Perdu Geert BVBA

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Perdu Geert BVBA
Private companiesTransportation by Air • Perdu Geert BVBA

Contactgegevens Perdu Geert BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Perdu Geert BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Perdu Geert BVBA

Regio (region): Staden, België

Adres (address): Houthulststraat 122,8840, België

Telefoon (phone): 051 70 20 95 051 70 20 95

Fax (fax): 051 70 39 56 051 70 39 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Perdu Geert BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Perdu Geert BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Perdu Geert BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Perdu Geert BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Perdu Geert BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Perdu Geert BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Perdu Geert BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Perdu Geert BVBA
Products information Perdu Geert BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01767120361
Ondernemingsnummer: 7147949218
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 779,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Perdu Geert BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Perdu Geert BVBA
(Get full report from official database of BE for Perdu Geert BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Perdu Geert BVBA
Addition kinds of activities for Perdu Geert BVBA

508200. Bouw- en mijnbouwmachines | Construction and mining machinery
20749903. Lecithine, katoenzaad | Lecithin, cottonseed
22990407. Wool afvalverwerking | Wool waste processing
23260202. Industriële kleding, mannen en jongens ' | Industrial garments, men's and boys'
28190603. hydrazine | Hydrazine
33410200. Secundaire edele metalen | Secondary precious metals
36310104. Magnetronovens, inclusief draagbaar: huishouden | Microwave ovens, including portable: household
65310103. Escrow-agent, onroerend goed | Escrow agent, real estate
73891605. Voorgeschorte postdienst | Presorted mail service
75390301. Automotive geluidsinstallatie service en installatie | Automotive sound system service and installation

Werken bij Perdu Geert BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Perdu Geert BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Perdu Geert BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Perdu Geert BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Carglass® zoekt callagents PT of FT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij Carglass® staan mensen centraal. Je komt terecht in zelfsturende teams waar je betrokkenheid en inzet gewaardeerd en beloond worden. Ben je vlot tweetalig (N/F), communicatief en staat de klant voor jou centraal? Dan ben jij het ideale aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Want als medewerker klantendienst verwerk je efficiënt en verkoopsgericht alle inkomende telefoongesprekken betreft schades. Je vindt vlot je weg in het systeem van boekingen en ruitdetecties. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant. Daarnaast communiceer je vriendelijk en informeer je onze klanten snel en correct.

  • Plaatser inox en metalen deuren (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor finishing Touch van het bedrijf. Je werkt de stukken af in het bedrijf en plaatst ze nauwkeurig bij de klant. Je hebt basiskennis van plaatsen, siliconen, verlijmen en ook van metaalconstructie want vaak zal je hulp in de werkplaats niet overbodig zijn. U hebt ook oog voor detail en perfectie. ALL ROUND zijn is dus de boodschap. Bedrijfsprofiel: Voor een  familiebedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een splaatser. Je staat in voor plaatsen van ramen en deuren met een collega.

  • Filiaalverantwoordelijke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als filiaalverantwoordelijke voor onze sanitaire showroom ben je verantwoordelijk voor jouw vestiging en het verkoopsteam. Daarnaast wordt je nauw betrokken bij de opstart van de toonzaal en krijg je de kans mee de toonzaal in te richten Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: Je staat mee in voor de verkoop van A tot Z Je bent verantwoordelijk over het team Je organiseert succesvolle salesmeetings met je team en bent je continu bezig om je team naar een hoger niveau te brengen Vanaf het moment dat er een potentiele klant binnen komt probeer jij samen met de klant zijn ideale oplossing samen te stellen

  • onderhoudstechnici (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    – Installatie en het onderhoud aan elektro(mechanische) installaties. – Herstellingen aan de machines en installaties. – Ondersteunen bij geplande revisiewerken. – Ombouwen van machines om de werking te optimaliseren

  • Magazijnier (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - ontvangen van klanten en transportfirma's - manueel lossen en laden - inkomende en uitgaande orders verwerken - goederen verwerken in het ERP systeem - magazijn mee proper houden - heftruck rijden

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Tielt (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENTEN HOSTESS VOOR MEAT EXPO (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLANDERS INOX

