Jardins du Rosaire (Les)

Contactgegevens Jardins du Rosaire (Les): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jardins du Rosaire (Les): address, phone, fax, email, website, opening hours

Jardins du Rosaire (Les)

Regio (region): Namur, België

Adres (address): Avenue Vauban 61 Bus 11,5000, België

Telefoon (phone): 081 58 35 71 081 58 35 71

Fax (fax): 081 58 35 72 081 58 35 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jardins du Rosaire (Les): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jardins du Rosaire (Les)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jardins du Rosaire (Les)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jardins du Rosaire (Les), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jardins du Rosaire (Les). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jardins du Rosaire (Les), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jardins du Rosaire (Les). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jardins du Rosaire (Les)
Products information Jardins du Rosaire (Les)

BTW identificatienummer (tax): BE02394439697
Ondernemingsnummer: 1038452148
Hoofdstad (capital): 498,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 252,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Jardins du Rosaire (Les) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jardins du Rosaire (Les)
(Get full report from official database of BE for Jardins du Rosaire (Les))

Aanvulling soorten activiteiten voor Jardins du Rosaire (Les)
Addition kinds of activities for Jardins du Rosaire (Les)

3743. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
357201. Computer schijf en drum drives en componenten | Computer disk and drum drives and components
20910102. Bouillon, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Broth, clam: packaged in cans, jars, etc.
23950304. Kant, uitgebrand: voor de handel | Lace, burnt-out: for the trade
24991002. Gerechten, hout | Dishes, wood
27590400. Publicatiedruk | Publication printing
38250323. Weerstand meetapparatuur | Resistance measuring equipment
38260109. Polariscopes | Polariscopes
70320203. Zomerkamp, ​​behalve dag en sport instructie | Summer camp, except day and sports instructional

Werken bij Jardins du Rosaire (Les): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jardins du Rosaire (Les): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jardins du Rosaire (Les). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jardins du Rosaire (Les). Looking for open vacancies in other companies

  • Bediener houtbewerkingsmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kuurne zoekt Konvert een gemotiveerde teamplayer om een hecht team te vergezellen in de houtsector. Als opstart ga je aan de slag als polyvalent machinebediener bij de invoer van houten platen. Tijdens de drukkere periode kan je jezelf bewijzen door gemotiveerd en leergierig aan de slag te gaan. Indien je de job graag doet en je een positieve interim periode kan afleggen, is een vast contract zeker mogelijk! Heb jij een heftruckervaring en eerste kennis van het bedienen van een cncmachine dan heb je reeds een voetje voor... reageer snel en ga aan de slag!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Hansbeke 16u/week (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Hansbeke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gastgezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • studente charcuterie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Gezocht student bediening toog voor een beenhouwerij te Genk Je taken bestaan uit: klanten verder helpen toog aanvullen onderhoud van winkel overweg kunnen met snijmachine is een pluspunt overweg kunnen met kassa

  • Werkstudenten medewerker snackbar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Studentenjob

    Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo

  • Jobstudent grafisch ontwerp (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar een jobstudent webdesign om het team te versterken. In eerste instantie tijdens de zomervakantie, maar daarna zijn ook andere vakanties weekends en/of weekdagen een optie. · Je bouwt mee aan de website aan de hand vaneen grafische en/of technische invulling. · Je werkt brochures, flyers en ander drukwerk uit. · Je werkt de grafische/technische kant van de nieuwsbrief en promoties uit

  • jobstudenten versafdeling supermarkt (zaterdag 13u tot 20u) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERLINDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten en/ of flexijobbers die tweewekelijks op zaterdagnammiddag onze versafdeling kunnen komen versterken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de klanten. Op kalme momenten vul je de toonbanken aan of help je mee met het facen van de winkel. Ook het onderhoud van je werkplek behoort tot je takenpakket. Ervaring is geen vereiste, motivatie des te meer!

  • Transformation Portfolio Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ELIA

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Transformation, Data en Informatisation Manager en bent verantwoordelijk voor het beheer van de portefeuille transformatieprojecten van de directie Assets. Je voert o.a. de volgende activiteiten uit: De beslissingname (strategiedoelstellingen bepalen), de definitie van het Release Plan en de arbitrage(prioriteiten bepalen, koppeling met de impact van de verandering) van de transformatieprojecten in de directie Assets organiseren: - De strategiedoelstellingen definiëren en opvolgen: veiligheid, efficiëntie, kwaliteit. - Instaan voor de definitie en de opvolging van de efficiency levers repository. - Het stappenplan omzetten in een projectenportefeuille en dit beheren, alsook projectaanvragen in ontvangst nemen, kwalificeren en indienen voor arbitrage. - Instaan voor de indeling in categorieën en het prioriteren van alle projecten in de portefeuille. - Een stappenplan over vier jaar opstellen, gestructureerd in zesmaandelijkse releases. De oplevering van transformatie-initiatieven monitoren: - De rapporten van de program managers consolideren, kritisch bekijken en consistent maken. - De communicatie tussen de program managers coördineren. - De onderlinge afhankelijkheden tussen de programma’s beheren om de uitvoering ervan te verbeteren. - De realisatie van de portefeuille monitoren en de rapportering aan het Assets-team voorbereiden. - De transformatierisico’s beheren: identificatie en evaluatie van risico’s, acties voorstellen om de risico’s te beperken. Het businessplan, dat het stappenplan voor de transformatie in een financieel plan omzet, organiseren, definiëren en evalueren. De portefeuille en het financieel plan afstemmen met het departement HR (HR-planning, personeelsbezetting). Instaan voor het PMO-team dat bestaat uit 1 Program Management Officer voor elk programma van de portefeuille.

