ADVISION INTERNATIONAL

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • ADVISION INTERNATIONAL
Private companiesRailroad Transportation • ADVISION INTERNATIONAL

Contactgegevens ADVISION INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADVISION INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADVISION INTERNATIONAL

Regio (region): Ranst, België

Adres (address): Kromstraat 62,2520, België

Telefoon (phone): 03 354 46 76 03 354 46 76

Fax (fax): 03 354 46 77 03 354 46 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADVISION INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADVISION INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADVISION INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADVISION INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADVISION INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADVISION INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADVISION INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADVISION INTERNATIONAL
Products information ADVISION INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE01117828369
Ondernemingsnummer: 3163208007
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 172,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ADVISION INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADVISION INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for ADVISION INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADVISION INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for ADVISION INTERNATIONAL

1499. Diverse nonmetallische mijnbouw | Miscellaneous nonmetallic mining
36250203. Flow actuated elektrische schakelaars | Flow actuated electrical switches
36779904. Inductoren, elektronisch | Inductors, electronic
38420413. Hosiery, support | Hosiery, support
50510212. Ruwijzer | Pig iron
62110103. Dealers, beveiliging | Dealers, security
94310000. Administratie van volksgezondheidsprogramma's | Administration of public health programs

Werken bij ADVISION INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADVISION INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADVISION INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADVISION INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten, gelegen in regio Turnhout, zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs. We hebben mogelijkheden in dagdienst of in ploegen.

  • Productiearbeider (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we dringend opzoek naar productie arbeiders. - Inpakken van plastiek producten - Controle op kwaliteit - Inpakken aan de hand van een bestelbon.

  • ERVAREN ELEKTRICIEN DOMOTICA --> REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ELEKTRICIEN bij onze klant zullen jou taken bestaan uit : · Je staat in voor het aanleggen van de elektrische installatie in grote woningen en villas. · Installatie van kabelgoten. · Kappen en slijpen van inbouwdozen, sleuven voor bekabelingen. · Trekken en aansluiten van bekabelingen. · Plaatsen en aansluiten van verlichting, stopcontacten, enz. · Plaatsen en aansluiten van zekeringskasten. · Het installeren van onderdelen van domotica-systemen (lichtsturing, luidsprekers, enz) · Interventies aan elektrische installaties. · Je bent van begin tot einde betrokken tijden het project.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER 2 PLOEGEN (M/V) (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf regio Beveren-Leie zijn we op zoek naar een voltijds medewerker om bij te springen in de productie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag in 2 ploegen. Je wordt allround ingezet en kan rekenen op een afwisselende functie.

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooi groeiend voedingsbedrijf is Let's Work Aalter op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde chauffeur C/CE. - Je krijgt een vaste regio toegewezen. - Je staat in voor het vervoer van goederen. - Je levert zelfstandig de filialen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. - Je werkt van maandag tot vrijdag of van dinsdag tot zaterdag.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen, Sint-Niklaas - Temse - Kruibeke - Beveren (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem/Beernem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Diest/Scherpenheuvel (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Bekkevoort indien vervoer geen probleem is.

  • Jobstudent - onthaalmedewerker campus Asse (zaterdagvoormiddag) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SYNTRA Midden-Vlaanderen campus Asse

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor onze campus in Asse (Z.5 Mollem 20). Periode: zaterdagvoormiddagen van 10/11/18 tot 29/06/19. Uren: 8u15-12u15. Als onthaalmedewerker sta je in voor het eerstelijnsonthaal van klanten. Je doet baliewerk. Je biedt eerstelijns dienstverlening tav de docenten en cursisten. Je signaleert terugkerende vragen/problemen. Je biedt administratieve ondersteuning van het team. Voorbeelden zijn: lesmapjes aanmaken, kopies voorbereiden, eenvoudige administratieve taken in administratief pakket – voorbeeld: aanvullen cursistgegevens, aftekenbladen cursisten afdrukken, aanmaken studentenkaarten…

  • Studierelevante bijbaan customer service - Wielsbeke - min 1.5 dagen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring opdoen als student in een internationale firma? Wil je meedraaien op de "after sales" afdeling? Ben je beschikbaar om minimum 1.5 dagen per week te werken? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Je komt terecht in een bedrijf in Wielsbeke waar je een tweetal dagen meedraait op de afdeling. Je staat in voor volgende taken: registratie van klachten mails behandelen allerhande administratie

  • Diëtist / Diëtiste / Voedingsadvies (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de opvolging van cliënten met voedingsproblematiek, dieetbegeleiding, allergieën en voedingsintoleranties, sportvoeding,.... .

  • Installateur sanitair Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van ADVISION INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of ADVISION INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADVISION INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor ADVISION INTERNATIONAL. ADVISION INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADVISION INTERNATIONAL. Leave a respond for ADVISION INTERNATIONAL. ADVISION INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADVISION INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten ADVISION INTERNATIONAL
Location of ADVISION INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of ADVISION INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come ADVISION INTERNATIONAL ADVISION INTERNATIONAL: TOYOTA CLAEYS LUC | Plate-Forme des O.N.G. Sociales (La) ASBL | Bouwteam Copro BVBA | Win s.a | Ambiance 2000 plus

Other related companies as ADVISION INTERNATIONAL: TOYOTA CLAEYS LUC | Plate-Forme des O.N.G. Sociales (La) ASBL | Bouwteam Copro BVBA | Win s.a | Ambiance 2000 plus

ADVISION INTERNATIONAL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Ranst, België. De volledige naam van het bedrijf is ADVISION INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01117828369. Het bedrijf ADVISION INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: Kromstraat 62,2520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 172,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ADVISION INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADVISION INTERNATIONAL is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADVISION INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADVISION INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van ADVISION INTERNATIONAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ADVISION INTERNATIONAL is a company, that was registered 2012 in Ranst region, Belgium. Full name of company is ADVISION INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE01117828369. The company ADVISION INTERNATIONAL is located at the address: Kromstraat 62,2520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 172,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ADVISION INTERNATIONAL were not found.
The main activity of ADVISION INTERNATIONAL is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ADVISION INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of ADVISION INTERNATIONAL, open positions, location of ADVISION INTERNATIONAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADVISION INTERNATIONAL, Ranst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADVISION INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADVISION INTERNATIONAL, Ranst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADVISION INTERNATIONAL, employees, financial statistics.