V & CS-Video & Conferencing Solutions

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • V & CS-Video & Conferencing Solutions
Private companiesNondepository Credit Institutions • V & CS-Video & Conferencing Solutions

Contactgegevens V & CS-Video & Conferencing Solutions: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V & CS-Video & Conferencing Solutions: address, phone, fax, email, website, opening hours

V & CS-Video & Conferencing Solutions

Regio (region): Leuven (Heverlee), België

Adres (address): Interleuvenlaan 62,3001, België

Telefoon (phone): 016 39 47 25 016 39 47 25

Fax (fax): 016 39 47 26 016 39 47 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V & CS-Video & Conferencing Solutions: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V & CS-Video & Conferencing Solutions"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V & CS-Video & Conferencing Solutions"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V & CS-Video & Conferencing Solutions, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V & CS-Video & Conferencing Solutions. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V & CS-Video & Conferencing Solutions, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V & CS-Video & Conferencing Solutions. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V & CS-Video & Conferencing Solutions
Products information V & CS-Video & Conferencing Solutions

BTW identificatienummer (tax): BE02815216064
Ondernemingsnummer: 4443115234
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 112,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in V & CS-Video & Conferencing Solutions zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V & CS-Video & Conferencing Solutions
(Get full report from official database of BE for V & CS-Video & Conferencing Solutions)

Aanvulling soorten activiteiten voor V & CS-Video & Conferencing Solutions
Addition kinds of activities for V & CS-Video & Conferencing Solutions

4121. Taxi's | Taxicabs
249303. Hardboard en fiberboard producten | Hardboard and fiberboard products
20629905. Gepoederde rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Powdered cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
28330101. Anesthetica, in bulkvorm | Anesthetics, in bulk form
38290206. Geofysische of meteorologische elektronische apparatuur | Geophysical or meteorological electronic equipment
38290401. Kabel test machines | Cable testing machines

Werken bij V & CS-Video & Conferencing Solutions: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V & CS-Video & Conferencing Solutions: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V & CS-Video & Conferencing Solutions. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V & CS-Video & Conferencing Solutions. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - Demonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Je monteert en demonteert onderdelen, vereist voor schadeherstelling. · Indien nodig, bouw je componenten zoals een motorblok, reminstallaties, elektrische en mechanische onderdelen en verbindingen uit. · In afwachting van het monteren, berg je alle onderdelen overzichtelijk op. · Je vraagt de benodigde onderdelen voor herstelling aan bij de magazijnier en kijkt ze na op juistheid en degelijkheid. · Je bouwt alle onderdelen terug in en maakt de wagen rijklaar. · Je zorgt ervoor dat het gereedschap in goede staat blijft en staat in voor de orde en netheid op de werkvloer.

  • Transportplanner Export (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief in de logsitieke sector en gevstigd in Wondelgem. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoekn aar een logistiek bediende en meer bepaald een Transportplanner. Jouw taken: - Je plant de opdrachten van de klanten, van punt A naar B, van order tot aflevering. - Je doet dit op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen. - Je houdt rekening met de meest geschikte route, netwerk, transportmiddel én beladingsgraad. - Je stuurt constant bij, bij wijzigingen of onvoorziene omstandigheden.

  • Logistiek verantwoordelijke (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze internationale klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een Warehouse Supervisor. Zet je jouw medewerkers graag centraal? Wil je graag ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om te groeien? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Als Warehouse Supervisor ben je verantwoordelijk voor het optimaal runnen van de warehouse operatie. Je geeft directe leiding aan de teamleaders en indirect aan de operators (ontwikkeling, opleiding, coaching). Je draagt bij tot een leuke, informele en professionele werksfeer. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanningen van jouw team (verlof en opleidingen). Plannen en coördineren zit in je bloed en je stimuleert je team om operationele targets met succes te behalen. ...

  • Garagist (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf gelegen te Anzegem is op zoek naar een ervaren en enthousiaste garagist.

  • plaatser ramen en deuren (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie van monteur ramen en deuren sta je in voor volgend takenpakket: Je plaatst ramen en deuren in hout aluminium en PVC. Je plaatst glas screens en garagedeuren. Je werkt in nieuwbouw en renovatie bij particulieren en bedrijven.

  • Vacature | Plaatslager | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als plaatslager/carrossier zorg je voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. Herstel of vervang je beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Voer je activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Breng je de aangepaste kit aan. Meet en controleer je met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Behandel je de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Breng je grondlagen en grondverf aan. Lijm/las je koetswerkonderdelen. Breng je de eind laag verf aan.

  • Trajectbegeleider Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SBS Skill BuilderS

    Type: Vaste Job

    Als bloeiende familiale onderneming - gespecialiseerd in het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talent - zijn we actief op zoek naar een dynamische trajectbegeleider voor onze regio Antwerpen, al zetten we je bij opstart graag in op verschillende locaties.. In deze functie begeleid je niet-werkend werkzoekenden intensief bij hun zoektocht naar gepast werk. Hierbij: Geef je frequent les in de vorm van collectieve workshops, ifv het versterken van de sollicitatievaardigheden en arbeidsattidudes van jouw coachees. Speel je maximaal in op de diversiteit binnen de doelgroep (niet-werkend werkzoekenden), vb. adhv een grondige intake en het afstemmen van individuele doelstellingen en afspraken. Begeleid en ondersteun je maximaal bij het realiseren van zijn/haar loopbaankeuzes; vb. wegwerken van belemmeringen, benoemen van mogelijkheden,... Informeer en adviseer je positief kritisch en op maat rond vb. jobkanalen, CV-tips,... Maak je als rasechte teamplayer deel uit van een ruim team, waarbij je nauw samenwerkt met anderen (jobcoach, regioverantwoordelijke,...) en bijkomend op heel wat ondersteuning mag rekenen, alsook kansen krijgt tot inhoudelijke groei..

