GREENHOUSE NURSERIES

Contactgegevens GREENHOUSE NURSERIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GREENHOUSE NURSERIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

GREENHOUSE NURSERIES

Regio (region): Brugge (Sint-Andries), België

Adres (address): Legeweg 370,8200, België

Telefoon (phone): 050 31 40 32 050 31 40 32

Fax (fax): 050 31 29 38 050 31 29 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GREENHOUSE NURSERIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GREENHOUSE NURSERIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GREENHOUSE NURSERIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GREENHOUSE NURSERIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GREENHOUSE NURSERIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GREENHOUSE NURSERIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GREENHOUSE NURSERIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GREENHOUSE NURSERIES
Products information GREENHOUSE NURSERIES

BTW identificatienummer (tax): BE02079406738
Ondernemingsnummer: 6837310791
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 545,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in GREENHOUSE NURSERIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GREENHOUSE NURSERIES
(Get full report from official database of BE for GREENHOUSE NURSERIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor GREENHOUSE NURSERIES
Addition kinds of activities for GREENHOUSE NURSERIES

141199. Dimensie steen, nec | Dimension stone, nec
16230302. Rioollijnconstructie | Sewer line construction
22310302. Dekens en dekens: wol of soortgelijke vezels | Blankets and blanketings: wool or similar fibers
27590702. Broodverpakkingen: drukwerk, NSK | Bread wrappers: printing, nsk
30691304. Toprolbekleding, voor textielmolenmachines: rubber | Top roll covering, for textile mill machinery: rubber
34430903. standpijpen | Standpipes
35370105. Motorstanden en racks, metaal | Engine stands and racks, metal
36259912. Numerieke controles | Numerical controls
76991201. Smeden winkel | Blacksmith shop
83220301. Crisiscentrum | Crisis center

Werken bij GREENHOUSE NURSERIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GREENHOUSE NURSERIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GREENHOUSE NURSERIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GREENHOUSE NURSERIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider bouw (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een kwalitatieve en efficiënte uitvoering van 1 of 2 bouwprojecten, en dit vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de definitieve oplevering van het gebouw. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van een project. Je werkt hiervoor nauw samen met de ploegbazen en arbeiders. Je ondersteunt de projectleider in de administratieve aspecten van de werf : - Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning - In samenspraak met de projectleider het onderhouden van contacten met opdrachtgever, architect, studiebureau,… en deelnemen aan de werfvergaderingen - Waken over de kwaliteit en veiligheid op de werf - Dagelijkse leiding van het werfteam waarin je streeft naar gezond evenwicht tussen de technische en relationele aspecten op de werf

  • Verkoopmedewerker in een bakkerij (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als verkoopmedewerker: vul je de toonbank aan snij je de broden aan verkoop en verbak je de voedingswaren reken je correct af verwelkom je de klant met de glimlach

  • Technieker (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job waarin je jouw technisch talent volop kan laten zien? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Onze klant heeft zich gespecialiseerd in het verwerken van verscheidene afvalstromen, hoofdzakelijk uit de bouwsector. Om hun team te versterken zijn wij op zoek naar een technisch assistent. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat,…).

  • Poetshulp regio Zwijndrecht - Melsele (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Zwijndrecht/Melsele is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent ZEB Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

  • Zaalmedewerker jobstudent (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: GLI AMICI

    Type: Studentenjob

    Als zaalmedewerker zal je instaan voor het bedienen van gerechten, drank en drank voorbereiden. Je zal ook instaan voor het afruimen van de tafels, en afrekenen. Wij zijn opzoek naar jobstudenten.

  • Tentenbouwer / chaletbouwer op festivals (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zedelgem gespecialiseerd in de verhuur van tenten en chalets (o.a. Festihutten) zijn we op zoek naar extra studenten (18+) om zowel tijdens het jaar als tijdens de vakanties te werken als handlanger. Als handlanger help je bij het opzetten en afbreken van tenten of chalets op festivals in zoals Graspop, Dour, Werchter, Tomorrowland, etc. of festivals in het buitenland. Dit betreft fysiek zeer zwaar werk. Een goede conditie is dus een must!

  • Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ARGUS PRODUCTIES

    Type: Studentenjob

    Weet jij alles van voetbal? Verveel jij je vrienden tot in den treure met ‘nutteloze’ sportfeitjes? Ben jij van alle sportevenementen op de hoogte? En heb je de ambitie om te werken in een omgeving waar deze kennis van pas komt? Dat komt goed uit! Want Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! Argus Productions is opgericht in 2008 en is een belangrijke partner achter de schermen bij grote (sport)producties. De kernactiviteit van Argus Productions is het opleiden en detacheren van LSM-redacteuren. Een LSM-redacteur is de schakel tussen de regisseur en de redactie. Jij maakt de slowmotions tijdens live-uitzendingen, uitgebreide en minder uitgebreide montages en beheert de instarts tijdens een studioprogramma. Kortom, durf jij het aan om die cruciale herhaling te geven en duizenden mensen te verlossen van die brandende vraag of de goal telt of niet? Solliciteer dan nu! Argus Productions werkt o.a. mee aan: Jupiler Pro League VRT Extra Time Play Sports Veldrijden Champions League Olympische spelen WK Voetbal FOX Sports Eredivisie

