ARCADIA-JORIS BAUDUIN

Contactgegevens ARCADIA-JORIS BAUDUIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARCADIA-JORIS BAUDUIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARCADIA-JORIS BAUDUIN

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Jonkvrouw Mattestraat 25,9000, België

Telefoon (phone): 09 225 56 16 09 225 56 16

Fax (fax): 09 225 56 16 09 225 56 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARCADIA-JORIS BAUDUIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARCADIA-JORIS BAUDUIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARCADIA-JORIS BAUDUIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARCADIA-JORIS BAUDUIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARCADIA-JORIS BAUDUIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARCADIA-JORIS BAUDUIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARCADIA-JORIS BAUDUIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARCADIA-JORIS BAUDUIN
Products information ARCADIA-JORIS BAUDUIN

BTW identificatienummer (tax): BE01026641845
Ondernemingsnummer: 7172119140
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 510,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ARCADIA-JORIS BAUDUIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARCADIA-JORIS BAUDUIN
(Get full report from official database of BE for ARCADIA-JORIS BAUDUIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARCADIA-JORIS BAUDUIN
Addition kinds of activities for ARCADIA-JORIS BAUDUIN

275207. Tag, ticket en planning printen: lithografisch | Tag, ticket, and schedule printing: lithographic
275908. Poster en decal druk en gravure | Poster and decal printing and engraving
399909. Beekeepers 'benodigdheden | Beekeepers' supplies
22820400. Tapijt- en tapijngaren: draaien, wikkelen of spoelen | Carpet and rug yarn: twisting, winding, or spooling
23719903. Bevestigingskoppen op bont nekpunten | Mounting heads on fur neckpieces
25220200. Kantoor boekenkasten, kasten en afdelingen, met uitzondering van hout | Office bookcases, wallcases and partitions, except wood
30530204. Verpakking, rubber | Packing, rubber
35339904. Waterboring apparatuur | Water well drilling equipment
78129900. Film- en videoproductie, anders | Motion picture and video production, nec

Werken bij ARCADIA-JORIS BAUDUIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARCADIA-JORIS BAUDUIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARCADIA-JORIS BAUDUIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARCADIA-JORIS BAUDUIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever, een productiebedrijf uit de regio van Arendonk, is op zoek naar een Monteur. Vanuit deze functie assembleer en test je de producten.

  • INSIDE SALES MEDEWERKER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vloeiend Duits * Analytisch sterk * Regio Duffel Voor een goede klant, marktleider in zijn domein, kijkt Hays Response Office Antwerpen-Zuid uit naar een ambitieuze inside sales medewerker. Ze zijn enorm hard aan het groeien en hierdoor kijkt men uit naar een nieuwe collega. Als inside sales medewerker zal je in tandem samen werken met de sales vertegenwoordigers. Zo zal je de accountmanagers ondersteunen in de voorbereiding betreffende de langetermijncontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opmaak van analyses en forecasts inzake de productievolumes van de verschillende klanten. Je staat mee in voor de optimalisatie van de bestaande productieprocessen. Je helpt de klanten verder bij vragen, dit zowel telefonisch als via mail. Je verwerkt de orders van de klanten op een snelle, correcte en efficiënte wijze en volgt deze verder op. Je werkt bovendien nauw samen met de andere afdelingen (planning, field engineering, sales en customer service).

  • Groenarbeider (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren groenarbeider met rijbewijs B. jou takenpakket zal bestaan uit: snoeien gras afdoen onkruid verwijderen werken met allerhande machines klinkers leggen ( paden die door de tuin lopen) ... trefwoorden: tuinarbeider, groen, groenmedewerker, tuin, landbouw, groendienst, ...

  • Huishoudhulp regio Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • JOBSTUDENTEN INPAK deeltijds/voltijds (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Oostakker, zijn we op zoek naar jobstudenten die vanaf maandag 24/9 deeltijds of voltijds beschikbaar zijn om te werken als inpakker. Je werkt in dagploeg en bent fysiek 100% in orde. Je kan nog werken onder het statuut van JOBSTUDENT.

  • Jobstudent verkoop charcuterie Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Zoek je als student een leuke bijverdienste? Wij zoeken een enthousiaste student die wil meehelpen in een winkel die charcuterie verkoopt in een supermarktafdeling te Arendonk. Je komt terecht in een leuk team en wordt voldoende ondersteund. Je taken: snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

  • Jobstudent - Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Technieker West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: COZIE

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Cozie, partner van Engie, is een sterk groeienden en innovatieve onderneming in de verwarmingssector met vestigingen doorheen België. Voor onze vestigingen in West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant zijn wij op zoek naar techniekers. Ben jij oplossings- en klantgericht ingesteld, technisch geschoold, heb je ervaring in HVAC en werk je graag zelfstandig? Lees dan zeker verder! Hoe ziet je dag eruit? Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de cv-installaties. Jij zorgt voor de veiligheid en de efficiënte werking van installaties op stookolie en aardgas. Je spoort storingen op en controleert de conformiteit van de installatie. Je kan de verschillende onderdelen van installaties demonteren en monteren Je kan het volledig onderhoud van een HVAC-inrichting uitvoeren Je hebt kennis van elektrische aansluitingen Je beschikt over een goede kennis van hydraulische kringen Je stelt duidelijke servicerapporten op en laat deze tekenen door de klant Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen Je rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende.

