Vanraes Tuinbouwmachines NV

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • Vanraes Tuinbouwmachines NV
Private companiesHolding and Other Investment Offices • Vanraes Tuinbouwmachines NV

Contactgegevens Vanraes Tuinbouwmachines NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanraes Tuinbouwmachines NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanraes Tuinbouwmachines NV

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Diksmuidsesteenweg 394,8800, België

Telefoon (phone): 051 22 20 15 051 22 20 15

Fax (fax): 051 21 10 51 051 21 10 51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanraes Tuinbouwmachines NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanraes Tuinbouwmachines NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanraes Tuinbouwmachines NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanraes Tuinbouwmachines NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanraes Tuinbouwmachines NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanraes Tuinbouwmachines NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanraes Tuinbouwmachines NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanraes Tuinbouwmachines NV
Products information Vanraes Tuinbouwmachines NV

BTW identificatienummer (tax): BE06402252197
Ondernemingsnummer: 9827514648
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 708,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Vanraes Tuinbouwmachines NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanraes Tuinbouwmachines NV
(Get full report from official database of BE for Vanraes Tuinbouwmachines NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanraes Tuinbouwmachines NV
Addition kinds of activities for Vanraes Tuinbouwmachines NV

10110000. Ijzer ertsen | Iron ores
28229904. Cyclo rubberen, synthetisch | Cyclo rubbers, synthetic
31610102. Schoenkits | Shoe kits
38270202. Lensslijpapparatuur, behalve oogheelkundig | Lens grinding equipment, except ophthalmic
39110000. Sieraden, edelmetaal | Jewelry, precious metal
51491104. Gist | Yeast
73610100. Plaatsingsbureaus | Placement agencies

Werken bij Vanraes Tuinbouwmachines NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanraes Tuinbouwmachines NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanraes Tuinbouwmachines NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanraes Tuinbouwmachines NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur M/V oproepbasis (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in Zonhoven zoeken we een heftruckchauffeur met een attest van de heftruck. De klant zoekt iemand die graag op oproepbasis zou willen werken in hun logistieke afdeling. Als het goed gaat zit er een mogelijkheid om vast in dienst te komen. Daarom zoeken we iemand die graag in meerdere ploegen werkt, dit mag dag of weekcontracten

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder industriële machines zal je divers inzetbaar zijn op verschillende machines voor het transport en verwerking in een recuperatie-/productieproces in de metaalverwerkende industrie. Dit houdt in uitsorteren, zeven van materialen, transport van potten met vloeibaar staal, kraanwerkzaamheden, laden van vrachtwagens. Daarnaast wordt er verwacht flexibel te zijn naar andere werkzaamheden, zoals snijbranden, manueel uitsorteren, … Je wordt tewerkgesteld in een sterk internationale omgeving met de nodige aandacht voor veiligheid. Het betreft hier een functie met optie vast, een degelijke training-on-the-job wordt voorzien.

  • Automation Engineer m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkende firma in regio Menen zijn we op zoek naar een Automation Engineer! Het bedrijf is Europees marktleider met productievestigingen in België, Frankrijk en Kroatië. De onderneming bouwde de laatste jaren wereldwijd uit, wat resulteert in een continue groei en waarbij ze dus moeten investeren in medewerkers, machines, systemen en gebouwen. Wat houdt een job als Automation Engineer in? Meehelpen aan hoogtechnologische projecten in het Automatiseringsteam, je helpt er mee voor zorgen dat de investeringen en optimalisaties top zijn Je hebt een grote interesse voor servo en synchrone sturingen Je kan complexere problemen snel en correct analyseren Je gaat systemen opstarten en testfases uitbouwen Je gaat het automatiseringsproces van de productielijnen opzetten, optimaliseren en onderhouden van de volledige site Je bent mee met de nieuwe trend op vlak van automatisering door vakbeurzen te bezoeken en opleidingen te volgen Je werkt in een klein team van 3 automation engineers, dit om de samenwerking te bevorderen.

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

  • Jobstudent op maandag voor poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zijn wij op zoek naar iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • Monteerder Elektricien (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    de nadruk ligt op mechanische montage monteren van kabelbanen: bevestigen van steunen, bochten, consoles lassen van supports/profielen/buizen je werkt in teamverband op locatie bij onze klanten. Is het project bij de ene klant afgelopen, dan word je meteen ingeschakeld in een nieuw project bij een andere klant