  • PLC programmeur (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als plc-programmeur ben je verantwoordelijk voor de programmatie, opvolging en implementatie van de PLC-applicaties van A tot Z. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: · Je staat in voor de PLC optimalisaties van bestaande programma's en foutanalyses. · Je maakt de nodige elektrische schema's op en zorgt voor de nodige aanpassingen. · Je visualiseert de werking van de machine via het controlepaneel · Je test de geschreven programma's zelfstandig uit voor ingebruikname. · Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen. · Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies.

  • TOONZAAL ADVISEUR KEUKENS (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor het onthaal van klanten, het in kaart brengen van hun behoeften en het opstellen van offertes om zo een verkoop af te sluiten hiernaast zal je ook instaan voor je eigen financiële administratie van je lopende en afgesloten dossiers je houdt een goed en ordelijk overzicht van je dossiers bij in het klantenbestand via een eigen softwarepakket je zorgt voor een maximale dienstverlening naar de klant toe en leeft hierbij de technische procedures na je wil meewerken aan de groei van het filiaal en bepaalt zo mee de commerciële strategie van het bedrijf je bent een onderdeel van een team en wil je collega's bijstaan waar nodig Bedrijfsprofiel: Onze klant maakt keukens op maat. Voor regio Hasselt zijn we op zoek naar een toonzaal adviseur keukens.

  • telecom installateurs (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

  • Verpleegkundige in de thuiszorg in regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Leveren en installeren van zitmeubilair. (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: CNP n.v.

    Type: Flexijob

    Je levert en installeert design zitmeubilair bij particuliere klanten. Je hebt een voornaam voorkomen en kan je vlot uitdrukken in het algemeen Nederlands. Je bent flexibel en op zoek naar een bijverdienste om te werken onder een variabel uurrooster. Je bent handig, betrouwbaar en komt de gemaakte afspraken stipt na.

Zoek naar antwoorden van V & CS-Video & Conferencing Solutions in sociale netwerken
Look for responds of V & CS-Video & Conferencing Solutions in social networks

Lees alle opmerkingen voor V & CS-Video & Conferencing Solutions. Laat een reactie achter voor V & CS-Video & Conferencing Solutions. V & CS-Video & Conferencing Solutions bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V & CS-Video & Conferencing Solutions. Leave a respond for V & CS-Video & Conferencing Solutions. V & CS-Video & Conferencing Solutions on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V & CS-Video & Conferencing Solutions op de google maps. Adres en contacten V & CS-Video & Conferencing Solutions
Location of V & CS-Video & Conferencing Solutions on the google maps. Address and contacts of V & CS-Video & Conferencing Solutions

Andere gerelateerde bedrijven als come V & CS-Video & Conferencing Solutions V & CS-Video & Conferencing Solutions: Decubber NV | OKE-AUTO-GEEL NV | Drieghe J | EUROVILLAGE ARDENNES | Natural Beauty NV

Other related companies as V & CS-Video & Conferencing Solutions: Decubber NV | OKE-AUTO-GEEL NV | Drieghe J | EUROVILLAGE ARDENNES | Natural Beauty NV

V & CS-Video & Conferencing Solutions is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Leuven (Heverlee), België. De volledige naam van het bedrijf is V & CS-Video & Conferencing Solutions, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02815216064. Het bedrijf V & CS-Video & Conferencing Solutions bevindt zich op het adres: Interleuvenlaan 62,3001. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 112,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in V & CS-Video & Conferencing Solutions zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V & CS-Video & Conferencing Solutions is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V & CS-Video & Conferencing Solutions is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V & CS-Video & Conferencing Solutions, openstaande posities, locatie van V & CS-Video & Conferencing Solutions op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

V & CS-Video & Conferencing Solutions is a company, that was registered 1994 in Leuven (Heverlee) region, Belgium. Full name of company is V & CS-Video & Conferencing Solutions, company assigned to the tax number BE02815216064. The company V & CS-Video & Conferencing Solutions is located at the address: Interleuvenlaan 62,3001. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 112,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in V & CS-Video & Conferencing Solutions were not found.
The main activity of V & CS-Video & Conferencing Solutions is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of V & CS-Video & Conferencing Solutions is not available. You also can look at reviews of V & CS-Video & Conferencing Solutions, open positions, location of V & CS-Video & Conferencing Solutions on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over V & CS-Video & Conferencing Solutions, Leuven (Heverlee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V & CS-Video & Conferencing Solutions, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V & CS-Video & Conferencing Solutions, Leuven (Heverlee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V & CS-Video & Conferencing Solutions, employees, financial statistics.