De Coster Uniformier

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • De Coster Uniformier
Private companiesFood and Kindred Products • De Coster Uniformier

Contactgegevens De Coster Uniformier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Coster Uniformier: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Coster Uniformier

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Zuidlaan 52,1000, België

Telefoon (phone): 02 515 00 50 02 515 00 50

Fax (fax): 02 511 77 10 02 511 77 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Coster Uniformier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Coster Uniformier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Coster Uniformier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Coster Uniformier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Coster Uniformier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Coster Uniformier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Coster Uniformier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Coster Uniformier
Products information De Coster Uniformier

BTW identificatienummer (tax): BE04600769042
Ondernemingsnummer: 8651153564
Hoofdstad (capital): 963,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 580,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in De Coster Uniformier zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Coster Uniformier
(Get full report from official database of BE for De Coster Uniformier)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Coster Uniformier
Addition kinds of activities for De Coster Uniformier

9451. Administratie van veteranenzaken | Administration of veterans' affairs
085199. Bosbouwdiensten, nec | Forestry services, nec
204399. Maaltijden ontbijt eten, nec | Cereal breakfast foods, nec
306904. Luchtgesteunde rubberen structuren | Air-supported rubber structures
32950103. Flint, gemalen of anderszins behandeld | Flint, ground or otherwise treated
35489902. Soldeerapparatuur, behalve hand soldeerbouten | Soldering equipment, except hand soldering irons
50519903. Gieterijproducten | Foundry products
50870000. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment
70320202. Meisjescamp | Girls' camp
82310302. Overheidsbibliotheek | Government library

Werken bij De Coster Uniformier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Coster Uniformier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Coster Uniformier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Coster Uniformier. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten

  • Lab Technician (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. Takenpakket: Je werkt pro-actief mee aan de uitdaging om nieuwe analysetechnieken in het labo te integreren Je zorgt voor een continue verbetering van analysemethodes via dialoog tussen collegas en leveranciers Je controleert via analyse specifieke grondstoffen en hulpstoffen, aangemaakte halffabrikaten en afgewerkte eindproducten, blokkeert indien noodzakelijk afwijkende producten en communiceert verdere acties Je geeft goederen die voldoen aan de kwaliteitsspecificaties vrij voor verkoop Je voert specifieke analyses en onderzoeken uit op vraag van de rechtstreekse chef ter assistentie van het oplossen van kwaliteitsproblemen, neemt actief deel in verbetertrajecten Je voert klachtenanalyses uit Je voert kwaliteitscontroles uit op concurrentiestalen en op de gedragingen van de eigen producten in de tijd Je analyseert de opgehaalde stalen van de voorfabriek en rapporteert deze aan de verantwoordelijke

  • Technisch administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is het takenpakket: ? Optimaliseren van de dagdagelijkse planning van 4 techniekers ( plaatsbezoeken plannen in tijd en locatie ? afspraak met klant ) ? Aankopen van wisselstukken en orders plannen volgens levering wisselstukken. ? Oproepen van klanten ontvangen en verwerken in duidelijke service orders Duidelijke probleemomschrijving kaderen Istallaties en wisselstukken creëren in het ERP-systeem Aankopen uitvoeren Klantengegevens opvragen en verwerken ? Verwerken van data ( persoonlijke gegevens gegevens installatie orders ? in ERP systeem ( Navision ) ? Onderhoudscontracten vertalen naar service orders en deze inplannen ? Technische info opvragen bij leveranciers ? Aanmaken en verwerken van offertes Je wordt bijgestaan door de serviceverantwoordelijke en/of zaakvoerder.

  • Bordenbouwer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van bordenbouwer zijn we op zoek naar iemand die al een ruime ervaring kan voorleggen en zeer goed thuis is in de industrie. Jouw takenpakket bestaat uit: het volgen van een industrieel schema mechanische montage van de kast montage van kabels montage van beveiligingen thermische schakelaars PLC's transfo's frequentiesturingen ... aansluiten van elektromotoren en branders waar nodig ben je bereid mee te gaan op verplaatsing het ordelijk en net houden van de werkplaats

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kalmthout (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Studenten Quick Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Quick restaurant

    Type: Studentenjob

    Quick Kuringen is op zoek naar studenten! Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Mogelijkheid tot werken door de week of het weekend. Flexibiliteit is mogelijk.

