ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES
Private companiesMotion Pictures • ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES

Contactgegevens ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES

Regio (region): Ternat, België

Adres (address): Borredam 4 Bus 1,1740, België

Telefoon (phone): 070 22 42 21 070 22 42 21

Fax (fax): 02 454 86 66 02 454 86 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES
Products information ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE04931182861
Ondernemingsnummer: 2718261718
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 761,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES
(Get full report from official database of BE for ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES
Addition kinds of activities for ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES

5441. Snoep, noten en banketbakkers | Candy, nut, and confectionery stores
274106. Technische handleiding en publicatie van papier | Technical manual and paper publishing
10210102. Open pit koperertsmijnbouw | Open pit copper ore mining
28191014. Zwavelhexafluoride gas | Sulfur hexafluoride gas
33390303. Silicon, epitaxiale (silicium legering) | Silicon, epitaxial (silicon alloy)
92239902. Eerlijk kamp, ​​overheid | Honor camp, government

Werken bij ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman 't Zwin - Provincie West Vlaanderen (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent klusjesman van de provincie West-Vlaanderen ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kleine onderhoudswerken en reparaties. Dit gaat van lampen en deurklinken vervangen tot kranen en dakgoten herstellen, toiletten ontstoppen, verhuisactiviteiten, tuinonderhoud, kleine schilderwerken, stopcontacten verleggen,.... Je voert al deze opdrachten op een veilige en ordelijke manier uit. Je gaat zorgzaam en spaarzaam om met tijd, materialen, machines en gereedschap.

  • Winkelhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemen en plantencenter gelegen te Lier, zijn wij op zoek naar 5 tijdelijke medewerkers voor de periode van 22 oktober tot en met 30 oktober. Je zal instaan voor het maken van verschillende bloemstukken (75% van de tijd) en de bloemstukken verplaatsen/vervoeren met de kruiwagen naar het kerkhof (25% van de tijd).   

  • MAGAZIJNIER - SAMSONITE- NACHTWERK (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken wij een lader losser, zowel manueel als met de transpallet. Je zal instaan voor het laden en lossen in het magazijn, alsook het verpakken van goederen (op vraag van de klant) en orderpicken. Je werkt vlot met de pc en kan zelfstandig werken, neemt initiatief en verantwoordelijkheid op. Nachtwerk van zondag tot donderdagnacht (22u - 6u)

  • Productiemedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken van non ferro metaal en uniek in het vervaardigen van zijn product. Zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je komt terecht in een familiaal bedrijf, waar een warme sfeer heerst. Iedereen iedereen kent en waar je geen nummer bent. Heb je de wil om te werken, haar op je tanden maar toch zacht vanbinnen... Dan is dit het geschikte bedrijf voor JOUW!

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Kapellen/Stabroek (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Huldenberg, 16 uur per week (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Huldenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Kantoorverantwoordelijke Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Hecht jij bij het solliciteren ook veel belang aan een positieve bedrijfscultuur? Dan ben je bij VIO aan het juiste adres! Als bedrijf creëren we namelijk een gelukkige werkomgeving waar waarden centraal staan. Bekijk alvast even onze bedrijfsfilm; https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio. Binnen de uitzendsector staan we bekend om onze dagelijkse inzet op kwaliteit en dienstverlening. Ben jij ook gedreven door kwaliteit en klantgerichtheid? Wil jij deel uitmaken van ons dynamisch team “Viollega’s”? Solliciteer dan snel en wie weet word jij binnenkort ook een gelukkige werknemer! Voor het arbeiderskantoor in Antwerpen kijken we uit naar een kantoorverantwoordelijke. Als kantoorverantwoordelijke zal je volgend takenpakket beheren: Je bent een people manager die jouw uitzendconsulenten kan inspireren en motiveren Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van het kantoor Als rasechte ondernemer ga je dagdagelijks op de baan op zoek naar nieuwe commerciële opportuniteiten  Prospectie en klantentevredenheid belichamen jouw persoonlijkheid.  Je denkt mee over marktbewerking en zet dit ook om in de praktijk  Samen met jouw regioverantwoordelijke stel je jaarlijks het kantoorbudget op dat je samen met je team ijverig nastreeft  Je zorgt voor een feilloze communicatie naar jouw medewerkers  Je beheert eveneens de taken als uitzendconsulent en kan hierin een rolmodel zijn naar jouw viollega’s Bedrijfsprofiel:  https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio

  • Interim Verpleegkundige ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor regio Antwerpen zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

  • Winkelverkoopster (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DE GROENE VALLEI

    Type: Flexijob

    Charcuteriesnijden, belegde broodjes maken, groenten en fruit afrekenen, salades inscheppen

Zoek naar antwoorden van ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES. Laat een reactie achter voor ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES. ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES. Leave a respond for ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES. ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES op de google maps. Adres en contacten ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES
Location of ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES on the google maps. Address and contacts of ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES: BAERT GENT | Rogil Research NV | Impac SA | Artisanal Soft | Sibelco - S.C.R.

Other related companies as ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES: BAERT GENT | Rogil Research NV | Impac SA | Artisanal Soft | Sibelco - S.C.R.

ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Ternat, België. De volledige naam van het bedrijf is ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04931182861. Het bedrijf ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES bevindt zich op het adres: Borredam 4 Bus 1,1740. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 761,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES, openstaande posities, locatie van ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES is a company, that was registered 2015 in Ternat region, Belgium. Full name of company is ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES, company assigned to the tax number BE04931182861. The company ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES is located at the address: Borredam 4 Bus 1,1740. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 761,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES were not found.
The main activity of ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES is not available. You also can look at reviews of ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES, open positions, location of ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES, Ternat: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES, Ternat: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACCENT JOBS FOR PEOPLE/ SELECT SERVICES, employees, financial statistics.