KISS Computerfood BVBA

Contactgegevens KISS Computerfood BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KISS Computerfood BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

KISS Computerfood BVBA

Regio (region): Diksmuide (Woumen), België

Adres (address): Eierdreefje 11,8600, België

Telefoon (phone): 051 50 28 11 051 50 28 11

Fax (fax): 051 50 52 83 051 50 52 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KISS Computerfood BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KISS Computerfood BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KISS Computerfood BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KISS Computerfood BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KISS Computerfood BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KISS Computerfood BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KISS Computerfood BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KISS Computerfood BVBA
Products information KISS Computerfood BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03080810546
Ondernemingsnummer: 7432220458
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 871,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in KISS Computerfood BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KISS Computerfood BVBA
(Get full report from official database of BE for KISS Computerfood BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor KISS Computerfood BVBA
Addition kinds of activities for KISS Computerfood BVBA

507500. Warme luchtverwarming en airconditioning | Warm air heating and air conditioning
15419900. Industriële gebouwen en magazijnen, nec | Industrial buildings and warehouses, nec
22690200. Chemische coating of behandeling van smalle stoffen | Chemical coating or treating of narrow fabrics
33660200. propellers | Propellers
50850401. Bevestigingen, industrieel: moeren, bouten, schroeven, enz. | Fasteners, industrial: nuts, bolts, screws, etc.
73899908. Kosmetische kits, montage en verpakking | Cosmetic kits, assembling and packaging

Werken bij KISS Computerfood BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KISS Computerfood BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KISS Computerfood BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KISS Computerfood BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker klantendienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Momenteel wordt de klantendienst bemand door een team administratieve octopussen, dat wel wat extra tentakels kan gebruiken. Je communicatieve skills zijn van een ongekend niveau; je belt, mailt of chat zoals geen ander en je bent een virtuoos op een toetsenbord. Jij vormt samen met het team HET aanspreekpunt van de klanten. Vragen over levertermijnen, klachten, productvragen, maar ook de complimentjes… alles komt bij jou terecht. Elke moeilijkheid is voor jou een uitdaging, waardoor je een ontevreden klant zonder enige moeite kan ombuigen naar een happy klant. Diplomacy is your middle name…

  • Magazijnier in de bouw (M/V) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je klantvriendelijk? Kan je op zelfstandig werken? Heb je ervaring als magazijnier? Dan zijn wij op zoek naar jou! Pakketten of goederen sorteren en verdelen volgens de aanwijzingen (codering, formaat, gewicht, aantal, ...) Goederen laden/lossen Administratie en documentenbeheer uitvoeren Laden en lossen van goederen of producten De werkzone reinigen en opruimen De kenmerken van de goederen identificeren, De goederen per categorie tellen Beschadigde of ontbrekende producten markeren en melden Pakketten, materialen, goederen, ... verplaatsen en rangschikken

  • Orderpicker Waaslandhaven | 2 ploegen | snelle opstart | busvervoer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker of algemeen magazijnier zal je enerzijds instaan voor het verzamelen van goederen voor verschillende orders, anderzijds voor het wegzetten van goederen in het magazijn.

  • OPERATOR (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Gent zoeken we een OPERATOR. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van machines en het opvolgen van GMP regels die eigen zijn aan artikelen die in de farmaceutische industrie gebruikt worden. Daarnaast zal je ook leiding geven aan een team van 2 a 3 mensen.

  • Werfleider (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Als werfleider sta je in voor het voorbereiden en coördineren van het dagdagelijkse reilen en zeilen, zodat iedereen op de werf of werven zijn werk naar behoren kan uitvoeren.  Je zorgt voor een goede planning, de voorbereiding, de uitvoering van het werk, de administratieve taken en het leiden van bijeenkomsten en werfvergaderingen. Je bent verantwoordelijk voor de controle op de werf inzake kwaliteit en veiligheid van personeel, onderaannemers en materieel. Je brengt dagelijks verslag uit op kantoor met de verantwoordelijken. Dit bedrijf specialiseert zich zich in bouw-en schilderwerken. Dagelijks staan ze klaar om verzorgd werk af te leveren, conform de details uit lastenboeken en projectbeschrijvingen.   

  • Polyvalent medewerker frituur (Balegem) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de omgeving van Wetteren zoeken wij een student die graag iets wilt bijverdienen. Je staat aan de kassa en zorgt voor de bestellingen. Je zal vooral vrijdag, zaterdag en/of zondag moeten werken.

  • Jobstudent verkoop kleding voor weekends en vakanties (m/v) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio van Blankenberge zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) die gedurende de weekends en vakantieperiodes wil werken als verkoopsmedewerker binnen de klediij. - U houdt de winkel draaiend en volledig in orde - U plooit de kleren netjes op en onderhoudt de winkel - Het ontvangen van klanten, bedienen en advies geven aan klanten

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: €11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking. Bedrijfsprofiel:   Transportbedrijf met vestigingen in Ham, Weert, Deinze & Kruishoutem. Grootste klanten zijn Coca-Cola, DS Smith & SPA. Zoeken voornamelijk chauffeurs CE, Magazijniers, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs.

  • KOK / KOKKIN (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DE KLOKKEPUT

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een kok / kokkin. Je staat in voor het bereiden van gerechten uit de Franse keuken en het opstellen van de menu's.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASPER (ASPER)

    Regio: ASPER

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Barman / Barvrouw (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt de drankbestellingen uitschenken en klaarzetten. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed.

Zoek naar antwoorden van KISS Computerfood BVBA in sociale netwerken
Look for responds of KISS Computerfood BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor KISS Computerfood BVBA. Laat een reactie achter voor KISS Computerfood BVBA. KISS Computerfood BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KISS Computerfood BVBA. Leave a respond for KISS Computerfood BVBA. KISS Computerfood BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KISS Computerfood BVBA op de google maps. Adres en contacten KISS Computerfood BVBA
Location of KISS Computerfood BVBA on the google maps. Address and contacts of KISS Computerfood BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come KISS Computerfood BVBA KISS Computerfood BVBA: Berger (Studio) | Capiau-Vandenhaute nv | Pool Service | Belgium Coatings S.A. | FAL N.V.

Other related companies as KISS Computerfood BVBA: Berger (Studio) | Capiau-Vandenhaute nv | Pool Service | Belgium Coatings S.A. | FAL N.V.

KISS Computerfood BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Diksmuide (Woumen), België. De volledige naam van het bedrijf is KISS Computerfood BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03080810546. Het bedrijf KISS Computerfood BVBA bevindt zich op het adres: Eierdreefje 11,8600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 871,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in KISS Computerfood BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KISS Computerfood BVBA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KISS Computerfood BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KISS Computerfood BVBA, openstaande posities, locatie van KISS Computerfood BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KISS Computerfood BVBA is a company, that was registered 2008 in Diksmuide (Woumen) region, Belgium. Full name of company is KISS Computerfood BVBA, company assigned to the tax number BE03080810546. The company KISS Computerfood BVBA is located at the address: Eierdreefje 11,8600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 871,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in KISS Computerfood BVBA were not found.
The main activity of KISS Computerfood BVBA is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KISS Computerfood BVBA is not available. You also can look at reviews of KISS Computerfood BVBA, open positions, location of KISS Computerfood BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KISS Computerfood BVBA, Diksmuide (Woumen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KISS Computerfood BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KISS Computerfood BVBA, Diksmuide (Woumen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KISS Computerfood BVBA, employees, financial statistics.