  • Jurist(e) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Cegelec

    Type: Vaste Job

    Denken. Meewerken. Overleggen.Als jurist(e) binnen de VINCI Energies groep onderhandel je contracten met klanten, onderaannemers en leveranciers. Je beheert zelfstandig juridische dossiers en verleent advies aan de business. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vlotte juridische integratie van onze geacquireerde vennootschappen. Functie Opstellen en onderhandelen van contracten met verschillende klanten, in lijn met de wettelijke vereisten Opvolgen van de contracten (aannemingscontracten, tijdelijke handelsvennootschappen, overheidsopdrachten, aankoop- en verkoopcontracten…) en oplossen van eventueel contractuele geschillen, al dan niet in overleg met advocaten Juridisch adviseren van managers, de Legal Director en andere interne departementen Opvolgen van de wetgeving omtrent overheidsopdrachten, economisch- en verbintenissenrecht en nodige opleidingen hieromtrent voorzien Je ondersteunt de Legal Director in haar dagelijkse taken Profiel Thinking out of the box, but within the law Je behaalde een master diploma rechten en je bezit minimaal 4 jaar relevante ervaring in het handels- en verbintenissenrecht Ervaring met overheidsopdrachten en onderaannemingscontracten is een pluspunt Je bent analytisch sterk en je bent een echte ‘problem-solver’ Je werkt voornamelijk vanuit Zwijndrecht/Kruibeke, maar verplaatst je ook naar andere vestigingen Je bezit een zeer goede kennis van het Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en Frans Ons aanbod Een gevarieerde job met veel autonomie Een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren Een leuke en professionele werksfeer Een loopbaantraject om door te groeien Een eerlijk verloningspakket met interessante extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonussysteem, bedrijfswagen…) Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities Interesse? Solliciteer dan online of door je motivatiebrief en cv te versturen naar [email protected]

  • Hoofdverpleegkundige dienst SP cardiologie - pneumologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Het team van onze SP cardiologie en pneumologie focust zich op het verlenen van gespecialiseerde zorg aan mensen met een cardiaal of pulmonair probleem aansluitend op een acute ziekenhuisopname. Een belangrijk aspect binnen deze zorg is de revalidatie na hartoperatie, hartinfarct of revalidatie bij hartfalen, wat een langdurig contact met de patiënt met zich meebrengt. Anderzijds worden hier ook patiënten opgenomen die herstellen en revalideren na opname voor een acuut longprobleem. Dit team bestaat uit 17 medewerkers met een groot hart voor de patiënten. Multidisciplinair werken is hun prioriteit. Er hangt een ontspannende sfeer en men is zeer student – minded. Ben jij er klaar voor om de stap te zetten richting een leidinggevende functie en zo een team te coachen en engageren? Wil je mee bijdragen aan het versterken van de kwaliteit en veiligheid van onze patiëntenzorg? Dan is deze vacature voor hoofdverpleegkundige vast en zeker iets voor jou! je bent verantwoordelijk voor een patiëntgerichte en kwalitatieve verpleegkundige zorg, dit in overleg met de betrokken artsen je geeft op participatieve wijze leiding aan een team van verpleegkundigen en logistieke medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming en ontwikkeling van jouw medewerkers je volgt de dienstroosterplanning op

  • Diëtist (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Praktijkhuis Calfit

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vervanging van onze huidige diëtiste zoekt praktijkhuis Calfit een nieuwe collega. Je werkt in een multidisciplinaire praktijk samen met collega diëtist, logopedist, coaches, schoonheidsspecialist

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Vanraes Tuinbouwmachines NV in sociale netwerken
Look for responds of Vanraes Tuinbouwmachines NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanraes Tuinbouwmachines NV. Laat een reactie achter voor Vanraes Tuinbouwmachines NV. Vanraes Tuinbouwmachines NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanraes Tuinbouwmachines NV. Leave a respond for Vanraes Tuinbouwmachines NV. Vanraes Tuinbouwmachines NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanraes Tuinbouwmachines NV op de google maps. Adres en contacten Vanraes Tuinbouwmachines NV
Location of Vanraes Tuinbouwmachines NV on the google maps. Address and contacts of Vanraes Tuinbouwmachines NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanraes Tuinbouwmachines NV Vanraes Tuinbouwmachines NV: Cogerimo | Immo Marescaux BVBA | SERNICLAES SPRL | Chocolate Dreams bvba | declerck, Daniel

Other related companies as Vanraes Tuinbouwmachines NV: Cogerimo | Immo Marescaux BVBA | SERNICLAES SPRL | Chocolate Dreams bvba | declerck, Daniel

Vanraes Tuinbouwmachines NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanraes Tuinbouwmachines NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06402252197. Het bedrijf Vanraes Tuinbouwmachines NV bevindt zich op het adres: Diksmuidsesteenweg 394,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 708,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Vanraes Tuinbouwmachines NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanraes Tuinbouwmachines NV is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanraes Tuinbouwmachines NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanraes Tuinbouwmachines NV, openstaande posities, locatie van Vanraes Tuinbouwmachines NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanraes Tuinbouwmachines NV is a company, that was registered 1988 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is Vanraes Tuinbouwmachines NV, company assigned to the tax number BE06402252197. The company Vanraes Tuinbouwmachines NV is located at the address: Diksmuidsesteenweg 394,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 708,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Vanraes Tuinbouwmachines NV were not found.
The main activity of Vanraes Tuinbouwmachines NV is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanraes Tuinbouwmachines NV is not available. You also can look at reviews of Vanraes Tuinbouwmachines NV, open positions, location of Vanraes Tuinbouwmachines NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanraes Tuinbouwmachines NV, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanraes Tuinbouwmachines NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanraes Tuinbouwmachines NV, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanraes Tuinbouwmachines NV, employees, financial statistics.