AVR-TOOLS NV

Contactgegevens AVR-TOOLS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVR-TOOLS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVR-TOOLS NV

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Meensesteenweg 529,8800, België

Telefoon (phone): 051 24 99 00 051 24 99 00

Fax (fax): 051 24 99 33 051 24 99 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVR-TOOLS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVR-TOOLS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVR-TOOLS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVR-TOOLS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVR-TOOLS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVR-TOOLS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVR-TOOLS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVR-TOOLS NV
Products information AVR-TOOLS NV

BTW identificatienummer (tax): BE01492187500
Ondernemingsnummer: 8418792724
Hoofdstad (capital): 563,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 219,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AVR-TOOLS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVR-TOOLS NV
(Get full report from official database of BE for AVR-TOOLS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVR-TOOLS NV
Addition kinds of activities for AVR-TOOLS NV

384100. Chirurgische en medische instrumenten | Surgical and medical instruments
01610300. Gewortelde plantenplanten | Rooted vegetable farms
25210302. Tafels, kantoor: hout | Tables, office: wood
32810602. flagstones | Flagstones
63519906. Garantieverzekering, thuis | Warranty insurance, home

Werken bij AVR-TOOLS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVR-TOOLS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVR-TOOLS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVR-TOOLS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief Bediende (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - U beheert de inkomende mails en post - U verwerkt de audit rapporten - U stelt de interne communicaties op met betrekking tot de procedures en richtlijnen - U plant meetings in - U ondersteunt de het team bij het uitvoeren van algemene administratieve taken

  • BEDIENDE INTERNAL SALES (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio, dat instaat voor productie van dak- en wandprofielen zijn wij op zoek naar een bediende Internal Sales. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het onthaal en de bediening van klanten. - Je verstrekt de nodige technische informatie over producten. - Je maakt offertes op basis van de vraag van de klant.

  • Allround lasser (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de outsourcingswereld, zijn wij op zoek naar een allround lasser. Je zal vooral met de TIG lassen. Het kan voorkomen dat je in ploeg moet werken. Je kan plan lezen.

  • transportplanner (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een transportplanner (M/V): Je staat in voor de coördinatie en planning van de leveringen bij de klanten binnen de beloofde levertermijnen. Je stelt hiervoor de transportschema’s op voor onze 5 vrachtwagens. Je lost eventuele problemen op met de nodige creativiteit en doorzettingsvermogen. Hiervoor heb je vaak contact met klanten, werfleiders, chauffeurs, transporteurs en natuurlijk je collega’s.  

  • Assistent verantwoordelijke eindcontrole (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare is op zoek naar een assisten verantwoordelijke voor de eindcontrole. Als rechterhand van de verantwoordelijke ondersteun je mee jouw collega's bij het controleren en testen van de bussen die afgeleverd worden door productie. Je zorgt ervoor dat de juiste software aanwezig is en kijkt deze na op fouten, indien nodig wis je de fouten in de verschillende systemen (oa verwarming, airco, enz.). Je controleert de aanwezige laadsystemen van de hoogspanningsbatterijen (dit omvat zowel snel - als traag laadsystemen). Kortom, je ziet erop toe dat er op alle aspecten kwaliteitsvol werk geleverd wordt zodoende een degelijk eindproduct af te leveren. Je bent mee verantwoordelijk voor een goede planning en organisatie van de werkzaamheden in de afdeling. Je neemt eveneens een aantal administratieve taken voor jouw rekening. Bij afwezigheid van de verantwoordelijke neem je zijn taken over.

  • Chauffeur / Monteur metaalconstructies (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je de gemotiveerde chauffeur / monteur die we zoeken? Voor een firma in de regio van Zwevezele zijn we op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs C of CE die ook wil meehelpen als monteur metaalconstructies. Taakomschrijving: Dagelijks rij je met de vrachtwagen naar werven, bedien je de montagekraan, vul je de vrachtwagen met goederen met de heftruck en ga je deze gaan leveren. Bij kalmere momenten kan gevraagd worden om mee te helpen met het monteren van metaalconstructies.

  • Huishoudhulp (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar iemand die op vrijdag 8 uur bij 1 gezin in BALEN het huishouden en de schoonmaak kan doen. Het uurrooster kan aangevuld worden met andere gezinnen in Lommel en omstreken.

  • Strijkster (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: stroobants guido &christian

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een droogkuis en strijkatelier. Voor ons strijkatelier zijn we op zoek naar een strijkster. Je staat vooral in voor het strijken van hemden en andere kledingstukken.

