Binnemansheide Handelskwekerij

Contactgegevens Binnemansheide Handelskwekerij: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Binnemansheide Handelskwekerij: address, phone, fax, email, website, opening hours

Binnemansheide Handelskwekerij

Regio (region): Balen, België

Adres (address): Sint-Hubertuslaan,2490, België

Telefoon (phone): 014 32 02 02 014 32 02 02

Fax (fax): 014 32 02 88 014 32 02 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Binnemansheide Handelskwekerij: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Binnemansheide Handelskwekerij"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Binnemansheide Handelskwekerij"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Binnemansheide Handelskwekerij, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Binnemansheide Handelskwekerij. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Binnemansheide Handelskwekerij, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Binnemansheide Handelskwekerij. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Binnemansheide Handelskwekerij
Products information Binnemansheide Handelskwekerij

BTW identificatienummer (tax): BE09453430175
Ondernemingsnummer: 6863677978
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 688,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Binnemansheide Handelskwekerij zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Binnemansheide Handelskwekerij
(Get full report from official database of BE for Binnemansheide Handelskwekerij)

Aanvulling soorten activiteiten voor Binnemansheide Handelskwekerij
Addition kinds of activities for Binnemansheide Handelskwekerij

202201. Kaasverspreidingen, dips, pasta's en andere kaasproducten | Cheese spreads, dips, pastes, and other cheese products
229601. Snoer en stof voor het versterken van rubberen banden | Cord and fabric for reinforcing rubber tires
448100. Passagiersvervoer over zee, met uitzondering van veerboot | Deep sea passenger transportation, except ferry
20759902. Sojabonenmeel en grits | Soybean flour and grits
24529903. Jachthavens, geprefabriceerd, hout | Marinas, prefabricated, wood
30691101. Borstels, rubber | Brushes, rubber
32720312. Dakpanelen en platen, beton | Roofing tile and slabs, concrete
73239902. Consumentenkrediet rapportage bureau | Consumer credit reporting bureau

Werken bij Binnemansheide Handelskwekerij: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Binnemansheide Handelskwekerij: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Binnemansheide Handelskwekerij. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Binnemansheide Handelskwekerij. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 3 ploegen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Slagerij zkt Slager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een slager van opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vlees bereiden, vlees versnijden, vlees verkopen,.. klinkt voor jou als een feest in de oren? Grijp je telefoon of kom naar Randstad Kortrijk en waag nu jouw kans!

  • Poetshulp (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Burelen poetsen - Enkel op zaterdag - Zes uur werken

  • Tankcleaner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tankcleaner/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor: cleaning van tanks verplaatsen van container m.b.v. heftruck

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Runkelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RUNKELEN)

    Regio: RUNKELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Student winkelbediende (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Dag student! Ben je nog op zoek naar een bijverdienste in het weekend of een dag in de week? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als winkelbediende in deze gekende voedingszaak in Eeklo sta je in voor het bedienen van de klanten: opnemen van bestellingen, deze versnijden, inpakken en afrekenen. Ook help je achteraan mee met het klaarzetten van bestellingen en de afwas.

  • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ALUVISION

    Type: Vaste Job

    Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

  • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ERIKS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

  • FLEXI JOB ZAALHULP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

Zoek naar antwoorden van Binnemansheide Handelskwekerij in sociale netwerken
Look for responds of Binnemansheide Handelskwekerij in social networks

Lees alle opmerkingen voor Binnemansheide Handelskwekerij. Laat een reactie achter voor Binnemansheide Handelskwekerij. Binnemansheide Handelskwekerij bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Binnemansheide Handelskwekerij. Leave a respond for Binnemansheide Handelskwekerij. Binnemansheide Handelskwekerij on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Binnemansheide Handelskwekerij op de google maps. Adres en contacten Binnemansheide Handelskwekerij
Location of Binnemansheide Handelskwekerij on the google maps. Address and contacts of Binnemansheide Handelskwekerij

Andere gerelateerde bedrijven als come Binnemansheide Handelskwekerij Binnemansheide Handelskwekerij: Stonska M | Escape now | Proton BVBA | KPN Belgium | Pro/Soft Consulting

Other related companies as Binnemansheide Handelskwekerij: Stonska M | Escape now | Proton BVBA | KPN Belgium | Pro/Soft Consulting

Binnemansheide Handelskwekerij is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Balen, België. De volledige naam van het bedrijf is Binnemansheide Handelskwekerij, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09453430175. Het bedrijf Binnemansheide Handelskwekerij bevindt zich op het adres: Sint-Hubertuslaan,2490. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 688,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Binnemansheide Handelskwekerij zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Binnemansheide Handelskwekerij is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Binnemansheide Handelskwekerij is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Binnemansheide Handelskwekerij, openstaande posities, locatie van Binnemansheide Handelskwekerij op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Binnemansheide Handelskwekerij is a company, that was registered 1996 in Balen region, Belgium. Full name of company is Binnemansheide Handelskwekerij, company assigned to the tax number BE09453430175. The company Binnemansheide Handelskwekerij is located at the address: Sint-Hubertuslaan,2490. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 688,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Binnemansheide Handelskwekerij were not found.
The main activity of Binnemansheide Handelskwekerij is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Binnemansheide Handelskwekerij is not available. You also can look at reviews of Binnemansheide Handelskwekerij, open positions, location of Binnemansheide Handelskwekerij on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Binnemansheide Handelskwekerij, Balen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Binnemansheide Handelskwekerij, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Binnemansheide Handelskwekerij, Balen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Binnemansheide Handelskwekerij, employees, financial statistics.