SNOECK DUCAJU & ZN NV

Contactgegevens SNOECK DUCAJU & ZN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SNOECK DUCAJU & ZN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SNOECK DUCAJU & ZN NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Begijnhoflaan 464,9000, België

Telefoon (phone): 09 267 04 11 09 267 04 11

Fax (fax): 09 267 04 60 09 267 04 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SNOECK DUCAJU & ZN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SNOECK DUCAJU & ZN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SNOECK DUCAJU & ZN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SNOECK DUCAJU & ZN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SNOECK DUCAJU & ZN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SNOECK DUCAJU & ZN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SNOECK DUCAJU & ZN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SNOECK DUCAJU & ZN NV
Products information SNOECK DUCAJU & ZN NV

BTW identificatienummer (tax): BE08348754882
Ondernemingsnummer: 2025848388
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 155,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in SNOECK DUCAJU & ZN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SNOECK DUCAJU & ZN NV
(Get full report from official database of BE for SNOECK DUCAJU & ZN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SNOECK DUCAJU & ZN NV
Addition kinds of activities for SNOECK DUCAJU & ZN NV

281905. aluinen | Alums
20970000. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
22119909. Katoen Breed Geweven | Cotton broad woven goods
35360201. Kranen, industriële installaties | Cranes, industrial plant
60119901. Federale reserve takken | Federal reserve branches

Werken bij SNOECK DUCAJU & ZN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SNOECK DUCAJU & ZN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SNOECK DUCAJU & ZN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SNOECK DUCAJU & ZN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Store Manager (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een Flying Assistant Store Manager – Verkoper/ster voor onze winkels in de regio Zaventem-Leuven-Machelen – Evere – Sint Pieters Leeuw OMSCHRIJVING De Assistant Store Manager is verantwoordelijk voor het volbrengen van de dagdagelijkse taken met als doel de vooropgestelde objectieven te bereiken. Deze objectieven houden onder meer de bezettingsgraad, debiteurenbeheer en het onderhoud van de Store in. Hij/Zij geeft prioriteit aan een klantgerichte aanpak en verricht zijn taken in lijn met de strategie, het beleid en de procedures eigen aan Shurgard.. VERANTWOORDELIJKHEDEN 1. Verkoop Oriëntatie Behandelen van nieuwe prospects, opvolgen van bestaande prospects en pre-leases zodat maximale verkoopsresultaten van de store kan behaald worden. Het behalen van de gestelde verkoop targets door het gebruiken van de bedrijfseigen training technieken. Aanbevelen van de voordelen en extra’s van het bedrijf en deze op een klantgerichte manier verkopen. 2. Klantgerichtheid Bied continu een uitstekende service naar de klanten en verwerk de bijbehorende administratie zorgvuldig. Verantwoordelijk voor alles op gebied van klantenservice. Van aanvragen voor opslag tot het oplossen van klachten en het netjes afhandelen van lastige klanten of situaties. 3. Beheer van de vestiging Zorg voor het algemene onderhoud van de vestiging en alle faciliteiten zoals verwacht wordt tijdens de store-inspecties. Voer regelmatig schoonmaakwerkzaamheden uit zodat de uitstraling van de store van zowel binnen als buiten continu op het hoogste niveau zit.

  • Allround productiemedewerker (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een functie als allround arbeider met een wisselend en fysisch takenpakket in 2-ploegen? Zoek dan niet verder! Wat doe je: Nee, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar allround productiewerk in een fabriek. Je bent gedreven en houdt van aanpakken? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf zal een nieuwe lijn beginnen en zoekt hiervoor allround arbeiders die paletten gaan ontpakken, producten uit dozen halen, alles sorteren,... Kortom jij zorgt ervoor dat deze lijn volledig klaar wordt gestoomd en alles klaar staat om op te starten. Voor wie doe je het: Meer en meer wordt stilgestaan bij onze ecologische afdruk en gaan we op zoek naar duurzame oplossingen. Ook voedselverspilling zorgt voor een grote impact op het milieu en dit is net waar Trotec een unieke rol in speelt. Zij nemen namelijk het volledige proces in handen waarbij ze voedingsproducten van plantaardige oorsprong verwerken tot een hoogwaardige basisgrondstof voor dierenvoeding. Deze voedingsproducten zijn in feite afgekeurde producten, die niet geschikt zijn voor consumptie. Dit omwille van een verkeerde vorm, verkeerde samenstelling, gebroken stukjes,… . Nog nooit op gelet dat alle koekjes in de doos dezelfde mooie vorm hebben, de pralines er allemaal hetzelfde uitzien, zonder gebreken? Deze “mislukte” producten worden dus opgehaald door Trotec en bij hen volledig verwerkt! Zo gaat er niets verloren!

