Heliteak Estate Furniture NV

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Heliteak Estate Furniture NV
Private companiesNonclassifiable Establishments • Heliteak Estate Furniture NV

Contactgegevens Heliteak Estate Furniture NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Heliteak Estate Furniture NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Heliteak Estate Furniture NV

Regio (region): Lommel, België

Adres (address): Koning Leopoldlaan 119,3920, België

Telefoon (phone): 011 54 40 01 011 54 40 01

Fax (fax): 011 54 41 73 011 54 41 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Heliteak Estate Furniture NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Heliteak Estate Furniture NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Heliteak Estate Furniture NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Heliteak Estate Furniture NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Heliteak Estate Furniture NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Heliteak Estate Furniture NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Heliteak Estate Furniture NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Heliteak Estate Furniture NV
Products information Heliteak Estate Furniture NV

BTW identificatienummer (tax): BE05998229980
Ondernemingsnummer: 8044708251
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 491,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Heliteak Estate Furniture NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Heliteak Estate Furniture NV
(Get full report from official database of BE for Heliteak Estate Furniture NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Heliteak Estate Furniture NV
Addition kinds of activities for Heliteak Estate Furniture NV

28699901. Versnellers, rubberen verwerking: cyclisch of acyclisch | Accelerators, rubber processing: cyclic or acyclic
49719902. Waterdistributie- of toevoersystemen voor irrigatie | Water distribution or supply systems for irrigation
51399901. Laarzen | Boots
63110102. Broederlijke levensverzekeringsorganisaties | Fraternal life insurance organizations
80210105. orthodontist | Orthodontist
80719902. Röntgenlaboratorium, inclusief tandheelkunde | X-ray laboratory, including dental

Werken bij Heliteak Estate Furniture NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Heliteak Estate Furniture NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Heliteak Estate Furniture NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Heliteak Estate Furniture NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Financieel Medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent voor interne en externe medewerkers en leveranciers het aanspreekpunt voor financiële vragen over de verwerking van de financiële stromen. Je draagt bij aan de begrotingsopmaak en zorgt dat de middelen optimaal worden ingezet. Je maakt budgetten op en staat in voor proactief beheer hiervan, waarbij je deze tracht te optimaliseren. Je staat in voor de verwerking van alle financiële verrichtingen en zorgt voor het aanmaken van o.a. facturen voor interne en externe klanten. Je plaatst bestellingen en zorgt voor een correcte en tijdige afhandeling van de leveranciersfacturen. Je verwerkt beroepskosten zoals reiswijzers, kredietkaarten en kostenformulieren. Je geeft informatie en advies over de procedures en regelgeving van de KU Leuven, gaat na welke mogelijkheden er zijn om een probleem op te lossen binnen die procedures, vraagt informatie op bij andere diensten en koppelt terug naar je interne of externe klanten. Je verwijst door naar de juiste personen of diensten. Je volgt de kredieten op, optimaliseert ze en maakt financiële rapporten op. Je zorgt ervoor dat je door opleiding en teamoverleg specialist bent en blijft in je job.  Je werkt in nauw overleg met de financiële cellen en diensten van de KU Leuven. Bedrijfsprofiel: Binnen de KU Leuven verlopen de financiële transacties binnen een team van financiële medewerkers. In die hoedanigheid treedt u op als specialist ter zake. U zal, uitgestuurd vanuit de groepsdiensten Humane Wetenschappen, tewerkgesteld worden op verschillende locaties en binnen verschillende entiteiten, naargelang de noden zich voordoen.

  • Chauffeur kraanwagen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Ledegem, regio Roeselare, zijn we op zoek naar een graafkraanmachinist - vrachtwagenchauffeur.  Je werkt met de graafkraan Je werkt als chauffeur CE Je werkt met de montagekraan

  • Controleur/inpakker vaste late (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het toonaangevendste bedrijf te Oevel/Westerlo zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Een greep uit jouw takenpakket: *controle temperatuur *inpak *verzending *….

  • Tuinier (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U takenpakket betaat uit volgende taken: Lezen van plannen, Communicatie verzorgen met klanten, Uitzetten van maten/lijnen volgens plan, Uitzetten van planten volgens plan (lezen van Latijnse plantennamen), Probleem oplossend kunnen werken, Planten van struiken en bomen, Snoeien van hagen en planten, Snoeien op hoogte (0 tot 4 meter), Visueel herkennen van planten (op termijn), Hanteren van machines en motoren (handfrees, motoculteur, haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, grasmaaier, bladblazer,...), Vooruit kunnen plannen voor meerdere mensen (op termijn), Sturing geven aan collega's , Uitvoerend werken + werken kunnen afleveren binnen vooraf bepaalde termijn, Rijvaardigheid manoeuvreren met aanhangwagen (op termijn)

  • Winkelbediende TRAITEUR (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen zoeken wij een traiteur winkelbediende Je werkt in het atelier waar je instaat voor het klaar maken van bereidingen en versnijden van vlees Daarnaast werk je ook actief mee om de winkel vor het aanvullen van de rekken Wanneer nodig spring je ook in aan de kassa voor het correct afrekenen van de aankopen van de klanten

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student magazijnier (m/v, regio Stekene, daguren) (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Stekene gespecialiseerd in wenskaarten, servetten etc. zijn wij op zoek naar studenten die zich door de week kunnen vrijmaken. De dagen waarop je beschikbaar bent, zijn vrij te kiezen. Het bedrijf werkt in daguren. Jouw taken zullen oa bestaan uit het sorteren van servetten/linten, stickeren,...

  • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

  • Studenten Pizza restaurant weekendwerk (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor een pizzeria in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om te werken tijdens het weekend Taken: - Je voert de taken voor opening en sluiting van de zaal uit - Je staat in voor het ontvangen van klanten - Je neemt bestellingen op en bedient de klanten - Je doet de follow-up van de tafels - Je neemt telefonische bestellingen aan - Je staat in voor het bedienen van de kassa

  • Offsetdrukker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HALETRA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Haletra is op zoek naar een offsetdrukker voor het bedienen van typomachines, cilinderpersen, stansmachines en degels. Kwaliteitsbewust drukken volgens de allerlaatste normen en waarden. Ervaring met de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8KL) is een voordeel. Wat verwachten we van jou: Je bent technisch onderlegd en sterk kwaliteitsgericht Je bent gemotiveerd en flexibel Je bent bereid te werken in een tweeploegenstelsel Je bent een teamplayer Je werkt ordelijk en net

  • System administrator (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: BELCHIM CROP PROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als system administrator fungeer je als eerste- en tweedelijnsaanspreekpunt voor de medewerkers wereldwijd. Je begeleidt de collega’s bij het oplossen van IT-problemen en bepaalt de noden op IT-vlak. Daarnaast verzorg je de installatie en configuratie van hard- en software (HP-desktops, laptops, tablets, mobile devices, Microsoft Office pakketten, …). Je staat ook in voor onderhoud en interventies op de gebruikersinfrastructuur, zowel lokaal als remote. Je houdt de online exchange en active directory platformen up-to-date door profielen aan te maken en te verwijderen. Verder bied je algemene ondersteuning bij IT-projecten, zoals configuratie, beheer en security via Microsoft Intune. Tot slot hou je IT-documentatie up-to-date.

  • Kraantechnieker (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een groot logistiek bedrijf in Verrebroek zijn we momenteel op zoek naar een kraantechnieker (m/v). Jouw takenpakket: • Je zorgt samen met je collega mechanicien dat onze 4 Liebherr kranen naar behoren functioneren en tijdig worden nagekeken, om een goede werking van de terminal te garanderen • Sleutelen aan zowel brugkranen, mobiele kranen als spreaders behoort tot jouw dagelijkse taken • Met behulp van de verantwoordelijke van de technische dienst en je collega leer je waar de prioriteiten liggen en je past je hieraan vlot aan

Zoek naar antwoorden van Heliteak Estate Furniture NV in sociale netwerken
Look for responds of Heliteak Estate Furniture NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Heliteak Estate Furniture NV. Laat een reactie achter voor Heliteak Estate Furniture NV. Heliteak Estate Furniture NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Heliteak Estate Furniture NV. Leave a respond for Heliteak Estate Furniture NV. Heliteak Estate Furniture NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Heliteak Estate Furniture NV op de google maps. Adres en contacten Heliteak Estate Furniture NV
Location of Heliteak Estate Furniture NV on the google maps. Address and contacts of Heliteak Estate Furniture NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Heliteak Estate Furniture NV Heliteak Estate Furniture NV: Vandecappelle NV | Polariteit | Evolukit-Kadral SA | HOFMANS G | Goeters-Ars Et Labor N.V.

Other related companies as Heliteak Estate Furniture NV: Vandecappelle NV | Polariteit | Evolukit-Kadral SA | HOFMANS G | Goeters-Ars Et Labor N.V.

Heliteak Estate Furniture NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Lommel, België. De volledige naam van het bedrijf is Heliteak Estate Furniture NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05998229980. Het bedrijf Heliteak Estate Furniture NV bevindt zich op het adres: Koning Leopoldlaan 119,3920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 491,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Heliteak Estate Furniture NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Heliteak Estate Furniture NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Heliteak Estate Furniture NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Heliteak Estate Furniture NV, openstaande posities, locatie van Heliteak Estate Furniture NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Heliteak Estate Furniture NV is a company, that was registered 1994 in Lommel region, Belgium. Full name of company is Heliteak Estate Furniture NV, company assigned to the tax number BE05998229980. The company Heliteak Estate Furniture NV is located at the address: Koning Leopoldlaan 119,3920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 491,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Heliteak Estate Furniture NV were not found.
The main activity of Heliteak Estate Furniture NV is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Heliteak Estate Furniture NV is not available. You also can look at reviews of Heliteak Estate Furniture NV, open positions, location of Heliteak Estate Furniture NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Heliteak Estate Furniture NV, Lommel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Heliteak Estate Furniture NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Heliteak Estate Furniture NV, Lommel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Heliteak Estate Furniture NV, employees, financial statistics.