Garden Lux-Raster Blokhutland bvba

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • Garden Lux-Raster Blokhutland bvba
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • Garden Lux-Raster Blokhutland bvba

Contactgegevens Garden Lux-Raster Blokhutland bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Garden Lux-Raster Blokhutland bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Garden Lux-Raster Blokhutland bvba

Regio (region): Wuustwezel, België

Adres (address): Kalmthoutse Steenweg 120A,2990, België

Telefoon (phone): 03 669 99 55 03 669 99 55

Fax (fax): 03 633 28 88 03 633 28 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Garden Lux-Raster Blokhutland bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Garden Lux-Raster Blokhutland bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Garden Lux-Raster Blokhutland bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Garden Lux-Raster Blokhutland bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Garden Lux-Raster Blokhutland bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Garden Lux-Raster Blokhutland bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Garden Lux-Raster Blokhutland bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Garden Lux-Raster Blokhutland bvba
Products information Garden Lux-Raster Blokhutland bvba

BTW identificatienummer (tax): BE03585357666
Ondernemingsnummer: 9946166992
Hoofdstad (capital): 563,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 552,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Garden Lux-Raster Blokhutland bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Garden Lux-Raster Blokhutland bvba
(Get full report from official database of BE for Garden Lux-Raster Blokhutland bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Garden Lux-Raster Blokhutland bvba
Addition kinds of activities for Garden Lux-Raster Blokhutland bvba

411101. Busvervoer | Bus transportation
557199. Motorhandelaars, nv | Motorcycle dealers, nec
20370100. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
28419904. Schuurverbindingen | Scouring compounds
32510206. Vloerboog tegel, klei | Floor arch tile, clay
32990201. Blokken en baksteen, zandkalk | Blocks and brick, sand lime
35590102. Knoop naaimachines | Button sewing machines
35590404. Petroleumraffinaderij apparatuur | Petroleum refinery equipment
35999907. Ventilator smeden | Fan forges
97219902. Diplomatieke dienst, overheid | Diplomatic service, government

Werken bij Garden Lux-Raster Blokhutland bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Garden Lux-Raster Blokhutland bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Garden Lux-Raster Blokhutland bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Garden Lux-Raster Blokhutland bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch medewerker productie (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de optische controle- en snijsystemen in de frietlijn/vlokkenlijn. Continu verbeteren van de optische controle systemen is jouw grootste uitdaging. Je zorgt voor een vlotte communicatie naar productie en technische dienst. Deze functie is een job “on the floor” met enige administratieve taken. Je bent tewerkgesteld in een dag regime maar occasioneel kan op zaterdagvoormiddag een interventie uitgevoerd worden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Automechanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een automechanicien (m/v): Je staat in voor de uitvoering van periodieke controles, onderhoud, herstellingen en diagnoses van voertuigen Je spoort storingen en defecten op Je noteert de uitgevoerde werken zorgvuldig Je fungeert tevens als technisch raadgever voor de collega’s techniekers Indien nodig sta je de klant te woord met technische uitleg en advies

  • Sergio Herman zoekt horeca medewerkers! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker ben je van onmisbare waarde voor ons concept. Jij verzorgt de culinaire beleving van de gast tot in de details, en functioneert in alle functies op de locatie; van voorbereidingen in de keuken, gasten helpen aan de kassa, frites bereiden in onze ambachtelijke bakovens, tot gerechten opmaken volgens Sergio 's receptuur. Dit alles doe je met een lach van oor tot oor, spontane en toffe collega's, en grenzeloze aandacht voor kwaliteit en service.

  • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enqu?tes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

  • Bankmedewerker “daily banking” (commercieel/administratief) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Remaut Verzekeringen nv

