BOOMKWEKERIJ SYRYN

Contactgegevens BOOMKWEKERIJ SYRYN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOOMKWEKERIJ SYRYN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOOMKWEKERIJ SYRYN

Regio (region): Ieper (Elverdinge), België

Adres (address): Klijtestraat 58,8906, België

Telefoon (phone): +32 (11) 134-55-29 +32 (11) 134-55-29

Fax (fax): +32 (82) 956-32-22 +32 (82) 956-32-22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOOMKWEKERIJ SYRYN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOOMKWEKERIJ SYRYN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOOMKWEKERIJ SYRYN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOOMKWEKERIJ SYRYN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOOMKWEKERIJ SYRYN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOOMKWEKERIJ SYRYN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOOMKWEKERIJ SYRYN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOOMKWEKERIJ SYRYN
Products information BOOMKWEKERIJ SYRYN

BTW identificatienummer (tax): BE03969604492
Ondernemingsnummer: 8044158935
Hoofdstad (capital): 151,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 388,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BOOMKWEKERIJ SYRYN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOOMKWEKERIJ SYRYN
(Get full report from official database of BE for BOOMKWEKERIJ SYRYN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOOMKWEKERIJ SYRYN
Addition kinds of activities for BOOMKWEKERIJ SYRYN

6099. Functies in verband met depositobanken | Functions related to depository banking
286599. Cyclische grondstoffen en tussenproducten, nec | Cyclic crudes and intermediates, nec
14990101. Amethist mijnbouw | Amethyst mining
22319908. Wollen breedgeweven stoffen | Wool broadwoven fabrics
28190919. Zilververbindingen of zouten, anorganisch | Silver compounds or salts, inorganic
50510101. Baalbanden, draad | Bale ties, wire
57220206. Afvalverwerking | Garbage disposals
82110305. Openbare senior middelbare school | Public senior high school

Werken bij BOOMKWEKERIJ SYRYN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOOMKWEKERIJ SYRYN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOOMKWEKERIJ SYRYN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOOMKWEKERIJ SYRYN. Looking for open vacancies in other companies

  • Eindejaarsmedewerkers/ Creatief medewerkers (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Interim is op zoek naar mensen die vrij zijn vanaf nu tot halfweg januari voor een tijdelijke opdracht. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

  • Customer service en back office medewerkers NL/FR in Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Exhouse Call&Customer Support BXL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service agent zal je op een project bij één van onze grote klanten aan de slag gaan: een informatielijn voor verkeersboetes. Je zal burgers aan de lijn krijgen die vragen hebben over een verkeersboete, die extra informatie willen, die niet akkoord gaan met hun boete en willen weten wat ze moeten doen... Je geeft hen alle nodige informatie en legt hen de procedures uit. Je staat burgers te woord in het Nederlands en het Frans. Daarnaast bestaat een deel van je takenpakket uit backoffice taken, voornamelijk het ingeven van betwistingen in het systeem.

  • Poetshulp Bever (BEVER)

    Regio: BEVER

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp in Jabbeke - Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • Medewerker recyclagepark (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Zorg jij ervoor dat je studentenkamer er altijd opgeruimd en netjes bij ligt? Dan bij jij de student die wij zoeken voor onze vacature als parkwachter bij Igean! Voor deze job zoeken we iemand die als parkwachter aan de slag wil gaan in het containerpark dat wordt beheerd door Igean. Hier is geen enkele werkdag hetzelfde: je moet dus van afwisseling houden! Jij heet de bezoekers welkom in het recyclagepark en kijkt het afval na dat ze willen komen sorteren. Een vlotte babbel in het Nederlands gaat je makkelijk af: jij zorgt ervoor dat iedere bezoeker zijn afval in de juiste container deponeert. Loopt het toch eens mis, kan je op een vriendelijke manier uitleggen hoe er best gesorteerd kan worden. Een stappenteller heb jij niet meer nodig, je bent de hele dag in de weer en dit zowel in openlucht als binnen.

  • Lijnverantwoordelijke 2-ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnverantwoordelijke 2 ploegen. Je start als operator/inpakker om zo stap voor stap door te groeien tot lijnverantwoordelijke. Als inpakker bestuur je de verpakkingsmachine waarbij iedere rol afzonderlijk in folie wordt verpakt. De verpakte rollen worden in dozen gestopt en vervolgens op paletten gestapeld. Het takenpakket van de lijnverantwoordelijk bestaat uit het voorbereiden van de kleurtest, ploegoverdracht en communicatie met het team. Daarnaast controleer je de verpakking van het eindproduct, stel je de machines correct in en los je storingen op. Kortom een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid!