  • Logistiek assistent (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AZ ZENO

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de logistieke ondersteuning op verschillende zorgeenheden. Je streeft voortdurend naar optimalisatie en verbetering van kwaliteit. Je verricht indirect patiëntgerichte taken zoals maaltijdbedeling, koffiebedeling, opmaak van bedden; begeleiding van patiënten en het uitvoeren van bestellingen en aanvullen van verschillende materialen. Je hebt inzicht omtrent het maaltijdgebeuren inzake de consistentie van de voeding, het noteren van de voedingsinname en de verschillende materiaalkeuzes, dit alles aangepast aan de ziekteproblematiek van de patiënt. Je bent bereidt om te werken op beide campussen: Knokke-Heist en Blankenberge.

  • Verkoper afdeling wonen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: GAVERZICHT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een verkoper voor de afdeling wonen. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun meubelen.

  • Field technieker (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: LIMOTEC

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en nazicht van brand- en gasmeldcentrales in Belgie

  • Lesgever Kleutersport (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LITTLE STAR VILLAGE

    Type: Werfreserve

    Little Star Village brengt sport op maat van kleuters. Voor ons projecten Little Ball Village en Little Ball Camp zijn wij constant op zoek naar enthousiaste medewerkers. LBV organiseert kleutersport met bal op zaterdag voormiddag. De kleuterkampen gaan door in de vakantieperiodes (vnl. Pasen en zomer). Heeft u een hart voor kleuters? Neem dan zeker een kijkje op onze website www.littleballvillage.be

  • Enthousiaste vrijwilligers voor bejaarden! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: HOF TER LINDEN

    Type: Flexijob

    Als vrijwilliger ondersteun je de residentie op verschillende manieren. De activiteiten met onze bewoners in het rusthuis en op de flats worden maandelijks overlopen. Nadien wordt er samen met de werknemers van het animatie, ergo en kine team besproken bij welke activiteit de vrijwilliger graag zal deelnemen. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

Zoek naar antwoorden van Jardins du Rosaire (Les) in sociale netwerken
Look for responds of Jardins du Rosaire (Les) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jardins du Rosaire (Les). Laat een reactie achter voor Jardins du Rosaire (Les). Jardins du Rosaire (Les) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jardins du Rosaire (Les). Leave a respond for Jardins du Rosaire (Les). Jardins du Rosaire (Les) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jardins du Rosaire (Les) op de google maps. Adres en contacten Jardins du Rosaire (Les)
Location of Jardins du Rosaire (Les) on the google maps. Address and contacts of Jardins du Rosaire (Les)

Andere gerelateerde bedrijven als come Jardins du Rosaire (Les) Jardins du Rosaire (Les): Garage Nova NV | Mistral SPRL | Bonelec | Lidy Arms | BRANTANO NV

Other related companies as Jardins du Rosaire (Les): Garage Nova NV | Mistral SPRL | Bonelec | Lidy Arms | BRANTANO NV

Jardins du Rosaire (Les) is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Namur, België. De volledige naam van het bedrijf is Jardins du Rosaire (Les), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02394439697. Het bedrijf Jardins du Rosaire (Les) bevindt zich op het adres: Avenue Vauban 61 Bus 11,5000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 498,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 252,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Jardins du Rosaire (Les) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jardins du Rosaire (Les) is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jardins du Rosaire (Les) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jardins du Rosaire (Les), openstaande posities, locatie van Jardins du Rosaire (Les) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jardins du Rosaire (Les) is a company, that was registered 1993 in Namur region, Belgium. Full name of company is Jardins du Rosaire (Les), company assigned to the tax number BE02394439697. The company Jardins du Rosaire (Les) is located at the address: Avenue Vauban 61 Bus 11,5000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 498,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 252,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Jardins du Rosaire (Les) were not found.
The main activity of Jardins du Rosaire (Les) is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Jardins du Rosaire (Les) is not available. You also can look at reviews of Jardins du Rosaire (Les), open positions, location of Jardins du Rosaire (Les) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jardins du Rosaire (Les), Namur: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jardins du Rosaire (Les), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jardins du Rosaire (Les), Namur: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jardins du Rosaire (Les), employees, financial statistics.