Editions du Confluent (EDICO) SC

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Editions du Confluent (EDICO) SC
Private companiesHealth Services • Editions du Confluent (EDICO) SC

Contactgegevens Editions du Confluent (EDICO) SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Editions du Confluent (EDICO) SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

Editions du Confluent (EDICO) SC

Regio (region): Namur (Jambes), België

Adres (address): Rue Tillieux 43,5100, België

Telefoon (phone): 081 30 28 35 081 30 28 35

Fax (fax): 081 30 48 95 081 30 48 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Editions du Confluent (EDICO) SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Editions du Confluent (EDICO) SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Editions du Confluent (EDICO) SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Editions du Confluent (EDICO) SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Editions du Confluent (EDICO) SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Editions du Confluent (EDICO) SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Editions du Confluent (EDICO) SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Editions du Confluent (EDICO) SC
Products information Editions du Confluent (EDICO) SC

BTW identificatienummer (tax): BE08173522949
Ondernemingsnummer: 8374298095
Hoofdstad (capital): 257,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 679,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Editions du Confluent (EDICO) SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Editions du Confluent (EDICO) SC
(Get full report from official database of BE for Editions du Confluent (EDICO) SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor Editions du Confluent (EDICO) SC
Addition kinds of activities for Editions du Confluent (EDICO) SC

20990201. Bakpoeder | Baking powder
38240203. Elektromechanische tellers | Electromechanical counters
51399903. Schoen accessoires | Shoe accessories
59630202. Zuivelproducten, huis-naar-huis | Dairy products, house-to-house
97219905. Immigratiediensten, overheid | Immigration services, government

Werken bij Editions du Confluent (EDICO) SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Editions du Confluent (EDICO) SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Editions du Confluent (EDICO) SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Editions du Confluent (EDICO) SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieplanner (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent de sleutelfiguur bij het inplannen van de orders. Dankzij u weten de medewerkers wanneer ze welke onderdelen moeten productie en worden de afgesproken levertermijnen met de klant gewaarborgd. U overlegt met de verschillende interne afdelingen (productie, aankoop, programmatie) en bespreekt de dagelijkse detailplanning. U brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren U controleert de haalbaarheid van de levertermijn van elk nieuw order/ bestaande orders U maakt de planning op voor metaalverwerking (Plooi - & Laser afdeling) U bepaalt de productievolgorde met de verantwoordelijken U volgt de mogelijke productieachterstand op en stuurt bij waar nodig U zorgt voor voldoende voorraad in samenspraak met de aankoopdienst.

  • CHAUFFEUR CE (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur krijg je heel wat taken toegewezen: Je vertrekt vanuit Bornem. Je transporteert stukgoed op paletten. Laden en lossen doe je met een transpalet. Je werkt tussen 10 en 12u per dag. Je rijdt in de BE NE LUX. Je rijdt met volle vrachten en maakt MAX 7 stops per dag

  • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

  • HUISHOUDHELDEN ruime REGIO Aalst,met wagen**starten op 23/10-Solliciteer via SMS!!!Zeer dringend , (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bertem en omgeving

  • Huishoudhulp in Brugge en omstreken (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Weekendmedewerker Fashion m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste en toegankelijke student die wij zoeken voor onze gloednieuwe Damart in Knokke? Al meer dan zestig jaar is Damart hét topmerk in modekleding voor dames en heren en onderkleding voor dames, heren en kinderen. De collecties die aangeboden worden, beantwoorden allemaal aan het basisengagement van het huis: stijl, kwaliteit en comfort. Als verkoopmedewerker ben je een belangrijke vertegenwoordiger van onze gerenommeerde fashionketen. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Je onthaalt hen op een vriendelijke manier, je begeleidt hen bij hun aankopen en geeft hen raad waar nodig. Ook kassaverrichtingen en de verwerking van de goederen maken deel uit van je takenpakket. Je verwerkt de stock en zorgt ervoor dat de winkel er piekfijn bij ligt. Door jouw enthousiasme en toegankelijkheid stel je de klanten op hun gemak. Je zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel, en hopelijk met een aankoop, de winkel verlaten.