  • Recruitment Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als specialist Rekrutering en Selectie ben je verantwoordelijk voor verschillende rekruteringsopdrachten binnen onze verzekeringsmaatschappij;Je rekruteert hierbij alle mogelijke profielen, zoals IT, Sales, Marketing, Finance, verzekeringstechnische profielen, ...Je beheert je dossiers van A tot Z (van de behoeftenanalyse bij de Hiring Manager tot bespreking van het salarisvoorstel) ; In je functie ben je het aanspreekpunt inzake aanwerving voor de hiring managers, kandidaten en externe rekruteringspartners ; Je wordt betrokken bij verschillende HR projecten en neemt deel aan jobbeurzen; Je maakt deel uit van het HR departement en rapporteert rechtstreeks aan de HR Director.

  • HVAC- EN KOELTECHNIEKER TE BUGGENHOUT (119-501) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als enthousiaste technieker kom je terecht bij een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwprojecten van ontwerp tot realisatie. Dit bij zowel particulieren als bedrijven in de industrie of openbare sector. Als HVAC- en koeltechnieker sluit je grote en kleine HVAC-installaties elektrisch aan en maakt ze gebruiksklaar. Je biedt bijstand bij storingen en onderhoudt installaties. Sleutelen en repareren doe je tussen Antwerpen, Gent en Brussel.

  • werkbegeleider/coach schilder regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOBO@WERK

    Type: Vaste Job

    Coachen en begeleiding van medewerkers in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan Actief meewerken met de groep medewerkers bij de uitvoering van de opdracht (= schilder- en behangwerken) advies geven aan klanten over materialen, technieken, kleuren… De opdracht op een duidelijke manier uitleggen aan de medewerkers Zorgen voor een klantgerichte en kwalitatieve uitvoering Groeikansen voor de medewerkers creëren op de werkvloer Zorgen voor het toepassen, uitvoeren en aanleren van de juiste procedures en technieken, ook op vlak van veiligheid Het optimaal plannen, afstemmen en coördineren van activiteiten en bijeenkomsten Regelmatig overleg met hoofd van de afdeling

  • VERPLEEGKUNDIGE (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: GERARDUSHOEVE

    Type: Vaste Job

    In teamverband verpleegkundige taken uitvoeren

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van De Coster Uniformier in sociale netwerken
Look for responds of De Coster Uniformier in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Coster Uniformier. Laat een reactie achter voor De Coster Uniformier. De Coster Uniformier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Coster Uniformier. Leave a respond for De Coster Uniformier. De Coster Uniformier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Coster Uniformier op de google maps. Adres en contacten De Coster Uniformier
Location of De Coster Uniformier on the google maps. Address and contacts of De Coster Uniformier

Andere gerelateerde bedrijven als come De Coster Uniformier De Coster Uniformier: Ecole Hôtelière Provinciale de Namur | De Poortere Frères S.A. | Mode...information B.V.B.A. | Designer Ink SPRL | SLC Europe & Africa

Other related companies as De Coster Uniformier: Ecole Hôtelière Provinciale de Namur | De Poortere Frères S.A. | Mode...information B.V.B.A. | Designer Ink SPRL | SLC Europe & Africa

De Coster Uniformier is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is De Coster Uniformier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04600769042. Het bedrijf De Coster Uniformier bevindt zich op het adres: Zuidlaan 52,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 963,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 580,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in De Coster Uniformier zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Coster Uniformier is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Coster Uniformier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Coster Uniformier, openstaande posities, locatie van De Coster Uniformier op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Coster Uniformier is a company, that was registered 2004 in Brussel region, Belgium. Full name of company is De Coster Uniformier, company assigned to the tax number BE04600769042. The company De Coster Uniformier is located at the address: Zuidlaan 52,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 963,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 580,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in De Coster Uniformier were not found.
The main activity of De Coster Uniformier is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Coster Uniformier is not available. You also can look at reviews of De Coster Uniformier, open positions, location of De Coster Uniformier on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Coster Uniformier, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Coster Uniformier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Coster Uniformier, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Coster Uniformier, employees, financial statistics.