Valcke BVBA

Contactgegevens Valcke BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Valcke BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Valcke BVBA

Regio (region): Dendermonde (Oudegem), België

Adres (address): Eegene 45,9200, België

Telefoon (phone): 052 42 26 06 052 42 26 06

Fax (fax): 052 42 57 80 052 42 57 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Valcke BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Valcke BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Valcke BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Valcke BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Valcke BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Valcke BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Valcke BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Valcke BVBA
Products information Valcke BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09134002685
Ondernemingsnummer: 8843688964
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 273,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Valcke BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Valcke BVBA
(Get full report from official database of BE for Valcke BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Valcke BVBA
Addition kinds of activities for Valcke BVBA

25910203. Mini jaloezieën | Mini blinds
32599903. Muurbehandeling, klei | Wall coping, clay
33649900. Nonferrous die-castings behalve aluminium, nec | Nonferrous die-castings except aluminum, nec
35420503. Merkmachines | Marking machines
80639900. Psychiatrische ziekenhuizen, nec | Psychiatric hospitals, nec

Werken bij Valcke BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Valcke BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Valcke BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Valcke BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker/ompakker vleesindustrie regio Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in de vleesindustrie is op zoek naar extra collega's! Voor hun team te versterken zijn ze op zoek naar een inpakker/ompakker. Jou takenpakket zal bestaan uit de volgende punten: het inpakken in kratten of dozen van vers vlees/ vleesproducten en bevroren vlees/vleesproducten, stapelen van kratten of dozen op pallets, controleren of de juiste etiketten gebruikt worden (-> na verloop van tijd pas, bij start ligt dit bij de lijnverantwoordelijke), bij ompakken worden bevroren producten uit kratten gehaald en ingepakt in dozen, of producten uit dozen gehaald en gestapeld op pallets, of herverpakt in dozen, opruimen van verpakkingsmaterialen/afval en restanten, het helpen bij verladingen, waarbij pallets in wagens worden gestapeld, opruimen werkplek bij pauzes en einde werkdag (-> het einde van de werkdag wordt bepaald door de afdelingsverantwoordelijke).

  • Gepassioneerde adviseurs gezocht voor de energie- en telecomsector (B2B/B2C) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, een sterk groeiend bedrijf zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde adviseurs die hun energie- en telecomteam willen komen versterken. Ben je een echte 'hunter' met een commerciele ingesteldheid? Ben je een ervaren adviseur of een gedreven schoolverlater die zowel flexibel, sociaal als communicatief is ingesteld? Maak dan kennis met de vacature van adviseur bij onze klant!

  • Operator 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk, zijn we opzoek naar een operator in 2 ploegen. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Je bent verantwoordelijk voor de productiviteit en kwaliteit van de V3 machine. Dit houdt het volgende in: -De machine laten draaien binnen de gegeven parameters. -Het uitvoeren van kwaliteitscontroles (zowel in-line als na staalname). - Kwaliteitsproblemen opsporen en verhelpen. - Bij technische problemen in staat om kleine onderhoudstaken zelf uit te voeren. - Steeds werken met veiligheid in het achterhoofd en het dragen van de correcte PBM’s.

  • STUDENTEN (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • Shopverantwoordelijke computer winkel (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele management van computerwinkel Je neemt initiatieven om de omzet en winstcijfers te optimaliseren Je motiveert het team om de commerciële doelstellingen te behalen Je bewaakt de klantvriendelijkheid en netheid van de winkel en het team Je zorgt er voor dat je team zijn taken en verantwoordelijkheden perfect en vlekkeloos uitvoert Je verwelkomt, informeert, adviseert en gebeleidt de klanten bij hun aankoop

  • Calculator/werkvoorbereider (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Als calculator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het volledige calculatieproces (aanbestedingen en particulieren) binnen ons bedrijf, dit binnen de vooropgestelde tijdslijnen. Tevens verzorg je de benodigde rapportering en informatierol omtrent dit proces. Volgende verantwoordelijkheden behoren tot je takenpakket: Je analyseert nieuwe projecten en zorgt voor een nauwgezette prijscalculatie op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, …. Je berekent alle benodigde middelen (manuren, materialen, transportkosten, kosten verbonden aan onderaannemers) Je voorziet alle nodige vergunningen en technische fiches. Je verzorgt of assisteert de onderhandeling naar de beste prijzen bij alle potentiële leveranciers en (onder)aannemers.

