BVBA | Plus Products N.V. | Speculoos SPRL | gcv JOHAN VAN BRECHT

Electro Bazar Verlooy BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Lommel, België. De volledige naam van het bedrijf is Electro Bazar Verlooy BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04407409667. Het bedrijf Electro Bazar Verlooy BVBA bevindt zich op het adres: Buitensingel 80,3920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 688,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Electro Bazar Verlooy BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Electro Bazar Verlooy BVBA is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Electro Bazar Verlooy BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Electro Bazar Verlooy BVBA, openstaande posities, locatie van Electro Bazar Verlooy BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Electro Bazar Verlooy BVBA is a company, that was registered 2010 in Lommel region, Belgium. Full name of company is Electro Bazar Verlooy BVBA, company assigned to the tax number BE04407409667. The company Electro Bazar Verlooy BVBA is located at the address: Buitensingel 80,3920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 688,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Electro Bazar Verlooy BVBA were not found.
The main activity of Electro Bazar Verlooy BVBA is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Electro Bazar Verlooy BVBA is not available. You also can look at reviews of Electro Bazar Verlooy BVBA, open positions, location of Electro Bazar Verlooy BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Electro Bazar Verlooy BVBA, Lommel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Electro Bazar Verlooy BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Electro Bazar Verlooy BVBA, Lommel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Electro Bazar Verlooy BVBA, employees, financial statistics.