  • Business Development Manager interim en werving & selectie – nieuw kantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ontwikkel je je business in uitzendarbeid, werving en selectie  en projectsourcing. Je benadert bedrijven in je regio en je bouwt een stevig klantenbestand op. Je gaat ook op zoek naar nieuwe collega’s om als een enthousiast topteam elke dag te gaan voor de juiste kandidaat bij het juiste bedrijf.    1. Commerciële professional • Je kent de lokale bedrijvenmarkt door en door en bent voortdurend op zoek naar nieuwe leads. Hoe je leads omzet in nieuwe klanten, daar heb je alle vrijheid in. • Je bent een doorzetter en houdt vol tot je de opdracht krijgt toevertrouwd. • Je luistert naar je klanten en begrijpt snel waar hun uitdagingen liggen. • Je stelt de oplossing voor die het best past: interim, werving en selectie of projectsourcing. Op die manier ontwikkel je de business voor WaW. • Je zoekt de perfecte kandidaten en overtuigt jouw klanten van je selectie. Daar haal je een grote voldoening uit.   2. Talentmatcher • Je hebt een neus voor talent en weet hoe en waar je het vindt. • Je interviewt en selecteert de juiste kandidaten. • Daarna stel je ze voor aan je klant. Je geniet als je een match realiseert. • Je onderhoudt de relatie met jouw kandidaten voor, tijdens en na hun opdracht.   3. Georganiseerde planner • Je beheert je kandidaten- en bedrijvendossiers. • Je weet je prioriteiten te stellen om efficiënt je doelen te bereiken. • Een collega neemt het opmaken van een arbeidsovereenkomst en de administratieve opvolging van je over.  

  • Brainbridge - Medior or Senior Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description  Within the client there are multiple Agile teams. Some dedicated to single applications, others for multiple applications. This job description is meant for a person who will be able to join one of the Agile teams. These applications cover backend systems (WebServices) or user facing application (Spring MVC JavaScript + Twitterbootstrap + Oracle). You will be helping the team making the deadlines of these applications. It is END-2-END development, hence you have to work with all technologies described below. The perfect profile is a person who picks up tasks and makes sure he delivers what is asked. Who doesn't t take things for granted and is willing to challenge what is handed to him.    Technical skills  Core Accountabilities: Experience in Java (7+8) is mandatory Experience in Spring 3 & 4 (focus on data accessibility towards the database) is mandatory Experience in Maven is mandatory Experience in Hibernate is mandatory Experience in WebServices (WSDL, Rest+JSON/XML) is mandatory Experience of 5 year plus in all the above is mandatory.  Essential qualities: Experience in Agile Methodologies is very important Experience in Test Driven Development is very important Experience in working with multiple Terabytes of data is very important 5 years plus experience Team player Taking ownership Problem solving Good English language skills  Desirable qualities: Degree level or equivalent International transport / Postal industry/Telecom   Location: Brussels Job type: Development

Zoek naar antwoorden van GREENHOUSE NURSERIES in sociale netwerken
Look for responds of GREENHOUSE NURSERIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor GREENHOUSE NURSERIES. Laat een reactie achter voor GREENHOUSE NURSERIES. GREENHOUSE NURSERIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GREENHOUSE NURSERIES. Leave a respond for GREENHOUSE NURSERIES. GREENHOUSE NURSERIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GREENHOUSE NURSERIES op de google maps. Adres en contacten GREENHOUSE NURSERIES
Location of GREENHOUSE NURSERIES on the google maps. Address and contacts of GREENHOUSE NURSERIES

Andere gerelateerde bedrijven als come GREENHOUSE NURSERIES GREENHOUSE NURSERIES: T & W International BVBA | Imprimeurs-Editeurs GAMMA PRESS | HOOFMANS JEF | Eeckman Assurances (Léon) | MEGECAZE, STEPHANE

Other related companies as GREENHOUSE NURSERIES: T & W International BVBA | Imprimeurs-Editeurs GAMMA PRESS | HOOFMANS JEF | Eeckman Assurances (Léon) | MEGECAZE, STEPHANE

GREENHOUSE NURSERIES is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Andries), België. De volledige naam van het bedrijf is GREENHOUSE NURSERIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02079406738. Het bedrijf GREENHOUSE NURSERIES bevindt zich op het adres: Legeweg 370,8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 545,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in GREENHOUSE NURSERIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GREENHOUSE NURSERIES is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GREENHOUSE NURSERIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GREENHOUSE NURSERIES, openstaande posities, locatie van GREENHOUSE NURSERIES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GREENHOUSE NURSERIES is a company, that was registered 1991 in Brugge (Sint-Andries) region, Belgium. Full name of company is GREENHOUSE NURSERIES, company assigned to the tax number BE02079406738. The company GREENHOUSE NURSERIES is located at the address: Legeweg 370,8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 545,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in GREENHOUSE NURSERIES were not found.
The main activity of GREENHOUSE NURSERIES is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GREENHOUSE NURSERIES is not available. You also can look at reviews of GREENHOUSE NURSERIES, open positions, location of GREENHOUSE NURSERIES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GREENHOUSE NURSERIES, Brugge (Sint-Andries): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GREENHOUSE NURSERIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GREENHOUSE NURSERIES, Brugge (Sint-Andries): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GREENHOUSE NURSERIES, employees, financial statistics.