AIR JARDIN - MR BORREMAN

Contactgegevens AIR JARDIN - MR BORREMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIR JARDIN - MR BORREMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIR JARDIN - MR BORREMAN

Regio (region): Wemmel, België

Adres (address): J. De Ridderlaan 42,1780, België

Telefoon (phone): 02 460 80 58; 0475 52 25 72 02 460 80 58; 0475 52 25 72

Fax (fax): 02 460 80 58 02 460 80 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIR JARDIN - MR BORREMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIR JARDIN - MR BORREMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIR JARDIN - MR BORREMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIR JARDIN - MR BORREMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIR JARDIN - MR BORREMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIR JARDIN - MR BORREMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIR JARDIN - MR BORREMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIR JARDIN - MR BORREMAN
Products information AIR JARDIN - MR BORREMAN

BTW identificatienummer (tax): BE04181091308
Ondernemingsnummer: 8451202392
Hoofdstad (capital): 653,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 696,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AIR JARDIN - MR BORREMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIR JARDIN - MR BORREMAN
(Get full report from official database of BE for AIR JARDIN - MR BORREMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIR JARDIN - MR BORREMAN
Addition kinds of activities for AIR JARDIN - MR BORREMAN

792201. Theatrale talent en boekingsbureaus | Theatrical talent and booking agencies
35420500. Knurling en kralen machines | Knurling and beading machines
37130103. Vrachtwagens, voor motorvoertuigen | Truck cabs, for motor vehicles
38410301. Geweren, voor het opdrijven van hypodermica in dieren | Rifles, for propelling hypodermics into animals
75499905. Ondercoating / roestwerende auto's | Undercoating/rustproofing cars

Werken bij AIR JARDIN - MR BORREMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIR JARDIN - MR BORREMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIR JARDIN - MR BORREMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIR JARDIN - MR BORREMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker interieur (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die een specialist is in het verkopen van interieurgerelateerde zaken zoals verf, vloerbekleding, gordijnen en noem maar op zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker die de klanten op een deskundige maar vooral op een heel vriendelijke manier kan te woord staan. Je helpt de klanten bij het maken van hun keuzes en rond de verkoop af. Je zorgt ervoor dat de winkel net en presentabel is.

  • Operator inpak voeding GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De operator inpak voeding te Gent waar wij naar opzoek zijn zal instaan voor - Naleven van de kwaliteits-en veiligheidsprocedures binnen de firma - Nauwkeurig opvolgen van de vooropgestelde normen zowel kwalitatief als kwantitatief - Bedienen van verscheidene machines zowel vacuumfilter,extruder en inpakmachines met verse gist

  • BEKSTER ATELIER M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Waregem zoeken we een bekister op atelier. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: Een eenvoudig bouwkundig plan lezen. Eenvoudige constructies op de werf uitzetten. Vakrekenen. Betonwapening plaatsen volgens plan. Houten bekisting maken voor betonconstructies Ijzervlechten Metalen staven tot wapening knippen buigen en verbinden. Rechte trappen bekisten en wapenen Stortklaar beton verwerken Systeembekisting monteren en demonteren

  • Conventioneel Draaier/Frezer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de voorbereiding instelling en bediening van de conventionele draaibank. U houdt niet van seriewerk u hoeft nooit hetzelfde stuk 2x te maken.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Een jobstudent met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit : Verhuur van fietsen en gocart Fietsbanden blazen of vervangen Kleine herstellingen

  • Bijlesgever informatica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor informatica aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent(e) / Sales representant(e) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Studentenjob

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant.

  • Dossierbeheerder met ervaring - doorgroeien - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne boekhoudkantoor gelegen in Kortrijk is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder. Je zal terecht komen in een modern kantoor waar ze sterk bezig zijn met het digitaliseren. De 30 medewerkers staan hier dagdagelijks klaar om hun klanten te begeleiden op het gebied van Accountancy, Fiscaliteit, Audit en de juridische aangelegenheden. Daarnaast zal je je hier kunnen ontplooien door middel van interessante doorgroeimogelijkheden. Jouw verantwoordelijkheden Boekhouder / Dossierbeheerder - Functie Je staat als dossierbeheerder in het voor A-Z afwerken van je dossiers. Dit houdt onder andere in: Opstellen van de jaarrekening Het aangeven van de personen- en vennootschapsbelasting Afsluiten van de balans Het voeren van de eindbesprekingen met klanten. Naarmate jouw kennis groeit en jij je motivatie laat zien, zal jij kunnen groeien in je functie en takenpakket.

  • (ingenieur) Architect(e) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: KAREN MICHIELSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    KA-architectuur is op zoek naar een (ir.) architect(e) om ons team te versterken. KA-architectuur is een jong, klein bureau, actief in een ruim gamma van projecten: private woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, horeca, industrie. Het kantoor is gelegen te Kasterlee. Kennis van vectorworks 3D is een pluspunt.

  • Schrijnwerker Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijwerker/klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van AIR JARDIN - MR BORREMAN in sociale netwerken
Look for responds of AIR JARDIN - MR BORREMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIR JARDIN - MR BORREMAN. Laat een reactie achter voor AIR JARDIN - MR BORREMAN. AIR JARDIN - MR BORREMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIR JARDIN - MR BORREMAN. Leave a respond for AIR JARDIN - MR BORREMAN. AIR JARDIN - MR BORREMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIR JARDIN - MR BORREMAN op de google maps. Adres en contacten AIR JARDIN - MR BORREMAN
Location of AIR JARDIN - MR BORREMAN on the google maps. Address and contacts of AIR JARDIN - MR BORREMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come AIR JARDIN - MR BORREMAN AIR JARDIN - MR BORREMAN: Regina | Electro Technics | Keramo NV | Parrein bvba | UNIBRA S.A.

Other related companies as AIR JARDIN - MR BORREMAN: Regina | Electro Technics | Keramo NV | Parrein bvba | UNIBRA S.A.

AIR JARDIN - MR BORREMAN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Wemmel, België. De volledige naam van het bedrijf is AIR JARDIN - MR BORREMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04181091308. Het bedrijf AIR JARDIN - MR BORREMAN bevindt zich op het adres: J. De Ridderlaan 42,1780. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 653,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 696,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AIR JARDIN - MR BORREMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AIR JARDIN - MR BORREMAN is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIR JARDIN - MR BORREMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIR JARDIN - MR BORREMAN, openstaande posities, locatie van AIR JARDIN - MR BORREMAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AIR JARDIN - MR BORREMAN is a company, that was registered 2001 in Wemmel region, Belgium. Full name of company is AIR JARDIN - MR BORREMAN, company assigned to the tax number BE04181091308. The company AIR JARDIN - MR BORREMAN is located at the address: J. De Ridderlaan 42,1780. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 653,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 696,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AIR JARDIN - MR BORREMAN were not found.
The main activity of AIR JARDIN - MR BORREMAN is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AIR JARDIN - MR BORREMAN is not available. You also can look at reviews of AIR JARDIN - MR BORREMAN, open positions, location of AIR JARDIN - MR BORREMAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIR JARDIN - MR BORREMAN, Wemmel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIR JARDIN - MR BORREMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIR JARDIN - MR BORREMAN, Wemmel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIR JARDIN - MR BORREMAN, employees, financial statistics.