  • Medewerker atelier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient CNC-machines voor de bewerking van profielen Montage en assemblage volgens plan Lassen en opslijpen van raam- en deurgehelen Lassen: MAG en TIG Afwerking: rubbers plaatsen, beslag plaatsen, … Metaalbewerken: plooien, tappen, boren, slijpen, … Verpakken voor vervoer naar de werk Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • Huishoudhulp met dienstencheques m / v (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp met dienstencheques poets je bij particulieren thuis. Je voert volgende taken uit op vraag van de klant: * Schoonmaken van de woning * Wassen en strijken van huishoudlinnen

  • Huishoudhulp regio Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME HEVERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Poetshulp Dienstencheques (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou. Werken als huishoudhulp is werken met alle voordelen die een vaste job biedt. Zo ontvang jou! Wij zijn op zoek naar poetsdames die willen werken bij particulieren met dienstencheques. Je kan vrij jouw uren inplannen en kan deze functie zowel voltijds als deeltijds uitoefenen.

  • Productiearbeider - dagopdrachten op afroep (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Oudenaarde zoeken wij mensen die af en toe beschikbaar zijn in de week. Dit om in de productieafdeling te werken - dagwerk. Taken zijn o.a.: fruit uitgieten blikken stapelen containers wassen opruimen en reinigen allerhande ...

  • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

  • Monteurs zonnepanelen (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: MAXUS

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de volledige installatie van zonnepanelen op gebouwen van zowel particuliere als professionele klanten. Je plaatst samen met je collega’s, de constructie op het dak en voert dit correct uit volgens plan. Je bevestigt de zonnepanelen op deze constructie en zorgt voor de aansluiting van de omvormer. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor dagprojecten van opstart tot afwerking. Je werkt samen naar een kwaliteitsvol eindresultaat.

  • Allround IT medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als allround IT\\\'er sta je in voor de programmatie en implementatie van een volledige nieuwe ERP-pakket dat eigen is aan het bedrijf. Daarnaast beheer je ook de webportal en sta je in voor de verdere ontwikkeling hiervan. Verder kunnen je collega\\\'s op jou rekenen voor de ondersteuning op vlak van hard- en software. Ook het onderhoud van alle serverinfrastructuur is een deel van jouw takenpakket.

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

    Regio: Regio Mouscron

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Nederlands aan kleine groepjes volwassen en geeft ook privé les.

  • RESERVE schoonmaak regio Aalst 2018 (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalst zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van SNOECK DUCAJU & ZN NV in sociale netwerken
Look for responds of SNOECK DUCAJU & ZN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SNOECK DUCAJU & ZN NV. Laat een reactie achter voor SNOECK DUCAJU & ZN NV. SNOECK DUCAJU & ZN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SNOECK DUCAJU & ZN NV. Leave a respond for SNOECK DUCAJU & ZN NV. SNOECK DUCAJU & ZN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SNOECK DUCAJU & ZN NV op de google maps. Adres en contacten SNOECK DUCAJU & ZN NV
Location of SNOECK DUCAJU & ZN NV on the google maps. Address and contacts of SNOECK DUCAJU & ZN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SNOECK DUCAJU & ZN NV SNOECK DUCAJU & ZN NV: Boîte à Lunettes (La) | Rommelaere Johan BVBA | Papeterie des Ardennes | Europcar Chauffeur Service | De Ster europe

Other related companies as SNOECK DUCAJU & ZN NV: Boîte à Lunettes (La) | Rommelaere Johan BVBA | Papeterie des Ardennes | Europcar Chauffeur Service | De Ster europe

SNOECK DUCAJU & ZN NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is SNOECK DUCAJU & ZN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08348754882. Het bedrijf SNOECK DUCAJU & ZN NV bevindt zich op het adres: Begijnhoflaan 464,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 155,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in SNOECK DUCAJU & ZN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SNOECK DUCAJU & ZN NV is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SNOECK DUCAJU & ZN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SNOECK DUCAJU & ZN NV, openstaande posities, locatie van SNOECK DUCAJU & ZN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SNOECK DUCAJU & ZN NV is a company, that was registered 2010 in Gent region, Belgium. Full name of company is SNOECK DUCAJU & ZN NV, company assigned to the tax number BE08348754882. The company SNOECK DUCAJU & ZN NV is located at the address: Begijnhoflaan 464,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 155,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in SNOECK DUCAJU & ZN NV were not found.
The main activity of SNOECK DUCAJU & ZN NV is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SNOECK DUCAJU & ZN NV is not available. You also can look at reviews of SNOECK DUCAJU & ZN NV, open positions, location of SNOECK DUCAJU & ZN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SNOECK DUCAJU & ZN NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SNOECK DUCAJU & ZN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SNOECK DUCAJU & ZN NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SNOECK DUCAJU & ZN NV, employees, financial statistics.