Koekuyt Tuindesign BVBA

Contactgegevens Koekuyt Tuindesign BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Koekuyt Tuindesign BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Koekuyt Tuindesign BVBA

Regio (region): Ichtegem, België

Adres (address): Torhoutbaan 63-65,8480, België

Telefoon (phone): 051 58 38 50 051 58 38 50

Fax (fax): 051 58 38 51 051 58 38 51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Koekuyt Tuindesign BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Koekuyt Tuindesign BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Koekuyt Tuindesign BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Koekuyt Tuindesign BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Koekuyt Tuindesign BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Koekuyt Tuindesign BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Koekuyt Tuindesign BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Koekuyt Tuindesign BVBA
Products information Koekuyt Tuindesign BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01218902587
Ondernemingsnummer: 9996704101
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 426,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Koekuyt Tuindesign BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Koekuyt Tuindesign BVBA
(Get full report from official database of BE for Koekuyt Tuindesign BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Koekuyt Tuindesign BVBA
Addition kinds of activities for Koekuyt Tuindesign BVBA

209601. Aardappelchips en andere aardappelgerichte snacks | Potato chips and other potato-based snacks
14799904. Minerale mijnbouw van kunstmest | Fertilizer mineral mining
17959900. Wrak- en sloopwerk, nec | Wrecking and demolition work, nec
22110903. Gaas | Gauze
28340701. Intraveneuze oplossingen | Intravenous solutions
51691001. Anti-corrosie producten | Anti-corrosion products

Werken bij Koekuyt Tuindesign BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Koekuyt Tuindesign BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Koekuyt Tuindesign BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Koekuyt Tuindesign BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptionist(e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO MCBRIDE IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als portier communiceer je met de verschillende afdelingen in de fabriek ten einde bezoekers en transporteurs naar de juiste bestemming te verwijzen en begeleiden. Taken algemeen: Het administratief controleren en ingeven in SAP van aangeleverde goederen Het ontvangen en begeleiden van bezoekers, derden en transporteurs Het communiceren van aanmeldingen aan de afdelingen

  • Monteur Handpallettrucks M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het assembleren van handpallettrucks (100/150 per dag): montage van hendel pomp en frames. Voorbereiden van transport en/of afhalingen voor klanten. De toegeleverde componenten wegzetten en controleren. Uithalen van de componenten uit de rekken voor montage.

  • Process project ingenieur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Process en Project ingenieur vervul je de volgende taken gespreid over de 3 productieafdelingen van Vanéflon: • Perserij waar halffabricaten geproduceerd worden • Mechanisch atelier waar via CNC gemachineerde onderdelen gemaakt worden • Speciale technieken waar een aantal speciale producten gerealiseerd worden Proceswerk: In nauw overleg en ondersteuning met sales en productie help je mee aan onder andere: • Selecteren van de juiste kunststoffen en/of compounds voor de verschillende toepassingen. Daarbij heb je ook nauwe contacten met diverse grondstofleveranciers. • Test- en prototype-runs voor nieuwe kunststoffen • Omzetten van testrun-resultaten naar stabiele industriële processen • Klantspecifieke producten en oplossingen mee helpen uitwerken • Technische ondersteuning naar kwaliteitsdienst Projectwerk: • Realiseren van productietechnische optimaliseringen • Identificeren en implementeren van efficiëntieverbeteringen in productie • Lean & Mean projecten zoals steltijdreducties, kuisovergangen minimaliseren,... • Implementeren van kleine investeringsprojecten • Ondersteuning op vlak van CAD/CAM

  • Productieverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groothandel in verse vis, zijn wij op zoek naar een productie verantwoordelijke om te werpen met de vaste nacht.  Je zal instaan voor: het ingeven van inkomende bestellingen in een bestelsysteem Het controleren van inkomende goederen Het aansturen van een klein team van fileerders, motiveren en oplossingsgericht denken

  • HUISHOUDHULP (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DE MUTSAERD

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, enz. Daarnaast behoort ook strijken tot je takenpakket. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner.

  • Poetshulp regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag je klanten tevreden stellen? Dan is werken voor Easy Life zeker iets voor jou! Spring gerust even binnen.

  • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Gent De Sterre (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Jobstudent | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe en boeiende vakantiejob voor de aankomende zomervakantie? Wil je graag leren hoe je technische tekeningen moet opmeten? Werk je graag in een labo? Ben je op zoek naar een afwisselde job? Dan ben JIJ de jobstudent die we zoeken! Onze klant waar je aan de slag zal gaan verkoopt een steeds verder uitbreidend gamma aan verpakkingen in kunststof, glas en metaal.  

  • Kraanman autolaadkraan verlichtingspalen (regio Dendermonde/Wetteren) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren het plaatsen van verlichtingspalen, werken aan openbare verlichting, verlichting van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting, het voorzien van nutsleidingen,... Om als bedrijf verder te kunnen groeien, zijn we op zoek naar een kraanman om (verlichtings)palen te plaatsen/weg te halen/te rechten. Dit gebeurt met behulp van een autolaadkraan.

  • Inside Sales medewerker (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de Sales Manager en zijn accountmanagers in het complete voortraject naar een winnende offerte. Je rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je bent verantwoordelijk om samen met je collega’s winnende offertes aan te leveren om de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de doelmarkten farma, automotive en distributie te realiseren. Je zorgt voor een intensieve samenwerking tussen je Accountmanagers, de R&D collega's en de externe partners - leveranciers. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan en je begrijpt dat hiervoor inhoudelijk sterk technische offertes nodig zijn met een duidelijke meerwaarde. Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je hebt ervaring in het opstellen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Je communiceert hiervoor vlot met onderleveranciers en de VistaLink technologiepartners voor prijsaanvragen ed. Als administratieve duizendpoot en back-office medewerker hebben de huidige ICT-tools (ERP, CRM, urentracking software, boekhoudsoftware en MS Office) voor jou geen geheimen. Trefwoorden: Communicatief vaardig in de verschillende landstalen, planning en organisatie, oog voor kwaliteit, administratieve duizendpoot, industriële automatisering.

  • Winkelbediende (flexijob) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    De klant verwelkomen De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten De staat en bewaring van bederfbare producten controleren Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen Opvolggegevens voor de traceerbaarheid van goederen registreren Betalingen ontvangen De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Voedingsmiddelen verkopen: Slagerij De voorraad ordenen en de producten uitstallen Goederen en producten ontvangen De levering controleren

Zoek naar antwoorden van Koekuyt Tuindesign BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Koekuyt Tuindesign BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Koekuyt Tuindesign BVBA. Laat een reactie achter voor Koekuyt Tuindesign BVBA. Koekuyt Tuindesign BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Koekuyt Tuindesign BVBA. Leave a respond for Koekuyt Tuindesign BVBA. Koekuyt Tuindesign BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Koekuyt Tuindesign BVBA op de google maps. Adres en contacten Koekuyt Tuindesign BVBA
Location of Koekuyt Tuindesign BVBA on the google maps. Address and contacts of Koekuyt Tuindesign BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Koekuyt Tuindesign BVBA Koekuyt Tuindesign BVBA: Bammens M | Action Shop Freestyle | BORREMANS HOUTHANDEL | refractaires et travaux SA | Jan Van Elst

Other related companies as Koekuyt Tuindesign BVBA: Bammens M | Action Shop Freestyle | BORREMANS HOUTHANDEL | refractaires et travaux SA | Jan Van Elst

Koekuyt Tuindesign BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Ichtegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Koekuyt Tuindesign BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01218902587. Het bedrijf Koekuyt Tuindesign BVBA bevindt zich op het adres: Torhoutbaan 63-65,8480. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 426,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Koekuyt Tuindesign BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Koekuyt Tuindesign BVBA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Koekuyt Tuindesign BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Koekuyt Tuindesign BVBA, openstaande posities, locatie van Koekuyt Tuindesign BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Koekuyt Tuindesign BVBA is a company, that was registered 1985 in Ichtegem region, Belgium. Full name of company is Koekuyt Tuindesign BVBA, company assigned to the tax number BE01218902587. The company Koekuyt Tuindesign BVBA is located at the address: Torhoutbaan 63-65,8480. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 426,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Koekuyt Tuindesign BVBA were not found.
The main activity of Koekuyt Tuindesign BVBA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Koekuyt Tuindesign BVBA is not available. You also can look at reviews of Koekuyt Tuindesign BVBA, open positions, location of Koekuyt Tuindesign BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Koekuyt Tuindesign BVBA, Ichtegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Koekuyt Tuindesign BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Koekuyt Tuindesign BVBA, Ichtegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Koekuyt Tuindesign BVBA, employees, financial statistics.