  • Psycholoog kinderen (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: THERAPIECENTRUM ZANDHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U geeft therapie aan kinderen en jongeren en hun context. Het gaat om individuele begeleidingen, ouderbegeleiding, ondersteuning van anderen die betrokken zijn, zoals bijvoorbeeld de klasleerkracht. Belangrijke klachten waarvoor bij ons een hulpvraag wordt gesteld zijn emotionele problemen, verwerkingsproblemen (rouw, echtscheiding), ADHD, ASS, psychosomatische klachten, slaapproblemen, problemen in de sociale vaardigheden… Een expertise in hoogbegaafdheid is een meerwaarde. Er is in de praktijk mogelijkheid tot het geven van groepstrainingen.

  • Eurostaff - Integration Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a functional integration analyst whose mission will be to define and to maintain the integration services of these applications with the other applications. The IT systems are evolving towards a service-oriented architecture. Furthermore the analyst will have to be comfortable with these concepts in order to work easily and effectively with the technical and functional teams. Tasks The mission consists of... In the context of projects and evolutionary maintenance: Conduct workshops to collect needs (in terms of integration) and define an approach with the parties concerned (application teams, Architect and development team); Perform functional analysis of services and interfaces between different applications; Follow the development of services and interfaces; Perform testing of services and interfaces, using tools such as SOAP UI; Perform integration testing with different applications, in collaboration with others analysts; Perform sanity checks when going into production; Ensure the post-go live. As part of the corrective maintenance: Take charge of integration-related incidents; Identify the integration problems, analyze them, in order to be able to set up a fix; Follow the development of patches; Perform the testing; Ensure the deployment of patches, respecting our governance in release management. Profile The required technical skills are: Mastery of SOA concepts. Mastering concepts around Web services (WSDL, XML, XSLT, ...), through tools such as SOAP UI, XML Spy. Mastery of UML (Class Diagram, Use Case, State Diagram & Sequence Diagram), and tools of modeling like Enterprise Architect. Knowledge of BPMN, development methodologies (Agile) and methodologies of testing. Personal Skills: Academic with a scientific orientation (civil engineer or Master in computer science..) Minimum of 5 years experience as a Functional Analyst, including at least 1 year as an analyst functional integration. Proficiency in one of the two national languages and good knowledge of the other, as well as mastery of professional technical English. Key skills: good analytical and summary skills; good customer spirit (internal); critical mind ; outcome orientation; listening skills; assertiveness and autonomy Please note you must be eligible to work onsite full-time in Brussels.

  • Flexi Zaalmedewerker - Pizza Hut Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de gasten. Je zorgt voor een uitstekende bediening van onze gasten. Je behandelt de telefonische bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van ARCADIA-JORIS BAUDUIN in sociale netwerken
Look for responds of ARCADIA-JORIS BAUDUIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARCADIA-JORIS BAUDUIN. Laat een reactie achter voor ARCADIA-JORIS BAUDUIN. ARCADIA-JORIS BAUDUIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARCADIA-JORIS BAUDUIN. Leave a respond for ARCADIA-JORIS BAUDUIN. ARCADIA-JORIS BAUDUIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARCADIA-JORIS BAUDUIN op de google maps. Adres en contacten ARCADIA-JORIS BAUDUIN
Location of ARCADIA-JORIS BAUDUIN on the google maps. Address and contacts of ARCADIA-JORIS BAUDUIN

Andere gerelateerde bedrijven als come ARCADIA-JORIS BAUDUIN ARCADIA-JORIS BAUDUIN: FRANS VANDEN BROUCKE AANNEMINGEN NV | Domoplan Elektro BVBA | Criquelions Services | In Het Profijtelijk Boekske | Nicolas dewulf

Other related companies as ARCADIA-JORIS BAUDUIN: FRANS VANDEN BROUCKE AANNEMINGEN NV | Domoplan Elektro BVBA | Criquelions Services | In Het Profijtelijk Boekske | Nicolas dewulf

ARCADIA-JORIS BAUDUIN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is ARCADIA-JORIS BAUDUIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01026641845. Het bedrijf ARCADIA-JORIS BAUDUIN bevindt zich op het adres: Jonkvrouw Mattestraat 25,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 510,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ARCADIA-JORIS BAUDUIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARCADIA-JORIS BAUDUIN is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARCADIA-JORIS BAUDUIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARCADIA-JORIS BAUDUIN, openstaande posities, locatie van ARCADIA-JORIS BAUDUIN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARCADIA-JORIS BAUDUIN is a company, that was registered 1989 in Gent region, Belgium. Full name of company is ARCADIA-JORIS BAUDUIN, company assigned to the tax number BE01026641845. The company ARCADIA-JORIS BAUDUIN is located at the address: Jonkvrouw Mattestraat 25,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 510,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ARCADIA-JORIS BAUDUIN were not found.
The main activity of ARCADIA-JORIS BAUDUIN is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ARCADIA-JORIS BAUDUIN is not available. You also can look at reviews of ARCADIA-JORIS BAUDUIN, open positions, location of ARCADIA-JORIS BAUDUIN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARCADIA-JORIS BAUDUIN, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARCADIA-JORIS BAUDUIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARCADIA-JORIS BAUDUIN, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARCADIA-JORIS BAUDUIN, employees, financial statistics.