  • Boekhouder AY - regio Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Unique Finance

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in de regio Aartselaar zijn we op zoek naar een dynamische boekhouder AY. Je komt in een team van boekhouders waarmee je nauw samenwerk terecht . Daarnaast ondersteun je de Chief Accountant bij verschillende boekhoudkundige taken. De volgende taken worden deel van jouw takenpakket; Je verzorgt de voorbereiding van de maandelijkse financiële rapportages. Je staat in voor de maandelijkse voorbereiding, de controle en het indienen van de Belgische en Luxemburgse BTW-aangiftes en intrastat-aangifte. Je doet de voorbereiding en de aanlevering van info mbt interne en externe audit. Je voert de investering- en structuurenquêtes uit en verzorgt de maandelijkse prijsenquêtes. Je ondersteunt het team bij verschillende administratieve taken (ondersteuning credit control, indiening Belgische BTW aangiftes, nakijken van boekingen, klassement van dossiers, labeling ... ).

  • Bankmedewerker “daily banking” (commercieel/administratief) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Remaut Verzekeringen nv

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste aanspreekpunt met de bankklanten en staat in voor hun dagelijkse bankzaken en hebt zo een afwisselende en boeiende job, zowel commercieel als administratief. In je dagelijks contact streef je een uitstekende serviceverlening na die jou en de kanten voldoening geeft en probeer je zo het verschil te maken. Naast het klantencontact sta je in voor de adminstratieve afhandeling van het dagelijks bankieren; het beheer van de dagelijkse bankverrichtingen, het openen van bank- en spaarrekeningen, opvolging van vervaldata … Je staat de zaakvoerders administratief en commercieel bij het behandelen en afhandelen van spaar- en beleggingsproducten. Je staat de zaakvoerders administratief bij de afhandeling en opvolging van kredietaanvragen. Je bent een dienstverlener. Je bent bereid om je ten volle in te zetten voor een deskundige en vriendelijke dienstverlening en hierin uit te blinken. Je bent stressbestendig, werkt autonoom, georganiseerd en zorgvuldig. Je voert alle daarmee samenhangende administratieve taken correct en tijdig uit. Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met klanten. Je levert feedback aan je medewerkers en klanten over het aanbod en rendement van de diverse spaar- en beleggingsproducten. Je hebt aandacht voor signalen van klanten : klachten, opportuniteiten … om zo de klantenervaring te optimaliseren. Je komt terecht in een dynamisch, gemotiveerd en ervaren team.

  • VERKOPER / BUSINESS CONSULTANT (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: CARL VAN DE VELDE TRAINING INSTITUUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We bieden je de opportuniteit om deel uit te maken van het Carl Van de Velde Training Instituut Team dat als missie heeft ondernemers te inspireren en motiveren naar een zakelijke doorbraak en de economie in Vlaanderen te stimuleren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze klantenwerving in de B2B sector. Enerzijds werk je pro-actief aan de groei van een professioneel netwerk d.m.v. prospectie. Anderzijds bezoek je ondernemers en via 1-op-1-gesprekken voer je doorgedreven groeianalyses op hun bedrijf uit.

  • Flexijob feestzalen (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GYBELS

    Type: Flexijob

    Voor onze feestzalen in Mechelen zijn wij op zoek naar mensen die mee onze events willen verzorgen. Het is een zeer afwisselende job, de ene keer zet je koffiebreaks en meetings klaar, de andere keer verzorg je mee een receptie of diner. Geen vaste dag in de week, gewoon wanneer je kan.

Zoek naar antwoorden van AVR-TOOLS NV in sociale netwerken
Look for responds of AVR-TOOLS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVR-TOOLS NV. Laat een reactie achter voor AVR-TOOLS NV. AVR-TOOLS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVR-TOOLS NV. Leave a respond for AVR-TOOLS NV. AVR-TOOLS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVR-TOOLS NV op de google maps. Adres en contacten AVR-TOOLS NV
Location of AVR-TOOLS NV on the google maps. Address and contacts of AVR-TOOLS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AVR-TOOLS NV AVR-TOOLS NV: Van Hoye Patrick BVBA | Maximmo-Era | European Commission | Mr Sbastien C Schueremans | TRIPONEY, LAURENT

Other related companies as AVR-TOOLS NV: Van Hoye Patrick BVBA | Maximmo-Era | European Commission | Mr Sbastien C Schueremans | TRIPONEY, LAURENT

AVR-TOOLS NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is AVR-TOOLS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01492187500. Het bedrijf AVR-TOOLS NV bevindt zich op het adres: Meensesteenweg 529,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 563,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 219,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AVR-TOOLS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AVR-TOOLS NV is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVR-TOOLS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVR-TOOLS NV, openstaande posities, locatie van AVR-TOOLS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AVR-TOOLS NV is a company, that was registered 1986 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is AVR-TOOLS NV, company assigned to the tax number BE01492187500. The company AVR-TOOLS NV is located at the address: Meensesteenweg 529,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 563,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 219,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AVR-TOOLS NV were not found.
The main activity of AVR-TOOLS NV is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AVR-TOOLS NV is not available. You also can look at reviews of AVR-TOOLS NV, open positions, location of AVR-TOOLS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVR-TOOLS NV, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVR-TOOLS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVR-TOOLS NV, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVR-TOOLS NV, employees, financial statistics.