Bodson et fils SPRL

Contactgegevens Bodson et fils SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bodson et fils SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bodson et fils SPRL

Regio (region): Perwez (Orbais), België

Adres (address): Petite Rue du Moulin 1B,1360, België

Telefoon (phone): 010 68 93 96 010 68 93 96

Fax (fax): +32 (9) 854-79-26 +32 (9) 854-79-26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bodson et fils SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bodson et fils SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bodson et fils SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bodson et fils SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bodson et fils SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bodson et fils SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bodson et fils SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bodson et fils SPRL
Products information Bodson et fils SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06450042724
Ondernemingsnummer: 9732482910
Hoofdstad (capital): 825,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 493,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Bodson et fils SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bodson et fils SPRL
(Get full report from official database of BE for Bodson et fils SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bodson et fils SPRL
Addition kinds of activities for Bodson et fils SPRL

224103. Stoffen tapes | Fabric tapes
243103. Lijstwerk en plinten, sier en trim | Moldings and baseboards, ornamental and trim
10990201. Rhodium ertswinning | Rhodium ore mining
20450102. Biscuitmixen, bereid: van gekochte bloem | Biscuit mixes, prepared: from purchased flour
23939901. Tassen en containers, behalve slaapzakken: textiel | Bags and containers, except sleeping bags: textile

Werken bij Bodson et fils SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bodson et fils SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bodson et fils SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bodson et fils SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Molenstede zoeken we lassers voor de binnendienst. Je voert voornamelijk manueel werk uit. Metalen cassettes plooien en revettes vastzetten behoren tot jouw takenpakket.

  • Monteur dagwerk gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Wingene - Zwevezele zijn wij op zoek naar een monteur. Dit voor het monteren en mechanisch verbinden van metalen stukken.

  • Machineoperator Persafdeling (M/V) (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Bedienen van zes persmachines • Ombouwen en instellen van de verschillende machines • Kwaliteitscontrole • Intensieve opleiding door ervaren operator

  • CNC DRAAIER - HEIDENHAIN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gepassioneerd door CNC gestuurde machines en het creëren van stukwerken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Onze klant, een unieke speler op de internationale markt van industriële mixers, is op zoek naar een ervaren CNC draaier met minimum 3 jaar ervaring. Als CNC draaier zal je verantwoordelijk zijn om de volgende taken van a tot z uit te voeren: De aanvraag van de klant komt binnen en dit wordt omgezet op een technisch plan, jij zal dit technisch plan interpreten en a.d.h.v. aan de slag gaan aan de draaibank. Aan de draaibank wordt er verwacht dat je zelfstandig kan werken, het stuk volledig tot het einde kan afwerken. Je zal werken met het programma Heidenhain. Uiteraard wordt er een korte opleiding voorzien. Onze klant draagt kwaliteit hoog in het vaandel, dit verwachten ze ook van hun medewerkers.

  • Poetshulp met dienstencheques (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal instaan voor het onderhoud en eventueel het strijken bij verschillende klanten regio Sint-Truiden, Borgloon, Zoutleeuw, Tienen,...

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Linter (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Linter en omgeving

  • Jobstudent personeelsadministratie Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Studentenjob

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Mechelen is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

  • Studenten vanHaren Schoenen LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VAN HAREN SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    Kies je voor vanHaren, dan kies je voor een groeiend en succesvol bedrijf met een uitstekende werksfeer en korte communicatielijnen. We geven daadwerkelijk betekenis aan de juiste waardering, werkplezier en talentontwikkeling van onze werknemers. Deze laatsten delen hun liefde voor schoenen en hebben een groot hart voor de zaak. De groei en continuïteit van onze organisatie stellen ons in staat om onze doelen te realiseren. Voor de uitbreiding van onze activiteiten naar België zoeken we Studenten M/V (8u per week) voor ons filiaal in LEUVEN. Je bent een adviseur voor de klanten. Je geeft advies over onze schoenen, het onderhoud of onze leuke accessoires. Je bijdrage is belangrijk om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden de winkel verlaten. Daarnaast sta je in voor het op de juiste wijze presenteren van onze artikelen volgens het vanHaren winkelconcept, een correct gebruik van de kassa en het voeren van verkoopgesprekken. We bieden jou een uitdagende functie in een leuke werkomgeving. Ben jij dé kandidaat die past in het profiel en wil jij werken voor de nieuwe uitdager in de schoenenretail in België, dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar [email protected]