  • (VRACHTWAGEN) CHAUFFEUR BINNENLADER (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ALDERS INTERNATIONAAL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur die ervaring heeft in het rijden met binnenlader voor het leveren van allerlei betonconstructies in onze bouwafdeling.

  • Automecanicien (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: GARAGE WILLEMS FREDDY

    Type: Vaste Job

    Het vaststellen van diagnoses en het uitvoeren van herstellingen en onderhoud van zowel personen- als bedrijfswagens.

  • Transportplanner (M/V) Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    U staat in, samen met uw collegas voor de organisatie en de coördinatie van het logistieke transport gebeuren. U heeft ervaring in de sector van wegtransport. Bij ons wordt u verder begeleid en opgeleid tot een volwaardig medewerker/dispatcher. Waar u ook woont, de werkplaats is altijd bespreekbaar.

  • Psycholoog / orthopedagoog /systeemtherapeut (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: PSYCHOTHERAPEUTISCH CENTRUM LIGADO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team zjin we op zoek naar een systeemtherapeut die een hart heeft voor kinderen en jongeren. Er zijn mogelijkheden om, naast de kinderen en jongeren, ook met andere doelgroepen te werken (adolescenten, volwassenen, koppels, gezinnen enz).

Zoek naar antwoorden van BOOMKWEKERIJ SYRYN in sociale netwerken
Look for responds of BOOMKWEKERIJ SYRYN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOOMKWEKERIJ SYRYN. Laat een reactie achter voor BOOMKWEKERIJ SYRYN. BOOMKWEKERIJ SYRYN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOOMKWEKERIJ SYRYN. Leave a respond for BOOMKWEKERIJ SYRYN. BOOMKWEKERIJ SYRYN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOOMKWEKERIJ SYRYN op de google maps. Adres en contacten BOOMKWEKERIJ SYRYN
Location of BOOMKWEKERIJ SYRYN on the google maps. Address and contacts of BOOMKWEKERIJ SYRYN

Andere gerelateerde bedrijven als come BOOMKWEKERIJ SYRYN BOOMKWEKERIJ SYRYN: Stock Américain | STAHLWILLE-LONGIN SERVICES | Verschueren-Verniers | Ophoff - Buytaert - Van De Vliet & Co bedrijfsrevisoren | RSG

Other related companies as BOOMKWEKERIJ SYRYN: Stock Américain | STAHLWILLE-LONGIN SERVICES | Verschueren-Verniers | Ophoff - Buytaert - Van De Vliet & Co bedrijfsrevisoren | RSG

BOOMKWEKERIJ SYRYN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Ieper (Elverdinge), België. De volledige naam van het bedrijf is BOOMKWEKERIJ SYRYN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03969604492. Het bedrijf BOOMKWEKERIJ SYRYN bevindt zich op het adres: Klijtestraat 58,8906. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 151,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 388,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BOOMKWEKERIJ SYRYN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOOMKWEKERIJ SYRYN is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOOMKWEKERIJ SYRYN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOOMKWEKERIJ SYRYN, openstaande posities, locatie van BOOMKWEKERIJ SYRYN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOOMKWEKERIJ SYRYN is a company, that was registered 2002 in Ieper (Elverdinge) region, Belgium. Full name of company is BOOMKWEKERIJ SYRYN, company assigned to the tax number BE03969604492. The company BOOMKWEKERIJ SYRYN is located at the address: Klijtestraat 58,8906. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 151,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 388,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BOOMKWEKERIJ SYRYN were not found.
The main activity of BOOMKWEKERIJ SYRYN is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BOOMKWEKERIJ SYRYN is not available. You also can look at reviews of BOOMKWEKERIJ SYRYN, open positions, location of BOOMKWEKERIJ SYRYN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOOMKWEKERIJ SYRYN, Ieper (Elverdinge): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOOMKWEKERIJ SYRYN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOOMKWEKERIJ SYRYN, Ieper (Elverdinge): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOOMKWEKERIJ SYRYN, employees, financial statistics.