VAN TICHELEN CHRISTOPHE

Contactgegevens VAN TICHELEN CHRISTOPHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN TICHELEN CHRISTOPHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN TICHELEN CHRISTOPHE

Regio (region): Duffel, België

Adres (address): Rechtstraat 145,2570, België

Telefoon (phone): +32 (61) 735-99-27 +32 (61) 735-99-27

Fax (fax): +32 (57) 230-33-47 +32 (57) 230-33-47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN TICHELEN CHRISTOPHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN TICHELEN CHRISTOPHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN TICHELEN CHRISTOPHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN TICHELEN CHRISTOPHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN TICHELEN CHRISTOPHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN TICHELEN CHRISTOPHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN TICHELEN CHRISTOPHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN TICHELEN CHRISTOPHE
Products information VAN TICHELEN CHRISTOPHE

BTW identificatienummer (tax): BE09532806396
Ondernemingsnummer: 2154113769
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 601,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VAN TICHELEN CHRISTOPHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN TICHELEN CHRISTOPHE
(Get full report from official database of BE for VAN TICHELEN CHRISTOPHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN TICHELEN CHRISTOPHE
Addition kinds of activities for VAN TICHELEN CHRISTOPHE

2052. Koekjes en crackers | Cookies and crackers
12410103. Test saai, antraciet mijnbouw | Test boring, anthracite mining
17990204. Corrosiebesturingsinstallatie | Corrosion control installation
22110816. Voiles, katoen | Voiles, cotton
24990905. Aardappelmashers, hout | Potato mashers, wood
34839911. Mortar schelpen, meer dan 30 mm. | Mortar shells, over 30 mm.
39520000. Loodpotloden en kunstgoederen | Lead pencils and art goods
72990603. Genealogische onderzoeksdienst | Genealogical investigation service
80519903. Geestelijke retardatie ziekenhuis | Mental retardation hospital
82119909. Vocational High School, nec | Vocational high school, nec

Werken bij VAN TICHELEN CHRISTOPHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN TICHELEN CHRISTOPHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN TICHELEN CHRISTOPHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN TICHELEN CHRISTOPHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator CNC plooimachine (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een operator CNC plooimachine. U zal in ploegen werken en op eenCNC gestuurde machine buizen plooien. Onze klant is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

  • Ervaren Bediende Logistiek regio Oostende M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd marktleider is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnisch vuurvast keramisch materiaal voor diverse industriële productieprocessen (zoals o.a. staal, glas… enz). De vestiging in Oostende is een productie-eenheid voor gespecialiseerde keramische materialen voor de staalindustrie met een personeelsbezetting van +/- 100 werknemers en een omzet van 25 miljoen euro. Om de verdere groei te verzekeren zijn we dringend op zoek naar een ervaren Bediende Logistiek m/v. Taken: In ons bedrijf word je tewerkgesteld op de afdeling Shipping. Daar sta je in voor het coördineren en controleren van de logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering. Je vult transport- en douanedocumenten in, je rijdt met de hef- en reachtruck om de goederen te halen of te brengen. Je garandeert een correcte registratie in ons systeem.

  • Lasser/monteur metaalsector (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de metaalsector zoeken wij een gemotiveerde lasser! Heb jij goede technische skills en ben je gemotiveerd om het huidige team te versterken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Jouw takenpakket bestaat uit het lassen van containers met halfautomaat alsook het monteren.

  • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

  • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

  • Siroopbereider - snelle opstart - mooie verloning - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een siroopbereider voor twee ploegensysteem. Als siroopbereider sta je in voor het aanmaken van siropen voor frisdranken, het nemen van stalen ter controle en het verzorgen van een vlotte aanbreng aan de productie van de frisdranken. Je werkt in een twee ploegensysteem - de ene week van 6u tot 14u, de andere week van 14u tot 22u - en krijgt hiervoor een mooi loonpakket aangeboden. Na je opleiding, mag je zelfstandig siropen bereiden. Mits positieve evaluatie, krijg je na je interimperiode een vast contract aangeboden. We zijn op zoek naar iemand met minstens een eerste ervaring als operator/bereider in de voedingsindustrie. Heb jij die passie voor voeding die we zoeken? Wil je graag in Ninove werken? Stuur dan snel je CV door naar: [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen. In de vestiging te Ninove vindt de productie plaats voor vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. Daarnaast produceren zij diverse dranken onder eigen merknaam voor de exportmarkten Afrika, Azië en het Midden-Oosten. 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Verrebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Wevelgem-Moorsele-Gullegem (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student - productiemedewerker - tijdens schoolweek (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student die zich doorheen het schooljaar 1 of meer dagen in de werkweek kan vrijmaken. Jouw takenpakket: Zitzakken vullen Paletten samenstellen Voor deze vacature kan je wekelijks tewerkgesteld worden en de dag of dagen dat je tewerkgesteld zal worden, worden in samenspraak gekozen. De loon ligt rond de €10.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf in de regio Oostrozebeke gekend in de sector van de textiel.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFD. HAACHT

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Haacht, Keerbergen, Rotselaar & Boortmeerbeek

  • Medewerk(st)er onthaal-receptie (weekendwerk) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DE TRIANGEL

    Type: Studentenjob

    Als medewerk(st)er van de receptie sta je in voor een vriendelijk en deskundig onthaal van iedereen die op onze dienstverlening een beroep doet.

Zoek naar antwoorden van VAN TICHELEN CHRISTOPHE in sociale netwerken
Look for responds of VAN TICHELEN CHRISTOPHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN TICHELEN CHRISTOPHE. Laat een reactie achter voor VAN TICHELEN CHRISTOPHE. VAN TICHELEN CHRISTOPHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN TICHELEN CHRISTOPHE. Leave a respond for VAN TICHELEN CHRISTOPHE. VAN TICHELEN CHRISTOPHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN TICHELEN CHRISTOPHE op de google maps. Adres en contacten VAN TICHELEN CHRISTOPHE
Location of VAN TICHELEN CHRISTOPHE on the google maps. Address and contacts of VAN TICHELEN CHRISTOPHE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN TICHELEN CHRISTOPHE VAN TICHELEN CHRISTOPHE: Janssen R & Zn NV | Artilat NV | Vervan Keukens NV | Dubar B.V.B.A. | Cain Ransbottyn

Other related companies as VAN TICHELEN CHRISTOPHE: Janssen R & Zn NV | Artilat NV | Vervan Keukens NV | Dubar B.V.B.A. | Cain Ransbottyn

VAN TICHELEN CHRISTOPHE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Duffel, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN TICHELEN CHRISTOPHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09532806396. Het bedrijf VAN TICHELEN CHRISTOPHE bevindt zich op het adres: Rechtstraat 145,2570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 601,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VAN TICHELEN CHRISTOPHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN TICHELEN CHRISTOPHE is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN TICHELEN CHRISTOPHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN TICHELEN CHRISTOPHE, openstaande posities, locatie van VAN TICHELEN CHRISTOPHE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN TICHELEN CHRISTOPHE is a company, that was registered 2004 in Duffel region, Belgium. Full name of company is VAN TICHELEN CHRISTOPHE, company assigned to the tax number BE09532806396. The company VAN TICHELEN CHRISTOPHE is located at the address: Rechtstraat 145,2570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 601,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VAN TICHELEN CHRISTOPHE were not found.
The main activity of VAN TICHELEN CHRISTOPHE is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN TICHELEN CHRISTOPHE is not available. You also can look at reviews of VAN TICHELEN CHRISTOPHE, open positions, location of VAN TICHELEN CHRISTOPHE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN TICHELEN CHRISTOPHE, Duffel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN TICHELEN CHRISTOPHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN TICHELEN CHRISTOPHE, Duffel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN TICHELEN CHRISTOPHE, employees, financial statistics.