E.L.C. Conference Communication SPRL

Contactgegevens E.L.C. Conference Communication SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.L.C. Conference Communication SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.L.C. Conference Communication SPRL

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Brugmannlaan 65,1190, België

Telefoon (phone): 02 344 18 32 02 344 18 32

Fax (fax): 02 344 07 73 02 344 07 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.L.C. Conference Communication SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.L.C. Conference Communication SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.L.C. Conference Communication SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.L.C. Conference Communication SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.L.C. Conference Communication SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.L.C. Conference Communication SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.L.C. Conference Communication SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.L.C. Conference Communication SPRL
Products information E.L.C. Conference Communication SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07761810302
Ondernemingsnummer: 2158508300
Hoofdstad (capital): 277,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 625,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in E.L.C. Conference Communication SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.L.C. Conference Communication SPRL
(Get full report from official database of BE for E.L.C. Conference Communication SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.L.C. Conference Communication SPRL
Addition kinds of activities for E.L.C. Conference Communication SPRL

02729904. Mule boerderij | Mule farm
27410202. Atlassen: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Atlases: publishing only, not printed on site
31990109. richtkeggen | Whipstocks
34440510. Post (postkantoor) verzameling of opbergdozen, plaat | Mail (post office) collection or storage boxes, sheet metal
36790110. Solenoïden voor elektronische toepassingen | Solenoids for electronic applications
38299919. Thermohydrometers | Thermohydrometers

Werken bij E.L.C. Conference Communication SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.L.C. Conference Communication SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.L.C. Conference Communication SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.L.C. Conference Communication SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus/ mechanieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maalderij gelegen te Merksem zijn wij op zoek naar een voltijdse kandidaat. Bij storingen wordt er van je verwacht dat je meteen reageert en het probleem gaat oplossen. Daarnaast voer je geregeld een controle uit op de productieapperatuur. Je bent gekend met onderhoudswerken op een geautomatiseerd proces. Je lost de problemen op volgens de veiligheids- en kwaliteitsprocedures en je behandelt de bijhorende administratie. Je probeert buiten het herstellen en het controleren van het materiaal ook het materiaal te optimaliseren om wederkerende storingen te elimineren. Je maakt deel uit van een renovatieproject. Je hebt de nodige ervaring of een toepasselijk diploma. Kennis hebben van pneumatica of PLC is een pluspunt. Je bent verantwoordelijk,een initiatiefnemer en hebt oog voor detail. Je bent bereid om in twee ploegen te werken.

  • Bediende personeelsdienst tijdelijk (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Personeelsadministratie Loonverwerking Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie en subsidies Schadegevallen verwerken

  • Kapper M/V (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

  • Monteur (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiaal bedrijf regio Koekelare actief in sanitair en centrale verwarming, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur (M/V). Je gaat mee op baan met de techniekers en hebt hierin een ondersteunende functie. Leidingen installeren, vervangen van centrale verwarmingketels, uitvoeren van aansluitingen,.. schrikken jou niet af.

  • Elektricien (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een elektricien. Je wordt tewerkgesteld op verschillende werven. Je staat in voor het kappen, slijpen van sleuven; leggen, trekken van kabels. Daarnaast sta je ook in voor het aansluiten van de kabels.

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • ORDERPICKER DOE-HET-ZELF-MATERIAAL (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in doe-het-zelfmateriaal te Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (voltijds) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp regio Groot-Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Beervelde (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Bewakingsagent evenementen (M/V) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    P.A.S. Security is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf dat steeds op zoek is naar extra bewakingsagenten voor alle soorten evenementen (bv sport, festival, concerten,..enz.) Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bewakingsdiensten op evenementen. Goederenbewaking, voor- en nabewaking, toegangscontrole, interventieploegen tijdens het evenement. Veiligheid primeert en wordt opgevolgd met evaluatiegesprekken en verslagen met klanten. Je observeert, rapporteert en maakt verslagen. Je gaat preventief te werk. Je bent steeds het aanspreekpunt naar de klant toe. Spreek deze functie je aan? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Tijdens een gesprek geven wij graag verdere toelichting. Hopelijk tot binnenkort!

  • BROODSNIJDER NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het snijden van brood met een machine.

Zoek naar antwoorden van E.L.C. Conference Communication SPRL in sociale netwerken
Look for responds of E.L.C. Conference Communication SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.L.C. Conference Communication SPRL. Laat een reactie achter voor E.L.C. Conference Communication SPRL. E.L.C. Conference Communication SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.L.C. Conference Communication SPRL. Leave a respond for E.L.C. Conference Communication SPRL. E.L.C. Conference Communication SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.L.C. Conference Communication SPRL op de google maps. Adres en contacten E.L.C. Conference Communication SPRL
Location of E.L.C. Conference Communication SPRL on the google maps. Address and contacts of E.L.C. Conference Communication SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come E.L.C. Conference Communication SPRL E.L.C. Conference Communication SPRL: Secopra SA | Tina Parfumerie | KIPCO-DAMACO NV | B.V.B.A STUDIO ANGO DTP | maison

Other related companies as E.L.C. Conference Communication SPRL: Secopra SA | Tina Parfumerie | KIPCO-DAMACO NV | B.V.B.A STUDIO ANGO DTP | maison

E.L.C. Conference Communication SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is E.L.C. Conference Communication SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07761810302. Het bedrijf E.L.C. Conference Communication SPRL bevindt zich op het adres: Brugmannlaan 65,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 277,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 625,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in E.L.C. Conference Communication SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van E.L.C. Conference Communication SPRL is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.L.C. Conference Communication SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.L.C. Conference Communication SPRL, openstaande posities, locatie van E.L.C. Conference Communication SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

E.L.C. Conference Communication SPRL is a company, that was registered 2005 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is E.L.C. Conference Communication SPRL, company assigned to the tax number BE07761810302. The company E.L.C. Conference Communication SPRL is located at the address: Brugmannlaan 65,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 277,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 625,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in E.L.C. Conference Communication SPRL were not found.
The main activity of E.L.C. Conference Communication SPRL is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of E.L.C. Conference Communication SPRL is not available. You also can look at reviews of E.L.C. Conference Communication SPRL, open positions, location of E.L.C. Conference Communication SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.L.C. Conference Communication SPRL, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.L.C. Conference Communication SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.L.C. Conference Communication SPRL, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.L.C. Conference Communication SPRL, employees, financial statistics.