    Type: Studentenjob

    Voor de Meat Expo in Kortrijk op zondag 30/09, maandag 01/10, dinsdag 02/10 en woensdag 03/10 zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die verantwoordelijk zij voor volgende taken: beursstand onderhouden; klanten onthalen; flyers verdelen; contactgegevens van klanten registreren, etc.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • PROJECT ENGINEER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Als projectcoördinator werk je samen met een team van mensen die instaan voor de technische en organisatorische uitwerking van uiteenlopende automatisatie projecten; verschillende “bottlenecks” in de productieprocessen worden door jouw hulp opgelost. Ook nieuwe projecten zal je opstarten en opvolgen van A-Z. Hierbij breng je de verschillende stakeholders met elkaar in contact; je werkt als engineer steeds in een professionele productieomgeving. Dit steeds in diverse sectoren en bedrijven regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant; bij Dymotec staat de project engineer in voor projectmatige opdrachten bij de eindklanten. Voor deze klanten houd je altijd rekening met: gezondheid, veiligheid, huisregels…; je werkt samen met interne en externe partijen. Door een goede communicatie zorg je steeds voor een goed verloop van de lopende projecten; je streeft steeds naar een klantentevredenheid; je vindt het leuk om te werken in een wisselende omgeving en met seeds veranderende technologiën.  Bedrijfsprofiel: Onze klant Dymotec is gevestigd in Olen, en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn actief in industriële automatisatie. Binnen deze onderneming krijg je de mogelijkehid op een mooi opleidingsaanbod en voldoende kansen om een leuke carrière uit te bouwen. Ben je iemand die graag projectmatig werkt? Heb je een voorgaande ervaring binnen automatisatie? Houd je ervan om in verschillende sectoren te werken? Dan ben jij de automation engineer (M/V) die wij zoeken!

  • Psycholoog / Psychologe (kinderen/volwassenen) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Projectleider Bouw (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider bouw zorg je voor de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen. Dit omvat o.m : Het vastleggen van de algemene planning. Het bewaken van de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie. Het instaan voor de globale budgettoewijzing van alle kosten aan de verschillende projectpartijen. Het op regelmatige basis controleren van de vooropgestelde budgetten en deze eventueel bijsturen. Studie van kleinere projecten doe je zelf, voor grotere projecten krijgt je de nodige hulp. Je volgt de technische randaspecten van het project op: vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

  • People Manager (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

Zoek naar antwoorden van Perdu Geert BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Perdu Geert BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Perdu Geert BVBA. Laat een reactie achter voor Perdu Geert BVBA. Perdu Geert BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Perdu Geert BVBA. Leave a respond for Perdu Geert BVBA. Perdu Geert BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Perdu Geert BVBA op de google maps. Adres en contacten Perdu Geert BVBA
Location of Perdu Geert BVBA on the google maps. Address and contacts of Perdu Geert BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Perdu Geert BVBA Perdu Geert BVBA: Zakenkantoor Berghmans BVBA | Drukkerij Cools | D P D (Belgium) | ACTUAL SIGN NV | SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL

Other related companies as Perdu Geert BVBA: Zakenkantoor Berghmans BVBA | Drukkerij Cools | D P D (Belgium) | ACTUAL SIGN NV | SERVICE PROVINCIAL DES ARTS DE LA SCENE ASBL

Perdu Geert BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Staden, België. De volledige naam van het bedrijf is Perdu Geert BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01767120361. Het bedrijf Perdu Geert BVBA bevindt zich op het adres: Houthulststraat 122,8840. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 779,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Perdu Geert BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Perdu Geert BVBA is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Perdu Geert BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Perdu Geert BVBA, openstaande posities, locatie van Perdu Geert BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Perdu Geert BVBA is a company, that was registered 1985 in Staden region, Belgium. Full name of company is Perdu Geert BVBA, company assigned to the tax number BE01767120361. The company Perdu Geert BVBA is located at the address: Houthulststraat 122,8840. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 779,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Perdu Geert BVBA were not found.
The main activity of Perdu Geert BVBA is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Perdu Geert BVBA is not available. You also can look at reviews of Perdu Geert BVBA, open positions, location of Perdu Geert BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Perdu Geert BVBA, Staden: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Perdu Geert BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Perdu Geert BVBA, Staden: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Perdu Geert BVBA, employees, financial statistics.