Artesana

Contactgegevens Artesana: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Artesana: address, phone, fax, email, website, opening hours

Artesana

Regio (region): Sint-Lievens-Houtem (Letterhoutem), België

Adres (address): Kerkstraat 90,9521, België

Telefoon (phone): 053 62 22 13 053 62 22 13

Fax (fax): 053 62 22 13 053 62 22 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Artesana: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Artesana"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Artesana"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Artesana, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Artesana. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Artesana, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Artesana. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Artesana
Products information Artesana

BTW identificatienummer (tax): BE07463531494
Ondernemingsnummer: 9579223632
Hoofdstad (capital): 370,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 562,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Artesana zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Artesana
(Get full report from official database of BE for Artesana)

Aanvulling soorten activiteiten voor Artesana
Addition kinds of activities for Artesana

149902. Mica mijnbouw | Mica mining
225803. Net- en nettingproducten | Net and netting products
232299. Ondergoed en nachtkleding van mannen en jongens, niet inbegrepen | Men's and boy's underwear and nightwear, nec
282199. Plastics materialen en harsen, nec | Plastics materials and resins, nec
329201. Asbesttextiel, behalve isolatiemateriaal | Asbestos textiles, except insulating material
01799905. Fig boomgaard | Fig orchard
32970305. Ramming mixes, nonclay | Ramming mixes, nonclay
34960108. Matten en mat | Mats and matting
50849900. Industriële machines en uitrusting, nec | Industrial machinery and equipment, nec
51310117. Synthetische stoffen, nec | Synthetic fabrics, nec

Werken bij Artesana: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Artesana: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Artesana. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Artesana. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerker natuursteen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf te Lokeren zijn wij op zoek naar een afwerker/ bewerker van natuursteen. Je zal hier in staan voor het werken met CNC machines in het atelier. Je zal samenwerken met de zaakvoerder en nadien zal je instaan om volledig zelfstandig aan de slag te gaan. Het bedrijf staat in voor het maken en bewerken van trappen, deuren, vloeren, gevelbekleding,... in materialen zoals natuursteen, marmer, arduin,...

  • LAGO zoekt: horecaverantwoordelijke in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te leiden, gaat LAGO op zoek naar een horecaverantwoordelijke. Er wordt je een uitdagende job in een boeiende omgeving aangeboden, waar je de mogelijkheid krijgt om samen met je collega's dit veelbelovend project verder te laten ontwikkelen. Als horecaverantwoordelijke stuur je niet alleen je collega's aan, maar ben je ook attent voor de noden van je klanten. Je bent tevens het boegbeeld van LAGO en kan je dan ook perfect vinden in hun bedrijfswaarden en normen.

  • Customer Service Advisor | voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiënte oplossingen aan. Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie. Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen.

  • Business Controller (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Europees bedrijf gelegen in de regio van Merelbeke is op zoek naar een Business Controller om het financieel departement te versterken. Heb je een eerste ervaring binnen de productie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket als Business Controller: Je verzorgt de voorbereiding van de budgettering op basis van financiële prognoses, etc. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de kostenberekening van productie (marge- en productanalyse, KPI's, cost controlling, etc) Je zorgt voor de kwaliteitscontrole over financiële transacties en financiële rapportage. Je fungeert als back-up voor de controlling van de commerciële activiteiten. Je staat in voor het opmaken en analyseren van de managementrapportering. Je ondersteunt het management en de productieafdeling bij het optimaliseren van de productieprocessen.

  • Stikker/stikster (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: T-INTERIM DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Schoonaarde zijn we op zoek naar stikker of stikster die reeds ervaring heeft met zware materialen. Je moet namelijk de stoffen manueel door de machine halen waardoor je ook over een goede fysieke conditie moet beschikking. Uurrooster: ma - do: 8u - 16u30, op vrijdag heb je gedaan om 14u30.