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste aanspreekpunt met de bankklanten en staat in voor hun dagelijkse bankzaken en hebt zo een afwisselende en boeiende job, zowel commercieel als administratief. In je dagelijks contact streef je een uitstekende serviceverlening na die jou en de kanten voldoening geeft en probeer je zo het verschil te maken. Naast het klantencontact sta je in voor de adminstratieve afhandeling van het dagelijks bankieren; het beheer van de dagelijkse bankverrichtingen, het openen van bank- en spaarrekeningen, opvolging van vervaldata … Je staat de zaakvoerders administratief en commercieel bij het behandelen en afhandelen van spaar- en beleggingsproducten. Je staat de zaakvoerders administratief bij de afhandeling en opvolging van kredietaanvragen. Je bent een dienstverlener. Je bent bereid om je ten volle in te zetten voor een deskundige en vriendelijke dienstverlening en hierin uit te blinken. Je bent stressbestendig, werkt autonoom, georganiseerd en zorgvuldig. Je voert alle daarmee samenhangende administratieve taken correct en tijdig uit. Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met klanten. Je levert feedback aan je medewerkers en klanten over het aanbod en rendement van de diverse spaar- en beleggingsproducten. Je hebt aandacht voor signalen van klanten : klachten, opportuniteiten … om zo de klantenervaring te optimaliseren. Je komt terecht in een dynamisch, gemotiveerd en ervaren team.

  • Junior .NET developer (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Net-IT

    Type: Vaste Job

    Je bent op zoek naar een (eerste) professionele uitdaging als .Net Developer. We luisteren naar wat jij wilt maken van je carrière en geven je de kansen en ondersteuning om jezelf volledig te ontplooien. Je komt terecht in een team van enthousiaste personen die zichzelf en elkaar steeds op de hoogte houden van de laatste technologische innovaties.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige spoed en IZ (Oostende) - Zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een ziekenhuis regio Oostende zijn wij op zoek naar verpleegkundigen (met Banaba Spoed/IZ) die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op de afdeling spoed en/of Intensieve Zorgen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk.

  • Klusjesman Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Reclame bedeler in Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Flexijob Horeca - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar een medewerker in het weekend als flexijob. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

Zoek naar antwoorden van Garden Lux-Raster Blokhutland bvba in sociale netwerken
Look for responds of Garden Lux-Raster Blokhutland bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Garden Lux-Raster Blokhutland bvba. Laat een reactie achter voor Garden Lux-Raster Blokhutland bvba. Garden Lux-Raster Blokhutland bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Garden Lux-Raster Blokhutland bvba. Leave a respond for Garden Lux-Raster Blokhutland bvba. Garden Lux-Raster Blokhutland bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Garden Lux-Raster Blokhutland bvba op de google maps. Adres en contacten Garden Lux-Raster Blokhutland bvba
Location of Garden Lux-Raster Blokhutland bvba on the google maps. Address and contacts of Garden Lux-Raster Blokhutland bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Garden Lux-Raster Blokhutland bvba Garden Lux-Raster Blokhutland bvba: Brits Thermal Units Koeling CVBA | Animmo | ROFA CERAMICS | Top Painting | kinenveu

Other related companies as Garden Lux-Raster Blokhutland bvba: Brits Thermal Units Koeling CVBA | Animmo | ROFA CERAMICS | Top Painting | kinenveu

Garden Lux-Raster Blokhutland bvba is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Wuustwezel, België. De volledige naam van het bedrijf is Garden Lux-Raster Blokhutland bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03585357666. Het bedrijf Garden Lux-Raster Blokhutland bvba bevindt zich op het adres: Kalmthoutse Steenweg 120A,2990. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 563,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 552,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Garden Lux-Raster Blokhutland bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Garden Lux-Raster Blokhutland bvba is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Garden Lux-Raster Blokhutland bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Garden Lux-Raster Blokhutland bvba, openstaande posities, locatie van Garden Lux-Raster Blokhutland bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Garden Lux-Raster Blokhutland bvba is a company, that was registered 2010 in Wuustwezel region, Belgium. Full name of company is Garden Lux-Raster Blokhutland bvba, company assigned to the tax number BE03585357666. The company Garden Lux-Raster Blokhutland bvba is located at the address: Kalmthoutse Steenweg 120A,2990. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 563,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 552,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Garden Lux-Raster Blokhutland bvba were not found.
The main activity of Garden Lux-Raster Blokhutland bvba is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Garden Lux-Raster Blokhutland bvba is not available. You also can look at reviews of Garden Lux-Raster Blokhutland bvba, open positions, location of Garden Lux-Raster Blokhutland bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Garden Lux-Raster Blokhutland bvba, Wuustwezel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Garden Lux-Raster Blokhutland bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Garden Lux-Raster Blokhutland bvba, Wuustwezel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Garden Lux-Raster Blokhutland bvba, employees, financial statistics.