VOSCO KAAPSE WIJNEN

Contactgegevens VOSCO KAAPSE WIJNEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOSCO KAAPSE WIJNEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOSCO KAAPSE WIJNEN

Regio (region): Oostende (Stene), België

Adres (address): Karperstraat 2,8400, België

Telefoon (phone): 059 70 35 15; 059 70 50 44 059 70 35 15; 059 70 50 44

Fax (fax): 059 70 35 15 059 70 35 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOSCO KAAPSE WIJNEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOSCO KAAPSE WIJNEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOSCO KAAPSE WIJNEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOSCO KAAPSE WIJNEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOSCO KAAPSE WIJNEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOSCO KAAPSE WIJNEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOSCO KAAPSE WIJNEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOSCO KAAPSE WIJNEN
Products information VOSCO KAAPSE WIJNEN

BTW identificatienummer (tax): BE04188507080
Ondernemingsnummer: 5333007812
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 538,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in VOSCO KAAPSE WIJNEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOSCO KAAPSE WIJNEN
(Get full report from official database of BE for VOSCO KAAPSE WIJNEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOSCO KAAPSE WIJNEN
Addition kinds of activities for VOSCO KAAPSE WIJNEN

207902. Verkorting en andere vaste eetbare vetten | Shortening and other solid edible fats
331702. Gelaste buizen en buizen | Welded pipe and tubes
799914. Verhuur en diensten voor strand- en watersportuitrusting | Beach and water sports equipment rental and services
22530206. Ski pakken, breien | Ski suits, knit
23890302. Maskerade kostuums | Masquerade costumes
24991500. Stoppers en stekkers, hout | Stoppers and plugs, wood
83610301. Doven of blind huis | Deaf or blind home
86419900. Civiele en sociale verenigingen, nv | Civic and social associations, nec
86610119. Mennonitische kerk | Mennonite church

Werken bij VOSCO KAAPSE WIJNEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOSCO KAAPSE WIJNEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOSCO KAAPSE WIJNEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOSCO KAAPSE WIJNEN. Looking for open vacancies in other companies

  • schrijnwerker (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    •De stabiliteit en de afmetingen van de gemaakte producten controleren en aanpassen (afschuren, waterpas maken, ...) •De samenhorende onderdelen voor deuren, trappen en ramen lijmen en mechanisch assembleren (opspannen, vastschroeven, ...) Het beslag bevestigen •De profielen maken Het hout zagen (massief, panelen, ...) De verbindingsstukken en profielen bewerken (vlakken, bijschaven, ...) •Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren •De zaag- en assemblagemarkeringen aanbrengen of overbrengen op de stukken (werkstukken afschrijven, paren en coderen)

  • Verpleegkundige Projectstaffing Revalidatie kust (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit mooie project zal je werken met cardiologische en locomotorische patiënten, en hen bijstaan tijdens hun revalidatie.  Jouw taken: - opvolging en ondersteuning patiënten - motiveren patiënten - vlotte overdracht garanderen - etc.  Ervaring in revalidatie, en kennis van cardio zijn een must.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Elektrotechnieker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieker sta je in dit bedrijf in voor het analyseren en oplossen van storingen aan hun sterk geautomatiseerd en gerobotiseerd machinepark. Je kent de machines door en door en biedt een klare kijk op verbeteringen/aanpassingen (die je dan ook effectief uitvoert na akkoord). Je staat de ploegchefs bij bij het technische aspect (en geeft hen een grondige uitleg indien nodig). Dit alles doe je met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften.

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Duffel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 34 à 36u/week in Zedelgem/Loppem (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Zedelgem/Loppem. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten Events (regio Leuven - Aarschot) (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Heb je tijd vrij voor een bijverdienste op regelmatige basis; Contacteer ons dan snel! Voor onze klant, actief in service voor evenementen, zijn wij regelmatig op zoek naar studenten die door de week en/in het weekend beschikbaar zijn voor: Vestiaire; Sanitair; Opkuis. We hebben op weekbasis een hele planning in te vullen. Ben je student en ken je iemand, laat het zeker weten.

  • Kapster Studentenjob en of Stageplaats (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bezig als kapster en zoek je een stageplaats of weekend werk dan moet je zeker eens contact met ons opnemen. Wij zoeken iemand die al meewerkend in het kapsalon de knepen van het vak wil leren.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Psycholoog (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Tine Bolle

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiding en therapie bieden aan ouders en volwassenen met verscheidenheid aan problematieken (depressie, burn-out, angsten, dwanghandelingen/-gedachten, relationele problemen…). Individuele, gezins- of relatietherapie volgens individuele noden van de cliënt en het cliëntsysteem.

  • Polyvalente Operator 3 ploegen - VAST CONTRACT - 18,5/uur ! (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO gaat momenteel op zoek naar een gemotiveerde operator 3ploegen voor een stabiel bedrijf te Zwevegem. Samen met het team sta je in voor correct bedienen van de machines. Dit houdt oa in het bevoorraden van de machine met materiaal, kwaliteitscontrole, ...

Zoek naar antwoorden van VOSCO KAAPSE WIJNEN in sociale netwerken
Look for responds of VOSCO KAAPSE WIJNEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOSCO KAAPSE WIJNEN. Laat een reactie achter voor VOSCO KAAPSE WIJNEN. VOSCO KAAPSE WIJNEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOSCO KAAPSE WIJNEN. Leave a respond for VOSCO KAAPSE WIJNEN. VOSCO KAAPSE WIJNEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOSCO KAAPSE WIJNEN op de google maps. Adres en contacten VOSCO KAAPSE WIJNEN
Location of VOSCO KAAPSE WIJNEN on the google maps. Address and contacts of VOSCO KAAPSE WIJNEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VOSCO KAAPSE WIJNEN VOSCO KAAPSE WIJNEN: Boes Anne-Catherine | Autoklima | P.C.S. Computers BVBA | Immo Peter Pan bvba | Blanjean Philippe

Other related companies as VOSCO KAAPSE WIJNEN: Boes Anne-Catherine | Autoklima | P.C.S. Computers BVBA | Immo Peter Pan bvba | Blanjean Philippe

VOSCO KAAPSE WIJNEN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Oostende (Stene), België. De volledige naam van het bedrijf is VOSCO KAAPSE WIJNEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04188507080. Het bedrijf VOSCO KAAPSE WIJNEN bevindt zich op het adres: Karperstraat 2,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 538,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in VOSCO KAAPSE WIJNEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOSCO KAAPSE WIJNEN is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOSCO KAAPSE WIJNEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOSCO KAAPSE WIJNEN, openstaande posities, locatie van VOSCO KAAPSE WIJNEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VOSCO KAAPSE WIJNEN is a company, that was registered 1989 in Oostende (Stene) region, Belgium. Full name of company is VOSCO KAAPSE WIJNEN, company assigned to the tax number BE04188507080. The company VOSCO KAAPSE WIJNEN is located at the address: Karperstraat 2,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 538,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in VOSCO KAAPSE WIJNEN were not found.
The main activity of VOSCO KAAPSE WIJNEN is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VOSCO KAAPSE WIJNEN is not available. You also can look at reviews of VOSCO KAAPSE WIJNEN, open positions, location of VOSCO KAAPSE WIJNEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOSCO KAAPSE WIJNEN, Oostende (Stene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOSCO KAAPSE WIJNEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOSCO KAAPSE WIJNEN, Oostende (Stene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOSCO KAAPSE WIJNEN, employees, financial statistics.