  • Officer HR Services Europe met Nederlands en Duits (Berlijn)

    Regio: Berlijn

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Binnen ons internationaal HR inquiry team ben je de eerste aanspreekpartner voor de medewerkers van de BASF Groep in België en Nederland voor vragen met betrekking tot HR gerelateerde onderwerpen. Ook ben je eerste aanspreekpartner voor Europese BASF sollicitanten tijdens hun sollicitatie proces. Je geeft telefonisch, via email en via chat advies, behandelt aanvragen en verwerkt deze zelfstandig, of waar nodig, ook in samenwerking met de relevante afdelingen (Payroll, Personal Administration, Talent Management, etc.). Hierbij hou je rekening met bedrijfsinterne regels aslook met CAO-overeenkomsten en algemene wetgeving. Je verbetert de kwaliteit van onze service door de knowledge database bij te houden en te aktualiseren en door actief mee te werken aan de uitwisseling van informatie en ervaring onder de collega's. Verder krijg je ook de kans mee te werken aan verschillende projecten en meer verantwoordelijkheid op je te nemen.

  • Service technieker branddetectie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de interventie van verschillende elektronische alarmsystemen. Je gaat bij de klanten ter plaatse en verifieer je de werking van de installatie. Je vervangt indien nodig bepaalde onderdelen. Je voert simulaties uit en houdt onderhoudsrapporten bij. Je werkt steeds in regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Kinderpsycholoog Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Leuven • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofd- of bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • FLEXI AFWASSER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRUCKSTOP 26BIS

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei en de uitrustingen. Je sorteert de afwas volgens soort en spoelt de vaat alvorens deze in de vaatwasser te zetten. Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken, sorteert leeggoed en schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte. Je rangschikt het bestek en je droogt serviesgoed af. Je onderhoudt tafels, buffet en keukeninstallaties, de vaatwasmachine en de spoelbakken.

Zoek naar antwoorden van Editions du Confluent (EDICO) SC in sociale netwerken
Look for responds of Editions du Confluent (EDICO) SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor Editions du Confluent (EDICO) SC. Laat een reactie achter voor Editions du Confluent (EDICO) SC. Editions du Confluent (EDICO) SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Editions du Confluent (EDICO) SC. Leave a respond for Editions du Confluent (EDICO) SC. Editions du Confluent (EDICO) SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Editions du Confluent (EDICO) SC op de google maps. Adres en contacten Editions du Confluent (EDICO) SC
Location of Editions du Confluent (EDICO) SC on the google maps. Address and contacts of Editions du Confluent (EDICO) SC

Andere gerelateerde bedrijven als come Editions du Confluent (EDICO) SC Editions du Confluent (EDICO) SC: D-Side Audiovisual sa | Codeas BVBA | Sysmatic SA | Van Oppens | Pernelec N.V.

Other related companies as Editions du Confluent (EDICO) SC: D-Side Audiovisual sa | Codeas BVBA | Sysmatic SA | Van Oppens | Pernelec N.V.

Editions du Confluent (EDICO) SC is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Namur (Jambes), België. De volledige naam van het bedrijf is Editions du Confluent (EDICO) SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08173522949. Het bedrijf Editions du Confluent (EDICO) SC bevindt zich op het adres: Rue Tillieux 43,5100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 257,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 679,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Editions du Confluent (EDICO) SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Editions du Confluent (EDICO) SC is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Editions du Confluent (EDICO) SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Editions du Confluent (EDICO) SC, openstaande posities, locatie van Editions du Confluent (EDICO) SC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Editions du Confluent (EDICO) SC is a company, that was registered 1987 in Namur (Jambes) region, Belgium. Full name of company is Editions du Confluent (EDICO) SC, company assigned to the tax number BE08173522949. The company Editions du Confluent (EDICO) SC is located at the address: Rue Tillieux 43,5100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 257,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 679,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Editions du Confluent (EDICO) SC were not found.
The main activity of Editions du Confluent (EDICO) SC is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Editions du Confluent (EDICO) SC is not available. You also can look at reviews of Editions du Confluent (EDICO) SC, open positions, location of Editions du Confluent (EDICO) SC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Editions du Confluent (EDICO) SC, Namur (Jambes): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Editions du Confluent (EDICO) SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Editions du Confluent (EDICO) SC, Namur (Jambes): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Editions du Confluent (EDICO) SC, employees, financial statistics.