  • Meewerkend Projectmanager (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Arendonk, zoeken wij een Projectmanager. Jouw takenpakket: - Hands on mentaliteit - Administratieve op zich willen nemen. 4u/dag voorzien voor administratief werk: werkorders, planning controleren, … en overige 4u ter opvolging van de techniekers - Je zal de rechterhand van de technisch verantwoordelijke worden - Je hebt 10 jaar ervaring op de werkvloer. Je kan techniekers aansturen die daar reeds 10-20 jaren werken - LMRA (Last Minute Risico Analyse) opmaken + werkvergunningen uitschrijven - Je kan goed met mensen omgaan en krijgt ook respect van je werknemers - Je wil werken in dagdienst Wordt jij helemaal enthousiast bij het lezen van deze vacature ? Contacteer dan meteen [email protected] of bel ons op het nummer 014/22.23.74

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Elversele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Zwijnaarde 8u/week (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Zwijnaarde.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op vrijdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • PRODUCTION ENGINEER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Bachelor elektriciteit of elektromechanica Leidinggevende capaciteiten Kennis hoogspanning Voor een internationaal actief bedrijf regio Roeselare, gespecialiseerd in ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten en eindproducten, is Hays Engineering op zoek naar een werkvoorbereiding met goede kennis hoogspanning. In deze job als werkvoorbereider elektriciteit ben je het aanspreekpunt voor alle elektrische vragen betreffende hoog- en laagspanning. Je bekijkt de elektrische schema's en kabelbomen, verwerkt ze in het SAP systeem en je berekent de kostprijs voor productie. Daarnaast maak je ook werkinstructies op zodat men weet op welke wijze elektrische componenten moeten gemonteerd worden en met welke tools. Je houdt hierbij steeds de kwaliteit en veiligheid in het achterhoofd. Verder optimaliseer je de productiemethodes en doe je verbetervoorstellen. Ten slotte leid je nieuwe collega's.

  • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: MEGAVOLT

    Type: Vaste Job

    Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

  • Magazijnier /kruidenkamer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Ontvangen, inboeken, stockeren en afwegen en identificeren van kruiden, additieven en hulpstoffen.

  • horecamedewerk(st)er (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: LA BRASSERIE

    Type: Flexijob

    flexijob allround medewerker gezocht voor bar,zaal,keuken,enkel op dinsdag drankjes en maaltijden bedienen aan klanten,afrekenen,afruimen zaal/terras,voorraadbeheer bar,vaat

Zoek naar antwoorden van Artesana in sociale netwerken
Look for responds of Artesana in social networks

Lees alle opmerkingen voor Artesana. Laat een reactie achter voor Artesana. Artesana bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Artesana. Leave a respond for Artesana. Artesana on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Artesana op de google maps. Adres en contacten Artesana
Location of Artesana on the google maps. Address and contacts of Artesana

Andere gerelateerde bedrijven als come Artesana Artesana: H.J.K. NV | CPM NV | DE MOLSE VISHAL NV | Dexx | Veldeman Bedding NV

Other related companies as Artesana: H.J.K. NV | CPM NV | DE MOLSE VISHAL NV | Dexx | Veldeman Bedding NV

Artesana is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Sint-Lievens-Houtem (Letterhoutem), België. De volledige naam van het bedrijf is Artesana, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07463531494. Het bedrijf Artesana bevindt zich op het adres: Kerkstraat 90,9521. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 370,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 562,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Artesana zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Artesana is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Artesana is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Artesana, openstaande posities, locatie van Artesana op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Artesana is a company, that was registered 2010 in Sint-Lievens-Houtem (Letterhoutem) region, Belgium. Full name of company is Artesana, company assigned to the tax number BE07463531494. The company Artesana is located at the address: Kerkstraat 90,9521. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 370,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 562,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Artesana were not found.
The main activity of Artesana is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Artesana is not available. You also can look at reviews of Artesana, open positions, location of Artesana on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Artesana, Sint-Lievens-Houtem (Letterhoutem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Artesana, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Artesana, Sint-Lievens-Houtem (Letterhoutem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Artesana, employees, financial statistics.