ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA
Private companiesTobacco Products • ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA

Contactgegevens ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA

Regio (region): Aartselaar, België

Adres (address): Reetsesteenweg 111,2630, België

Telefoon (phone): 03 887 17 71 03 887 17 71

Fax (fax): 03 877 13 38 03 877 13 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA
Products information ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07836517333
Ondernemingsnummer: 4078918457
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA
(Get full report from official database of BE for ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA
Addition kinds of activities for ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA

4231. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities
7373. Computer geïntegreerd systeem ontwerp | Computer integrated systems design
394299. Dolls en gevulde speelgoed, nec | Dolls and stuffed toys, nec
07210100. Boomgaard en wijnstok | Orchard tree and vine services
20240000. Ijs en bevroren woestijnen | Ice cream and frozen deserts
24991205. Spoel, multiplex | Reels, plywood
37140300. Motoronderdelen van het voertuig en frame | Motor vehicle body components and frame
38240112. Tallying meters | Tallying meters
47890103. Log laden en lossen | Log loading and unloading

Werken bij ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Back-office medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Machine operator (NOKERE)

    Regio: NOKERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak als operator bestaat er uit om: plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine starten en stoppen van orders in computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit nemen van corrigerende actes bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen registreren van vaststellingen op de controlefiche verpakken van de afgewerkte rolluikkasten

  • BARMAN | nieuwe zaak Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dranken klaarmaken Toog ordelijk houden Zaalpersoneel ondersteunen

  • Industrieel Elektricien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Lokeren zijn we op zoek naar een Industrieel Elektricien. Als Industrieel Elektricien werk je voornamelijk op verplaatsing en dit bij klanten die werkzaam zijn in chemie petrochemie textiel voeding ... De werkzaamheden als Industrieel Elektricien zijn: Je bent verantwoordelijk voor de installatie van industriële elektriciteit en het onderhoud en de herstelling van de installaties Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je rijdt samen met één of meerdere collega?s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit

  • Huishoudhulpen regio Gooreind (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • Poetshulp Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • JR Software Engineer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de aanhoudende groei en om nog meer complementaire expertise in huis te hebben is SMO op dit moment actief op zoek naar een JR Software Engineer (m/v). WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? Je komt terecht in het team Sturing/Automatisatie, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Sturing/Automatisatie. Per project sta jij in nauwe samenwerking met de projectingenieur en de elektrisch ingenieur hoofdzakelijk in voor het ontwerpen van de software. Afhankelijk van de projectfase ontwerp, implementeer, analyseer en test je de software. Je voorziet functionele designs en zet deze om in een logische software architectuur. Je voorziet de nodige sturing en visiesystemen. Vervolgens zet je simulaties op met de bedoeling alles verder te finetunen. Hierbij houd je telkens rekening met de behoeften van de klant en waar gewenst stem je ook rechtstreeks af met de eindklant of bied je zelfs in-house ondersteuning. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor het beheer van de eigen IT-infrastructuur.

  • Junior Auditor word gewaardeerd voor je inzet - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een functie als extern Auditor? Wil je graag je kennis en ervaring ten volste optimaliseren? Vind je het belangrijk een echte meerwaarde te vormen voor een werkgever? Solliciteer hier en maak het verschil! Junior Auditor - de functie Vanaf de start krijg je de kans een integrale rol te spelen in audit opdrachten bij de klant. Afhankelijk van jouw ervaring kan je op termijn de klantenbesprekingen voor jouw rekening nemen alsook de supervisie en begeleiding van minder ervaren collega's. Je wordt met andere woorden opgeleid volgens de hoogste standaarden en krijgt de ruimte en ondersteuning om je carrière verder te ontwikkelen

  • Herenkapper (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor: Het verwelkomen en installeren van de klant; De wensen over het kapsel bepalen; De klant adviseren; Het knippen van het haar.

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 30 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA. Laat een reactie achter voor ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA. ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA. Leave a respond for ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA. ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA op de google maps. Adres en contacten ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA
Location of ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA on the google maps. Address and contacts of ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA: COOLS SECURITY ROESELARE | Autopark Danny Vandenbroele | Fivez & Zn NV | Van Dyck Emiel | Olivier de Paeuw

Other related companies as ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA: COOLS SECURITY ROESELARE | Autopark Danny Vandenbroele | Fivez & Zn NV | Van Dyck Emiel | Olivier de Paeuw

ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Aartselaar, België. De volledige naam van het bedrijf is ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07836517333. Het bedrijf ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA bevindt zich op het adres: Reetsesteenweg 111,2630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 638,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA, openstaande posities, locatie van ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA is a company, that was registered 1986 in Aartselaar region, Belgium. Full name of company is ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA, company assigned to the tax number BE07836517333. The company ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA is located at the address: Reetsesteenweg 111,2630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 638,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA were not found.
The main activity of ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA is not available. You also can look at reviews of ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA, open positions, location of ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA, Aartselaar: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA, Aartselaar: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARCHITECTUUR VAN DER AUWERA BVBA, employees, financial statistics.