Mannaerts Walbert

Contactgegevens Mannaerts Walbert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mannaerts Walbert: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mannaerts Walbert

Regio (region): Zonhoven, België

Adres (address): Oppelsenweg 55,3520, België

Telefoon (phone): 0478 24 75 42 0478 24 75 42

Fax (fax): +32 (81) 422-71-61 +32 (81) 422-71-61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mannaerts Walbert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mannaerts Walbert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mannaerts Walbert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mannaerts Walbert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mannaerts Walbert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mannaerts Walbert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mannaerts Walbert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mannaerts Walbert
Products information Mannaerts Walbert

BTW identificatienummer (tax): BE03696319580
Ondernemingsnummer: 9622070312
Hoofdstad (capital): 565,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 594,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Mannaerts Walbert zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mannaerts Walbert
(Get full report from official database of BE for Mannaerts Walbert)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mannaerts Walbert
Addition kinds of activities for Mannaerts Walbert

7832. Bewegende theaters, behalve de inrijlaan | Motion picture theaters, except drive-in
591299. Drug winkels en eigen winkels, nec | Drug stores and proprietary stores, nec
28690106. Graan alcohol, industrieel | Grain alcohol, industrial
30690303. Badmuts of pak, rubber | Bathing caps or suits, rubber
35339904. Waterboring apparatuur | Water well drilling equipment
35470102. Blooming en slabbing molen | Blooming and slabbing mills
39610103. Oorbellen, behalve edelmetaal | Earrings, except precious metal
51480202. Groenten, vers | Vegetables, fresh
67929900. Oil royalty traders, nec | Oil royalty traders, nec

Werken bij Mannaerts Walbert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mannaerts Walbert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mannaerts Walbert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mannaerts Walbert. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorwerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Rijden met een heftruck Voorbereiden van de uit te voeren taken

  • Medewerker proefdiercentrum Rega Instituut (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je helpt proactief mee aan de vlotte dagelijkse werking van het Rega-animalium van kleine proefdieren (spf op A1, A2 en A3 niveau en conventioneel op A1 en A2 niveau). Je zal zowel worden ingeschakeld in de wasruimte als bij het verzorgen en voederen van de dieren. Je waakt erover dat alle materialen en verschillende ruimtes steeds proper zijn en voldoen aan de hygiënische voorschriften. Je staat in voor het reinigen, ontsmetten en steriliseren van drinkflessen, kooien en ander hulpmateriaal en dit gebruik makende van een autoclaaf en andere sterilisatiemiddelen zoals waterstofperoxide. Je staat ook in voor het onderhoud van de wasmachine, IVC-stellingen en ander apparatuur. Je zal de verantwoordelijkheid krijgen over de waszaal, zowel wat organisatie,orde en netheid betreft als het correct laten functioneren van de apparatuur (autoclaven, rack washer, bedding dump), en inclusief het opvolgen van onderhoud en eventuele herstellingen door de firma’s van deze toestellen. Je bent bij de verzorging van de dieren verantwoordelijk voor het proper maken van de kooi en je voorziet de dieren van voldoende water, voeder, kooiverrijking en beddingmateriaal. Je zorgt voor de dagelijkse opvolging van deze dieren. Je staat in voor het zelfstandig bijhouden van diergegevens in een computersysteem (LAIS). Je zal technische hulp bieden aan de onderzoekers, met inbegrip van het zelfstandig afnemen van stalen (voor bijvoorbeeld genotypering), genotypering van muizen door PCR-analyse,  microscopische analyse van bloeduitstrijkjes en hulp bij meer complexe ingrepen. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven wenst zich te profileren als een onderzoeks-intensieve universiteit die in de eerste plaats uitstekende kwaliteit van onderzoek nastreeft en zo tot de beste universiteiten van Europa en de wereld gerekend kan worden. Het fundamenteel en toegepast onderzoek aan de universiteit wordt gekarakteriseerd door originaliteit, innovatie, maatschappelijke relevantie en multidisciplinariteit. De studie van belangrijke medische en biomedische vragen vergt dikwijls het gebruik van proefdieren die in optimale omstandigheden dienen te worden gekweekt en gehuisvest. Het proefdierencentrum van het Rega Instituut ondersteunt het proefdier-gerelateerd onderzoek dat uitgevoerd wordt door wetenschappers. Dit gebeurt onder meer door te zorgen voor een optimale huisvesting en verzorging van de proefdieren.

  • Heftruckchauffeur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je neemt geproduceerde palletten van de rollenband. - Je controleert de palletten en plaatst ze in de buffer. - Je voorziet de palletten van het juiste label. - Je meldt aan de vrachwagenchauffeur de plaats van laden. - Je laadt de wagens volgens de pickinglijst. - Nadat de vrachtwagenchauffeur zijn palletten afgeriemd heeft, overhandig je de documenten aan de chauffeur.

  • Schoonmaker/schoonmaakster 2 ploegen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verpakkingsbedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster voor in de productieruimte. Je staat in voor de schoonmaak in de productieruimte en het sas met toiletruimte. Verder werk je in een twee-ploegensysteem.

  • Arbeider spuiterij/montage (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je schuurt stoelen machinaal of manueel.  Je staat in voor de montage van de stoelen.  Je staat in voor het maken van kartonnen dozen.  Je pakt stoelen in.  Ten slotte zet je de leveringen klaar en laadt je alles op de vrachtwagen.  Bij minder werk kunnen andere taken toegewezen worden. 

