CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO
Private companiesPaper and Allied Products • CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO

Contactgegevens CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Italiëlei 103-113,2000, België

Telefoon (phone): 03 231 76 50 03 231 76 50

Fax (fax): 03 233 87 79 03 233 87 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO
Products information CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO

BTW identificatienummer (tax): BE01171661376
Ondernemingsnummer: 7194091796
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 629,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO
(Get full report from official database of BE for CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO
Addition kinds of activities for CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO

01799912. Papaya Grove | Papaya grove
20790100. Margarine- en margarineoliën | Margarine and margarine oils
22410405. Braids, buisvormig nylon of plastic | Braids, tubular nylon or plastic
26550000. Vezelbakjes, drums en soortgelijke producten | Fiber cans, drums, and similar products
28229905. Ethyleen-propyleenrubber, epdm-polymeren | Ethylene-propylene rubbers, epdm polymers
28659900. Cyclische grondstoffen en tussenproducten, nec | Cyclic crudes and intermediates, nec
28920102. Detonatoren, hoge explosieven | Detonators, high explosives
38120401. diepte- | Fathometers
73590200. Coin-operated machine verhuur diensten | Coin-operated machine rental services
73810100. Wachtdiensten | Guard services

Werken bij CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als voltijdse bakker in een zeer toonaangevende zaak.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemiebedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een tijdelijke productiemedewerker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen heftruck - afwerken reacties en compounds (bv zeven en pompen) - invullen productiedocumenten (bv recepturen, afvulorders, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken van afvulorders (vb afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (bv spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. Daarnaast zal je ook instaan voor het onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties.

  • Meewerkend begeleider (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Kuurne zijn wij op zoek naar een meewerkend begeleider op de afdeling groendienst. Zowel voor particuliere klanten als bedrijven. Je neemt de leiding over een 8-tal personen.

  • Operator Frietlijn (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van het productieproces, waarbij aardappelen verwerkt worden tot diepgevroren, voorgebakken frietjes. Je stuurt verschillende grote machines (schillers, blancheurs, enz…). Je zorgt ervoor dat de kwaliteit en het rendement van de productie optimaal blijft.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Leuven en omgeving

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Middelkerke 20u (LEFFINGE)

    Regio: LEFFINGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Leffinge & Schore. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Strijk(st)er (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkateliers in Oostkamp, Sint-Michiels, Sint-Kruis, Assebroek, Sint-Andries en Beernem zijn wij op zoek naar strijk(st)ers. Als strijk(st)er bestaat uw taak uit het perfect strijken van kledij (particuliere) met professionele machines. Via de verantwoordelijke van het strijkatelier en het kantoor krijg je de nodige ondersteuning, opleiding en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Student cinemamedewerker Brugge (m/v) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Customer Service - zachte sector - NL/FR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Heb jij zowel de Nederlandse als Franse taal vlot onder de knie? Deins jij niet terug voor veelvuldig telefonisch contact? Voel jij je als een vis in het water in een bedrijf waar mensen centraal staan? Dan ben jij de geknipte persoon! Voor een dienstverlenende organisatie in de groene rand rond Gent kijkt VIO uit naar een Customer Service Professional. Als Customer Service Professional krijg je volgend takenpakket toevertrouwd: Telefonisch beantwoorden van diverse vragen (80 %) Dienstverlening per mail en sociale media (20 %) Bijkomende administratie  Interesse in deze boeiende uitdaging? Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. Je mag spoedig een seintje terug verwachten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken voor ons filiaal te Deurne een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

Zoek naar antwoorden van CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO in sociale netwerken
Look for responds of CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO. Laat een reactie achter voor CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO. CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO. Leave a respond for CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO. CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO op de google maps. Adres en contacten CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO
Location of CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO on the google maps. Address and contacts of CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO

Andere gerelateerde bedrijven als come CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO: Conac CVBA | Libert Georges Bureau d'Expertises | VANDER HAEGHEN & CO SA | Portal Alliance NVSA | Belgian Evangelical Mission

Other related companies as CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO: Conac CVBA | Libert Georges Bureau d'Expertises | VANDER HAEGHEN & CO SA | Portal Alliance NVSA | Belgian Evangelical Mission

CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01171661376. Het bedrijf CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO bevindt zich op het adres: Italiëlei 103-113,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 629,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO, openstaande posities, locatie van CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO is a company, that was registered 1993 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO, company assigned to the tax number BE01171661376. The company CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO is located at the address: Italiëlei 103-113,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 629,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO were not found.
The main activity of CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO is not available. You also can look at reviews of CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO, open positions, location of CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO, employees, financial statistics.