ADS INTERIM SA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • ADS INTERIM SA
Private companiesMotion Pictures • ADS INTERIM SA

Contactgegevens ADS INTERIM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADS INTERIM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADS INTERIM SA

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Boulevard de la Sauvenière 34-1,4000, België

Telefoon (phone): 04 222 30 20 04 222 30 20

Fax (fax): 04 223 39 23 04 223 39 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADS INTERIM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADS INTERIM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADS INTERIM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADS INTERIM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADS INTERIM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADS INTERIM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADS INTERIM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADS INTERIM SA
Products information ADS INTERIM SA

BTW identificatienummer (tax): BE05633758544
Ondernemingsnummer: 4631530761
Hoofdstad (capital): 571,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 234,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ADS INTERIM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADS INTERIM SA
(Get full report from official database of BE for ADS INTERIM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADS INTERIM SA
Addition kinds of activities for ADS INTERIM SA

346999. Metalen stempels, nec, nec | Metal stampings, nec, nec
769907. Reparatie van ziekenhuisapparatuur | Hospital equipment repair services
28650318. nitrofenol | Nitrophenol
33539903. Buizen, gelast, aluminium | Tubes, welded, aluminum
50640206. Videocassette recorders en accessoires | Video cassette recorders and accessories
50919904. Camping apparatuur en benodigdheden | Camping equipment and supplies
73891702. Vismakelaar | Fish broker
82999917. Beroepsbegeleiding | Vocational counseling
89990304. Kranten kolom schrijven | Newspaper column writing

Werken bij ADS INTERIM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADS INTERIM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADS INTERIM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADS INTERIM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker in een technische omgeving (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je wordt ingezet in het productieproces - Je zorgt voor het bekabelen, inbouwen van sensoren, rasters en dergelijke om zo tot het uiteindelijke product te komen - Je wordt ingezet in verschillende fasen van het productieproces.

  • Assistent flexodrukker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je assisteert de hoofddrukker aan een 8-kleurenpers - flexoprinting als volgt: - Je brengt de nodige grondstoffen aan: bevoorrading machine. - Je reinigt de machine en drukvormen en voert een basisonderhoud van de drukpers uit. - Je kan inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken werken. - Daarnaast controleer je de werking en het veiligheidssysteem.

  • elektromecanicien (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - onderhoud van het machinepark, vnl. mechanisch - smeringen uitvoeren, herstellingen,... - vervangen van onderdelen, produceren van kleine onderdelen,...

  • Automecanicien (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tienen - Diest zijn we momenteel op zoek naar een ervaren automecanicien. Je wordt ingeschakeld voor allerhande reparaties en herstellingen aan de personenwagens. Je voert de kleine en grote onderhouden uit. Kennis van elektriciteit van de wagens is een grote troef maar jouw takenpakket bestaat overwegend uit mechanische herstellingen en onderhouden van de wagens Door je leidinggevende capaciteiten, ben je in staat om andere techniekers aan te sturen waar nodig, de planning op te maken volgens prioriteit en de werken te verdelen.

  • Industrieel Elektricien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Lokeren zijn we op zoek naar een Industrieel Elektricien. Als Industrieel Elektricien werk je voornamelijk op verplaatsing en dit bij klanten die werkzaam zijn in chemie petrochemie textiel voeding ... De werkzaamheden als Industrieel Elektricien zijn: Je bent verantwoordelijk voor de installatie van industriële elektriciteit en het onderhoud en de herstelling van de installaties Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je rijdt samen met één of meerdere collega?s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Eppegem M/V (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rijkhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIJKHOVEN)

