Oude Schuurtje ('t)

Contactgegevens Oude Schuurtje ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Oude Schuurtje ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Oude Schuurtje ('t)

Regio (region): Hamont-Achel (Hamont), België

Adres (address): 't Lo 95,3930, België

Telefoon (phone): 0478 24 35 52 0478 24 35 52

Fax (fax): +32 (82) 257-79-68 +32 (82) 257-79-68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Oude Schuurtje ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Oude Schuurtje ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Oude Schuurtje ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Oude Schuurtje ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Oude Schuurtje ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Oude Schuurtje ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Oude Schuurtje ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Oude Schuurtje ('t)
Products information Oude Schuurtje ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE03711700439
Ondernemingsnummer: 9488037109
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 267,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Oude Schuurtje ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Oude Schuurtje ('t)
(Get full report from official database of BE for Oude Schuurtje ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Oude Schuurtje ('t)
Addition kinds of activities for Oude Schuurtje ('t)

017399. Boommoeren, nec | Tree nuts, nec
239901. Emblemen, badges en insignes | Emblems, badges, and insignia
20439907. Zuigelingenvoeding, granen type | Infants' foods, cereal type
20460108. Wortelzetmeel, eetbaar | Root starch, edible
20480000. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
20749902. Katoenzaadolie, gededeoriseerd | Cottonseed oil, deodorized
23290103. Rijden kleding: mannen, jongeren en jongens | Riding clothes: men's, youths', and boys'

Werken bij Oude Schuurtje ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Oude Schuurtje ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Oude Schuurtje ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Oude Schuurtje ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur in de vaste nachtploeg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de firma H.Essers zoeken we heftruckchauffeurs. Samen met je collega's in het magazijn ben je verantwoordelijk voor de verschillende logistieke taken. Je job bestaat voornamelijk uit inbound, outbound, stockeren en manuele taken, afhankelijk van de afdeling waar je werkt. Je komt terecht in een kleiner team en er wordt telkens een opleiding op de werkvloer voorzien. Momenteel zijn we op zoek naar heftruckchauffeurs in de vaste nachtploeg van 23 u30 tot 08 u

  • Operator voeding op oproepbasis | Kaulille | 2 ploegen (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kaulille zoeken we operator in de voedingssector. Je zal instaan voor het draaiende houden van jouw lijn.

  • Ervaren en nauwkeurige heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als crossdock medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen met de heftruck van de verschillende vrachtwagens. Je doet de routings van de verschillende pallets, je sorteert en controleert de kwaliteit van alle ingaande en uitgaande goederen. Je gebruikt het scansysteem voor alle goederen.

  • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Deurle 8u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is je voornaamste takenpakket. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Deurle .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken. Oog voor detail, nauwkeurig werken, grondig werken, respect voor de materialen, is heel belangrijk voor het gastgezin.Maandag is de ideale dag, dat je het gastgezin, kan helpen in hun huishouden. Ons gastgezin kijkt uit naar een dynamische dame, die zelf haar planning opstelt en werk ziet, een dynamische aanpak heeft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Zaterdagwerk - student (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Dendermonde, zijn we op zoek naar een student voor zaterdagwerk. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit kassawerk: betalingen ontvangen, promoties juist aftrekken etc. Daarnaast ga je ook in de winkel staan (rekken vullen). Enkel studenten van 18 of ouder komen in aanmerking.

  • STUDENT marketeer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Een innovatief jong bedrijf dat op zoek is naar een hands-on marketing coördinator die de strategie verfijnt alsook operationeel vertaalt. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! - Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. - Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft - Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Hoe vaak werk ik? Als student(e) marketing werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

  • Medewerker technische helpdesk (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal zijn: Je biedt zowel telefonisch als geschreven support aan klanten in verband met technische issues. Je staat klaar met een persoonlijke service. Je zorgt voor een oplossing op maat. Bedrijfsprofiel: Voor onze groeiende klant te Sint- Truiden zijn wij opzoek naar medewerkers die andere personen/bedrijven graag verder helpen door het oplossen van hun technische problemen. Ben jij in het bezit van technische capaciteiten of heb je veel interesse in de wereld van IT en technologie? Dan zal deze vacature jou zeker aanspreken!

  • PLOEGBAAS EN 2 METSERS (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SUBLIEM PROJECT

    Type: Vaste Job

    RUWBOUW WONINGEN

  • Freelance docent 'tuinontwerper' (locatie:Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een lesgever : Tuinontwerp Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring met het geven van lessen of workshops. We hechten vooral belang aan ervaring uit het werkveld die je kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

Zoek naar antwoorden van Oude Schuurtje ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Oude Schuurtje ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Oude Schuurtje ('t). Laat een reactie achter voor Oude Schuurtje ('t). Oude Schuurtje ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Oude Schuurtje ('t). Leave a respond for Oude Schuurtje ('t). Oude Schuurtje ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Oude Schuurtje ('t) op de google maps. Adres en contacten Oude Schuurtje ('t)
Location of Oude Schuurtje ('t) on the google maps. Address and contacts of Oude Schuurtje ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Oude Schuurtje ('t) Oude Schuurtje ('t): ELECTROFLEX | New Electro Motor SPRL | ACTELDIRECT | Asisbenelux | C.J.Bolland

Other related companies as Oude Schuurtje ('t): ELECTROFLEX | New Electro Motor SPRL | ACTELDIRECT | Asisbenelux | C.J.Bolland

Oude Schuurtje ('t) is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Hamont-Achel (Hamont), België. De volledige naam van het bedrijf is Oude Schuurtje ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03711700439. Het bedrijf Oude Schuurtje ('t) bevindt zich op het adres: 't Lo 95,3930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 267,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Oude Schuurtje ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Oude Schuurtje ('t) is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Oude Schuurtje ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Oude Schuurtje ('t), openstaande posities, locatie van Oude Schuurtje ('t) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Oude Schuurtje ('t) is a company, that was registered 2010 in Hamont-Achel (Hamont) region, Belgium. Full name of company is Oude Schuurtje ('t), company assigned to the tax number BE03711700439. The company Oude Schuurtje ('t) is located at the address: 't Lo 95,3930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 267,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Oude Schuurtje ('t) were not found.
The main activity of Oude Schuurtje ('t) is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Oude Schuurtje ('t) is not available. You also can look at reviews of Oude Schuurtje ('t), open positions, location of Oude Schuurtje ('t) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Oude Schuurtje ('t), Hamont-Achel (Hamont): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Oude Schuurtje ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Oude Schuurtje ('t), Hamont-Achel (Hamont): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Oude Schuurtje ('t), employees, financial statistics.