BMP

Contactgegevens BMP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BMP: address, phone, fax, email, website, opening hours

BMP

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Lakborslei 114,2100, België

Telefoon (phone): 03 360 78 00 03 360 78 00

Fax (fax): 03 360 78 01 03 360 78 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BMP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BMP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BMP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BMP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BMP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BMP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BMP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BMP
Products information BMP

BTW identificatienummer (tax): BE02847625732
Ondernemingsnummer: 4482116699
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 224,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BMP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BMP
(Get full report from official database of BE for BMP)

Aanvulling soorten activiteiten voor BMP
Addition kinds of activities for BMP

22110103. Beddengoed, katoen | Bedspreads, cotton
28360301. antitoxins | Antitoxins
28440200. Mondelinge preparaten | Oral preparations
32210103. Waterflessen, glas | Water bottles, glass
36799912. Buishouders, elektronisch | Tube retainers, electronic
50729906. hangsloten | Padlocks
61110100. Federale hypothecaire kredietinstellingen | Federal mortgage credit agencies

Werken bij BMP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BMP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BMP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BMP. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator inpak - 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe job en interesse in de voeding? Bovendien ben je wat technisch aangelegd? Zo ja, dan geven wij graag een woordje uitleg over de volgende vacature bij onze klant actief in de voeding.  Inhoud van de job Je staat in voor het draaiende houden van een lijn: invoer van groenten, stapelen van de dozen, ... Je stelt de machines in: gewicht, snelheid Als er zich problemen voordoen, probeer je deze op te lossen, vaak in overleg met je verantwoordelijke Je houdt hierbij goed de veiligheid in het oog Je voert kwaliteitscontroles uit op de verpakking: Hangt het juiste ticket op de doos? Klopt het gewicht? Is de doos goed gelijmd? ... Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn

  • vertegenwoordiger (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor actieve prospectie met doel een lange termijn relatie opbouwen met je klanten. Bestaande klanten begeleiden en ondersteunen bij de verkoop van het uitgebreide assortiment. Realiseren van verkoop doelstellingen en melden van eventuele afwijkingen. Een aantal administratieve taken: klantencontracten registreren in het systeem behandeling van diverse e-mails offertes opstellen en onderhandelen over prijsafspraken.

  • Winkelmedewerker - Bakkerij Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Zottegem zijn wij op zoek naar een vlotte winkelmedewerker. Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren. De bakkerij is elke dag geopend vanaf 6u en sluit om 18u30. Je werkt 38u/w verdeeld over 6 dagen. dinsdag is de vaste sluitingsdag. De ene week werk je in de voormiddag (6u - middag), de andere week werk je in de namiddag (middag - 18u/18u30).

  • Werfelektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een werfelektricien. Taken: basis elektriciteit kabelgoten hangen kabels trekken Je vertrekt vanop het bedrijf in Wetteren en gaat telkens naar verschillende werven.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT DEVELOPER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? - Je hebt zeer goede kennis van javascript (Vue.Js) - Je hebt kennis van HTML, Css, php - Je wil als teamspeler, samen met je collega's, kwaliteit afleveren. - Je koppelt je gedrevenheid en vakkennis aan oog voor detail. - Interessante extra's: Critical CSS, PageSpeed Optimisation, SEO best practises - Bij voorkeur volg je een opleiding informatica aan de hogeschool of universiteit

  • Lasser - metaalbewerker (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in het atelier in voor de bewerking van de stukken. Dit is een zeer uitgebreid proces en kan gaan over lassen, ponsen, plooien, draaien, frezen, (de)monteren, e.d. Gezien het gaat om stukwerk, werk je hierbij steeds vanop een plan. Je denkt mee met de klant om de artikelen zo efficiënt en correct mogelijk af te leveren.

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • WEGENWERKER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: N. VINDEVOGEL

    Type: Vaste Job

    Je voert grond- en funderingswerken uit. Je helpt bij het leggen van riolen en geeft aanwijzigingen aan de kraanmachinist. Je plaatst en herstelt wegverhardingen voor wegen, voetpaden, bermen enz. Je bedient kleine machines op de werf. Voor meer info: www.vindevogel.be

  • DAKWERKER (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: STADAK

    Type: Vaste Job

    Voor de opbouw en afbraak van hellende daken.

Zoek naar antwoorden van BMP in sociale netwerken
Look for responds of BMP in social networks

Lees alle opmerkingen voor BMP. Laat een reactie achter voor BMP. BMP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BMP. Leave a respond for BMP. BMP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BMP op de google maps. Adres en contacten BMP
Location of BMP on the google maps. Address and contacts of BMP

Andere gerelateerde bedrijven als come BMP BMP: POLYPANE GLASINDUSTRIE NV | RENARD JOS | HELMET TRAVEL CORNER | Miroiterie de la Meuse SA | Mandeiro,Alexandre

Other related companies as BMP: POLYPANE GLASINDUSTRIE NV | RENARD JOS | HELMET TRAVEL CORNER | Miroiterie de la Meuse SA | Mandeiro,Alexandre

BMP is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is BMP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02847625732. Het bedrijf BMP bevindt zich op het adres: Lakborslei 114,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 224,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BMP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BMP is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BMP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BMP, openstaande posities, locatie van BMP op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BMP is a company, that was registered 2010 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is BMP, company assigned to the tax number BE02847625732. The company BMP is located at the address: Lakborslei 114,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 224,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BMP were not found.
The main activity of BMP is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BMP is not available. You also can look at reviews of BMP, open positions, location of BMP on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BMP, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BMP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BMP, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BMP, employees, financial statistics.