    Regio: RIJKHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent weekdagen - horeca ZOO Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Bakken van frietjes, smoutebollen,... Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • PROCES INGENIEUR (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    Wienerberger is wereldwijd n°1 in de productie en verkoop van snelbouw. In Europa is het marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen en meer dan 1.100 medewerkers. Momenteel zijn wij op zoek voor onze vestiging te Beerse (Steenbakkersdam) naar een enthousiaste (m/v): PROCES INGENIEUR Jouw verantwoordelijkheden : het aanspreekpunt voor het verbeteren van productie- en onderhoudsprocessen het realiseren van deze verbeteringen en dit op een gestructureerde manier het bepalen van de technische standaards voor de manier van werken wat betreft productie, onderhoud, energie, kwaliteit, … en het vastleggen ervan in procedures en opleidingen het ondersteunen van collega’s op gebied van veiligheid, milieu en energiebeheer rapportering aan de plantmanager Jouw profiel : masterdiploma industrieel ingenieur elektromechanica passie voor structureel en continu verbeteren goede technische kennis van mechanica, elektriciteit, pneumatica en hydraulica sterke organisatorische vaardigheden en in staat de juiste prioriteiten te stellen analytisch ingesteld vlotte en doeltreffende communicatie kennis van het Engels teamplayer Ons aanbod : een boeiende uitdaging in een groeiende onderneming de ruimte om initiatief te nemen en uw functie verder te ontwikkelen een marktconform salarispakket een doorgedreven interne opleiding Wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan via kleikoppen.be We garanderen je een vertrouwelijke behandeling van jouw kanidatuur.

  • Pijpfitter (GELEEN)

    Regio: GELEEN

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Vaste Job

    Bent u een ervaren pijpfitter of studeert u zopas af in dit vakgebied? Wij komen graag met u in contact! Voor verschillende opdrachtgevers uit de regio Limburg (NL) zijn we direct opzoek naar pijpfitters en lassers. Als u over de juiste certificaten beschikt kunnen we u een mooie carriere aanbieden op zeer lange termijn.

  • Bouwkundig Tekenaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AlphaZ

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig tekenaar sta je aan de basis van de uitvoering van projecten. Je bent actief binnen industriële toepassingen en biedt ondersteuning aan de afdeling bouwkunde. Jouw takenpakket: Je voert bouwkundige tekenwerkopdrachten uit met AutoCad. Je kan, waar nodig, steeds terugvallen op jouw uitgebreide kennis wapenings- en bekistingsplannen. Je voert een waaier aan tekenopdrachten uit in opdracht van de projectingenieurs bouwkunde. Je overlegt met zowel projectingenieurs als ontwerpers. Je gaat zelfstandig aan de slag met de verschillende opdrachten. Daarnaast ben je nauwkeurig en sta je open om nieuwe zaken aan te leren.

  • Operatoren buitendienst (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DEVLIEGER

    Type: Werfreserve

    In het kader van een verdere groeiambitie zijn wij dan ook op zoek naar een OPERATOR voor onze vestiging te KNOKKE-HEIST FUNCTIE: je staat in voor het uitvoeren van verschillende buitenproeven op werven bij onze klanten, zoals vervaardigen van proctors, uitvoeren van plaatproeven, uitvoeren van rioolinspekties met robotgestuurde camera en diepsonderingen Een interne opleiding is voorzien!

Zoek naar antwoorden van ADS INTERIM SA in sociale netwerken
Look for responds of ADS INTERIM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADS INTERIM SA. Laat een reactie achter voor ADS INTERIM SA. ADS INTERIM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADS INTERIM SA. Leave a respond for ADS INTERIM SA. ADS INTERIM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADS INTERIM SA op de google maps. Adres en contacten ADS INTERIM SA
Location of ADS INTERIM SA on the google maps. Address and contacts of ADS INTERIM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ADS INTERIM SA ADS INTERIM SA: Fabory Centre Brussels | Detavernier Y | Matelek SPRL | Piplart Stylos | Express By Holiday Inn N.V.

Other related companies as ADS INTERIM SA: Fabory Centre Brussels | Detavernier Y | Matelek SPRL | Piplart Stylos | Express By Holiday Inn N.V.

ADS INTERIM SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is ADS INTERIM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05633758544. Het bedrijf ADS INTERIM SA bevindt zich op het adres: Boulevard de la Sauvenière 34-1,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 571,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 234,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ADS INTERIM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADS INTERIM SA is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADS INTERIM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADS INTERIM SA, openstaande posities, locatie van ADS INTERIM SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ADS INTERIM SA is a company, that was registered 2004 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is ADS INTERIM SA, company assigned to the tax number BE05633758544. The company ADS INTERIM SA is located at the address: Boulevard de la Sauvenière 34-1,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 571,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 234,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ADS INTERIM SA were not found.
The main activity of ADS INTERIM SA is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ADS INTERIM SA is not available. You also can look at reviews of ADS INTERIM SA, open positions, location of ADS INTERIM SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADS INTERIM SA, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADS INTERIM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADS INTERIM SA, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADS INTERIM SA, employees, financial statistics.