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een polyvalent elektricien voor de afdeling "facility". Je werkt hierbij op verschillende  locaties in Vlaanderen. Als allround elektricien, installeer je alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen zoals verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, videofonie, parlofonie en databekabeling en voorziet de voeding hiervan. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende klanten (nieuwbouw en bestaande woningen) in een team van twee personen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? Je plaatst leiding tracés van de installatie plaatsen volgens plan Je sluit schakelaars en wandcontactdozen aan Je plaatst bedrading en sluit elektrische kringen aan Je legt buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in- en opbouw en je kableert Je plaatst verdeelkasten en sluit ze aan Verder sta je in voor diverse residentiële verlichtingssystemen, lokale datanetwerken, parlofonie, videofonie, CATV, belinstallaties en telefonie; Je plaatst inbouwdozen en centraaldozen bij inbouw en holle wanden; Je voert ruwbouwwerkzaamheden uit waaronder kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden.

  • Belader / Chauffeur voor Huis aan Huis Ophalingen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote firma, gespecialiseerd in het ophalen van huisvuil en ander afval, zijn wij op zoek naar personen met een C rijbewijs. Als chauffeur sta je niet alleen in voor het vervoer, waarbij je voldoende ervaring kan voorleggen aangezien het hier regelmatig over stadsvervoer gaat, maar sta je ook in voor de veiligheid van je collega's. Je kan ingeschakeld worden als chauffeur en als belader! Werken met afval of huisvuil schrikt je dus niet af.

  • Technisch manager nl/fr M/V (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Adecco is op zoek naar een Technisch manager NL/FR M/V. Je staat in voor de organisatie van het onderhoud, de optimalisatie van de productiesite en het aansturen en begeleiden van de technisch medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het implementeren van een preventief en curatief onderhoudsplan. Je bent in staat technische problemen op te lossen en deze verder te analyseren. Je volgt de KPI's en rendementen op en doet investeringsvoorstellen indien nodig. Je coördineert tussen de technische afdelingen in de Calandering afdeling.

  • Student(e) Voedingsbeurs (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student Host(ess) M/V voor een beurs georganiseerd door onze klant actief in de voeding. Deze beurs zal doorgaan op 14 november in Groot-Bijgaarden (bereikbaar met openbaar vervoer) Taken: klaarzetten van de demo-producten op werktafels aanvullen van de producten klanten laten degusteren van de patisserieproducten opruimen van de werktafels

  • Interne IT medewerker met interesse in ERP (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je leert stapsgewijs alle bestaande workflows en producten aan en zet deze om in productiemodellen, order en bedrijfsprocessen. Je implementeert en programmeert in het nieuwe ERP pakket Micrsoft Dynamics ( Axapta ). Je geeft tevens dagdagelijke support aan eindgebruikers op vlak van hard - en softwate problemen. Je onderhoudt de serverinfrastructuur.

  • Kandidaat zaakverantwoordelijke Dreamland regio Tienen-Tongeren (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DREAMLAND TIENEN

    Type: Vaste Job

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je bent het gezicht van Dreamland in je buurt en draagt de missie en waarden van Colruyt Group uit. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

Zoek naar antwoorden van Mannaerts Walbert in sociale netwerken
Look for responds of Mannaerts Walbert in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mannaerts Walbert. Laat een reactie achter voor Mannaerts Walbert. Mannaerts Walbert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mannaerts Walbert. Leave a respond for Mannaerts Walbert. Mannaerts Walbert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mannaerts Walbert op de google maps. Adres en contacten Mannaerts Walbert
Location of Mannaerts Walbert on the google maps. Address and contacts of Mannaerts Walbert

Andere gerelateerde bedrijven als come Mannaerts Walbert Mannaerts Walbert: WURLITZER-NATIONAL MUSIC | Evers NV | Buitengewoon Basisonderwijs Type een & drie | Plamstuck BVBA | Antwerp Aksent EBVBA

Other related companies as Mannaerts Walbert: WURLITZER-NATIONAL MUSIC | Evers NV | Buitengewoon Basisonderwijs Type een & drie | Plamstuck BVBA | Antwerp Aksent EBVBA

Mannaerts Walbert is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Zonhoven, België. De volledige naam van het bedrijf is Mannaerts Walbert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03696319580. Het bedrijf Mannaerts Walbert bevindt zich op het adres: Oppelsenweg 55,3520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 565,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 594,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Mannaerts Walbert zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mannaerts Walbert is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mannaerts Walbert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mannaerts Walbert, openstaande posities, locatie van Mannaerts Walbert op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mannaerts Walbert is a company, that was registered 2001 in Zonhoven region, Belgium. Full name of company is Mannaerts Walbert, company assigned to the tax number BE03696319580. The company Mannaerts Walbert is located at the address: Oppelsenweg 55,3520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 565,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 594,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Mannaerts Walbert were not found.
The main activity of Mannaerts Walbert is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Mannaerts Walbert is not available. You also can look at reviews of Mannaerts Walbert, open positions, location of Mannaerts Walbert on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mannaerts Walbert, Zonhoven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mannaerts Walbert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mannaerts Walbert, Zonhoven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mannaerts Walbert, employees, financial statistics.