  • HULPBOEKHOUDER MET ERVARING (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant sta je in voor : debiteurenbeheeer boeken van het financieel dagboek hulp in de voorbereiding boekhoudkundige, financiële en fiscale audits beheer verzekeringen en fleetpark algemene boekhouding in samenwerking met de hoofdboekhouder Ben jij die gedreven, enthousiaste medewerker in de boekhouding? reageer dan graag via onze website : www.selecthr.be contactpersoon : [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant, fabrikant en distributeur internationaal actief wensen hun team uit te breiden. Zij zijn op zoek naar een ACCOUNTANT.  

  • Logopedist(e) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LOGOPEDIE JOKE GEIRNAERT - ARCUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste logopedist(e) om ons team te versterken. Afhankelijk van het aantal nieuwe aanmeldingen kan er onmiddellijk met een aantal uren gestart worden. Vanaf januari/februari - mei 2019 betreft het bijkomend een voltijds uurrooster van bepaalde duur (zwangerschapsvervanging). De behandelingen gaan door op scholen regio Zwevegem of in de praktijk. Na de vervanging is het mogelijk om een eigen uurrooster verder uit te bouwen. In de praktijk zijn alle materialen beschikbaar. Je werkt op zelfstandige basis, maar je krijgt ondersteuning op administratief en therapeutisch vlak. Het is mogelijk om therapieën op voorhand mee te volgen. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Heb je interesse of verdere vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Kan je slechts een deel van de vervanging overnemen, neem ook dan gerust contact op.

  • Verkopers M/V regio Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio KORTRIJK/WEST-VLAANDEREN) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KO2018.

  • Vastgoedmakelaar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604256-inline.html?cid=Partner_VDAB Bent u een verkooptalent met een passie voor vastgoed en bent u op zoek naar een loopbaan bij een bedrijf dat het internationaal uitstekend doet? Engel & Völkers biedt u de beste vooruitzichten voor persoonlijk succes. Als zelfstandig vastgoedmakelaar profiteert u van ons unieke merkimago en ons constant groeiende wereldwijde netwerk. Daarnaast bieden we u professionele basis- en verdere opleidingen en innovatieve tools en diensten, zodat u via ons grensverleggende systeemplatform uiterst efficiënt en flexibel aan de slag kunt – plus uitstekend opbrengstpotentieel. Ga vandaag van start en meldt u aan! Uw verantwoordelijkheden Aankoop en verkoop van vastgoed Beoordeling en presentatie van vastgoed Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoopproces ales- en marketingactiviteiten

  • G2 Recruitment Solutions - React / Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fullstack React / Java developer needed on 6month extendable missions / freelance / Flanders Region Exciting long-term extendable mission working for a platinum client of mine in the Flanders region. Details Location: Flanders Region Duration: 6 month Freelance mission Start Date: 2 weeks to 3 weeks Remote: 1 Days remote a week, flexible hours Role: 3-7years - Java Hibernate, Spring 1year - React Bonus: Agile, bamboo, Scrum Dutch speaking If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van Valcke BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Valcke BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Valcke BVBA. Laat een reactie achter voor Valcke BVBA. Valcke BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Valcke BVBA. Leave a respond for Valcke BVBA. Valcke BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Valcke BVBA op de google maps. Adres en contacten Valcke BVBA
Location of Valcke BVBA on the google maps. Address and contacts of Valcke BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Valcke BVBA Valcke BVBA: Cleaning Masters NV | Vanotterdijk | Christallerie De Val-Saint-Lambert S.A. | BAL,DANIEL | arte novo bvba

Other related companies as Valcke BVBA: Cleaning Masters NV | Vanotterdijk | Christallerie De Val-Saint-Lambert S.A. | BAL,DANIEL | arte novo bvba

Valcke BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Dendermonde (Oudegem), België. De volledige naam van het bedrijf is Valcke BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09134002685. Het bedrijf Valcke BVBA bevindt zich op het adres: Eegene 45,9200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 273,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Valcke BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Valcke BVBA is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Valcke BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Valcke BVBA, openstaande posities, locatie van Valcke BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Valcke BVBA is a company, that was registered 2001 in Dendermonde (Oudegem) region, Belgium. Full name of company is Valcke BVBA, company assigned to the tax number BE09134002685. The company Valcke BVBA is located at the address: Eegene 45,9200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 273,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Valcke BVBA were not found.
The main activity of Valcke BVBA is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Valcke BVBA is not available. You also can look at reviews of Valcke BVBA, open positions, location of Valcke BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Valcke BVBA, Dendermonde (Oudegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Valcke BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Valcke BVBA, Dendermonde (Oudegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Valcke BVBA, employees, financial statistics.