HOUTHANDEL VANDENAUWEELE

Contactgegevens HOUTHANDEL VANDENAUWEELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOUTHANDEL VANDENAUWEELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOUTHANDEL VANDENAUWEELE

Regio (region): Gistel, België

Adres (address): Torhoutsebaan 97,8470, België

Telefoon (phone): 059 27 84 43 059 27 84 43

Fax (fax): 059 27 52 18 059 27 52 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOUTHANDEL VANDENAUWEELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOUTHANDEL VANDENAUWEELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOUTHANDEL VANDENAUWEELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOUTHANDEL VANDENAUWEELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOUTHANDEL VANDENAUWEELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOUTHANDEL VANDENAUWEELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOUTHANDEL VANDENAUWEELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOUTHANDEL VANDENAUWEELE
Products information HOUTHANDEL VANDENAUWEELE

BTW identificatienummer (tax): BE05945220947
Ondernemingsnummer: 8667358398
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 818,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in HOUTHANDEL VANDENAUWEELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOUTHANDEL VANDENAUWEELE
(Get full report from official database of BE for HOUTHANDEL VANDENAUWEELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOUTHANDEL VANDENAUWEELE
Addition kinds of activities for HOUTHANDEL VANDENAUWEELE

352402. Tuinmaaiers en toebehoren | Lawn and garden mowers and accessories
23410100. Dameskleding en kinderkleding | Women's and children's nightwear
28690503. Parfum materialen, synthetisch | Perfume materials, synthetic
38239902. Buoyancy instrumenten, industrieel proces type | Buoyancy instruments, industrial process type
59410500. Watersportuitrusting | Water sport equipment
79990901. Animal shows in circussen, beurzen en carnaval | Animal shows in circuses, fairs, and carnivals
96210300. Waterschepen en havenregulerende agentschappen | Water vessels and port regulating agencies

Werken bij HOUTHANDEL VANDENAUWEELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOUTHANDEL VANDENAUWEELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOUTHANDEL VANDENAUWEELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOUTHANDEL VANDENAUWEELE. Looking for open vacancies in other companies

  • schrijnwerker (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    •De stabiliteit en de afmetingen van de gemaakte producten controleren en aanpassen (afschuren, waterpas maken, ...) •De samenhorende onderdelen voor deuren, trappen en ramen lijmen en mechanisch assembleren (opspannen, vastschroeven, ...) Het beslag bevestigen •De profielen maken Het hout zagen (massief, panelen, ...) De verbindingsstukken en profielen bewerken (vlakken, bijschaven, ...) •Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren •De zaag- en assemblagemarkeringen aanbrengen of overbrengen op de stukken (werkstukken afschrijven, paren en coderen)

  • Project Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Muizen is gespecialiseerd in elektrificatiewerken voor hoogspanningsnetten en spoorwegnetwerken in spoorwegseininrichting, in de bouw van metalen structuren en in de aanleg van industrieterreinen. In het kader van haar verdere ontwikkeling versterken zij het team met een Project Administrator: Een administratieve medewerker, die nauwkeurig en gestructureerd werkt en gedreven is door het behalen van deadlines. UW FUNCTIE: Als Project Administrator ben je het aanspreekpunt voor elke Projectleider / Werfleider Je doet de volledige dossieradministratie in samenwerking met de Projectleider / Werfleider Je staat in voor de kwaliteit en correcte inhoud van de laatste administratieve documenten Je zorgt voor een correcte invoer van de puntering Je bent de unieke administratieve contactpersoon naar externe instanties zoals de RSZ voor aangifte van de werf, de RSZ aangifte voor onderaannemers, Klip en Klim voor de aanvraag van liggingsplannen nutsleidingen, enz Je bent verantwoordelijk voor het correct samenvoegen en archiveren van de dossiers volgens bestaande ISO procedure Je doet bestellingen van materiaal op afroep

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Leuven en omgeving

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student verkoop - WEEKEND M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste in het weekend? Ben je geboeid door het commerciële en werk je graag met klanten? Lees dan snel verder! Voor een meubelzaak regio Deinze zijn wij op zoek naar een student om in het weekend hun team te versterken. Je zal hier instaan voor het verder helpen van de klanten en het beantwoorden van hun vragen, ook zorg je ervoor dat de winkel op orde ligt en op termijn kan je ook helpen bij het opmaken van een offerte. Je werkt hier afwisselend op zaterdag en zondag tussen 09.00 - 18.00 uur.

  • Jobstudent schoonmaak weekendwerk regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt een jobstudent voor elke weekend (zaterdag en zondag) om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in kantoren, regio Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Weekendwerk: Werkuren: Zaterdag: van 6u30 tot 8u30 en van 8u45 tot 9u15 ; van 11u tot 12u en van 12u15 tot 12u45 (4u--> 125% betaald!) Zondag: van 6u30 tot 9u en van 18u tot 19u (3,5u--> 200% betaald!)