  • jobstudenten (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Studentenjob

    werken in de zaal en achter de bar in het restaurant

  • Dosssierbeheerder m/v (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    U beheert schadegevallen binnen 1 verzekeringstak (auto) en volgt deze dossiers integraal op vanaf de melding tot de afsluiting Bij opening van het schadedossier verzamelt u informatie over de dekking, aansprakelijkheid en oorzakelijke omstandigheden van het schadegeval. Na analyse past u de geldende regels toe. U neemt het nodige initiatief om de schade van zowel de klant als de tegenpartij te becijferen U onderhandelt actief over het schadegeval en gaat uiteindelijk over tot de vergoeding van de klant en de tegenpartijen U houdt de verzekerde met regelmaat op de hoogte betreffende de evolutie van zijn of haar dossier Communicatie en overleg met externe partijen zoals experten en advocaten behoort eveneens tot uw takenpakket

  • Technieker productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een persoon om de technische dienst in de nacht te versterken. Als technieker productie ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen. • Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden. • Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. • Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren. • Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

  • kinesitherapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: www.kinesist-antwerpen.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een praktijk op het drukke en levendige Zuid, vlakbij het nieuwe gerechtsgebouw te Antwerpen (2018) ben ik op zoek naar een toffe collega kinesitherapeut. Iemand die zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. kijk op www.kinesist-antwerpen.be

Zoek naar antwoorden van Bodson et fils SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Bodson et fils SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bodson et fils SPRL. Laat een reactie achter voor Bodson et fils SPRL. Bodson et fils SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bodson et fils SPRL. Leave a respond for Bodson et fils SPRL. Bodson et fils SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bodson et fils SPRL op de google maps. Adres en contacten Bodson et fils SPRL
Location of Bodson et fils SPRL on the google maps. Address and contacts of Bodson et fils SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bodson et fils SPRL Bodson et fils SPRL: ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE | AEG-SIEMENS-MIELE AARSCHOT (E.L.A.) | Belbus | De LindePoort NV | Wouter Demonie

Other related companies as Bodson et fils SPRL: ONS HUIS ST-ANNA/ OCMW BRUGGE | AEG-SIEMENS-MIELE AARSCHOT (E.L.A.) | Belbus | De LindePoort NV | Wouter Demonie

Bodson et fils SPRL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Perwez (Orbais), België. De volledige naam van het bedrijf is Bodson et fils SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06450042724. Het bedrijf Bodson et fils SPRL bevindt zich op het adres: Petite Rue du Moulin 1B,1360. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 825,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 493,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Bodson et fils SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bodson et fils SPRL is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bodson et fils SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bodson et fils SPRL, openstaande posities, locatie van Bodson et fils SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bodson et fils SPRL is a company, that was registered 2013 in Perwez (Orbais) region, Belgium. Full name of company is Bodson et fils SPRL, company assigned to the tax number BE06450042724. The company Bodson et fils SPRL is located at the address: Petite Rue du Moulin 1B,1360. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 825,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 493,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Bodson et fils SPRL were not found.
The main activity of Bodson et fils SPRL is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bodson et fils SPRL is not available. You also can look at reviews of Bodson et fils SPRL, open positions, location of Bodson et fils SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bodson et fils SPRL, Perwez (Orbais): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bodson et fils SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bodson et fils SPRL, Perwez (Orbais): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bodson et fils SPRL, employees, financial statistics.