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • LESGEVER ZWEMMEN/REDDER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen en redden op 7 november in Oostkamp zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 13:00-15:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • ORACLE DEVELOPER (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring Goede Oracle forms/reports kennis Regio Kortrijk Voor onze klant, uitgesproken marktleider in België binnen de interieursector, is Hays IT op zoek naar een Oracle Developer. Als Oracle developer ben je verantwoordelijk voor het programmeerwerk binnen een Oracle database omgeving. Je krijgt als enige binnen het IT team de verantwoordelijkheid over alles wat betreft de interne Oracle database, maar kunt steeds terugvallen op de IT verantwoordelijke voor vragen of begeleiding indien nodig. Je staat in voor onderhoud, zoekt naar optimalisaties in het pakket en helpt collega's ook met hun vragen betreffende de Oracle database.

  • verkoper boetiek m/v met ervaring (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    Voor een boetiek in regio Zonnebeke, zijn wij op zoek naar een verkoper fashion met ervaring voor een voltijdse job. Als verkoper, verkoopsmedewerker, kom je terecht in een boetiek gespecialiseerd in dames en herenmode. Je onthaalt klanten in de winkel en gaat dieper in op hun wens. Je stelt de collectie voor, je begeleidt je klant in de paskamer, je geeft gepast advies en gaat op zoek naar de beste voorstellen voor je klant. Je volgt de klant op van bij het onthaal, tot aan de kassa en rekent zelf de aangekochte stukken af. Je werkt voltijds en bent bereid om regelmatig te werken op zaterdag en zondagvoormiddag. Uurrooster is bespreekbaar.

  • Junior Planning Coordinator (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in petrochemie zijn we op zoek naar een Junior Planning Coordinator. In deze verantwoordelijke functie fungeer je als centrale contactpersoon voor derde partijen. De missie: Je registreert klantenopdrachten en volgt ze nauwgezet op. Hierbij hou je rekening met eventuele klachten. Je verzorgt de facturatie. Je bent alert voor commerciële leads. Je verleent ondersteuning bij controle en audits op de juistheid van de facturatie. Je zorgt bij afwijkingen voor de juiste oplossing voor de klant.

Zoek naar antwoorden van HOUTHANDEL VANDENAUWEELE in sociale netwerken
Look for responds of HOUTHANDEL VANDENAUWEELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOUTHANDEL VANDENAUWEELE. Laat een reactie achter voor HOUTHANDEL VANDENAUWEELE. HOUTHANDEL VANDENAUWEELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOUTHANDEL VANDENAUWEELE. Leave a respond for HOUTHANDEL VANDENAUWEELE. HOUTHANDEL VANDENAUWEELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOUTHANDEL VANDENAUWEELE op de google maps. Adres en contacten HOUTHANDEL VANDENAUWEELE
Location of HOUTHANDEL VANDENAUWEELE on the google maps. Address and contacts of HOUTHANDEL VANDENAUWEELE

Andere gerelateerde bedrijven als come HOUTHANDEL VANDENAUWEELE HOUTHANDEL VANDENAUWEELE: A.L.D. REMORKENBOUW BVBA | Châssis Diffusion SPRL | Van Dijck NV | KBC-LAMBRECHTS & Co BVBA | Van Gerwen BVBA

Other related companies as HOUTHANDEL VANDENAUWEELE: A.L.D. REMORKENBOUW BVBA | Châssis Diffusion SPRL | Van Dijck NV | KBC-LAMBRECHTS & Co BVBA | Van Gerwen BVBA

HOUTHANDEL VANDENAUWEELE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Gistel, België. De volledige naam van het bedrijf is HOUTHANDEL VANDENAUWEELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05945220947. Het bedrijf HOUTHANDEL VANDENAUWEELE bevindt zich op het adres: Torhoutsebaan 97,8470. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 818,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in HOUTHANDEL VANDENAUWEELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOUTHANDEL VANDENAUWEELE is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOUTHANDEL VANDENAUWEELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOUTHANDEL VANDENAUWEELE, openstaande posities, locatie van HOUTHANDEL VANDENAUWEELE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HOUTHANDEL VANDENAUWEELE is a company, that was registered 2011 in Gistel region, Belgium. Full name of company is HOUTHANDEL VANDENAUWEELE, company assigned to the tax number BE05945220947. The company HOUTHANDEL VANDENAUWEELE is located at the address: Torhoutsebaan 97,8470. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 818,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in HOUTHANDEL VANDENAUWEELE were not found.
The main activity of HOUTHANDEL VANDENAUWEELE is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HOUTHANDEL VANDENAUWEELE is not available. You also can look at reviews of HOUTHANDEL VANDENAUWEELE, open positions, location of HOUTHANDEL VANDENAUWEELE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOUTHANDEL VANDENAUWEELE, Gistel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOUTHANDEL VANDENAUWEELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOUTHANDEL VANDENAUWEELE, Gistel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOUTHANDEL VANDENAUWEELE, employees, financial statistics.