LASHING T.G.V. BVBA

Contactgegevens LASHING T.G.V. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LASHING T.G.V. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LASHING T.G.V. BVBA

Regio (region): Zele, België

Adres (address): Voermanstraat 1,9240, België

Telefoon (phone): 052 47 86 33 052 47 86 33

Fax (fax): 052 47 86 09 052 47 86 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LASHING T.G.V. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LASHING T.G.V. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LASHING T.G.V. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LASHING T.G.V. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LASHING T.G.V. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LASHING T.G.V. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LASHING T.G.V. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LASHING T.G.V. BVBA
Products information LASHING T.G.V. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04836975097
Ondernemingsnummer: 4664215087
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 361,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in LASHING T.G.V. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LASHING T.G.V. BVBA
(Get full report from official database of BE for LASHING T.G.V. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LASHING T.G.V. BVBA
Addition kinds of activities for LASHING T.G.V. BVBA

20260107. Melk, gereconstitueerd | Milk, reconstituted
22519902. Panty slang | Panty hose
36340305. Ventilators, elektrisch: vloer | Fans, electric: floor
38610312. Fotografische instrumenten, elektronisch | Photographic instruments, electronic
50750103. Luchtvervuiling apparatuur en benodigdheden | Air pollution control equipment and supplies
50830304. Boerderij implementaties | Farm implements
50910603. fietsen | Bicycles
50940203. trofeeën | Trophies

Werken bij LASHING T.G.V. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LASHING T.G.V. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LASHING T.G.V. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LASHING T.G.V. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier in de bouw (M/V) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je klantvriendelijk? Kan je op zelfstandig werken? Heb je ervaring als magazijnier? Dan zijn wij op zoek naar jou! Pakketten of goederen sorteren en verdelen volgens de aanwijzingen (codering, formaat, gewicht, aantal, ...) Goederen laden/lossen Administratie en documentenbeheer uitvoeren Laden en lossen van goederen of producten De werkzone reinigen en opruimen De kenmerken van de goederen identificeren, De goederen per categorie tellen Beschadigde of ontbrekende producten markeren en melden Pakketten, materialen, goederen, ... verplaatsen en rangschikken

  • ACCOUNT MANAGER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om het sales team te versterken is onze klant op zoek naar een Account Manager. Ben jij gedreven, niet op je mond gevallen en weet je mensen te overtuigen als geen ander? Dan ben jij misschien wel de flexibele en enthousiaste kracht die precies binnen het team past. Wat verwachten we? - een dynamisch geest die een concept kan verkopen - iemand die ervan houdt nieuwe klanten te maken, zonder de bestaande klanten uit het oog te verliezen - iemand die het lef heeft om het onderste uit de kan te halen - iemand voor wie 9 to 5 enkel klinkt als een nummer van Dolly Parton - iemand die zich vlot kan bewegen in de wereld van fashion, tendensen, cosmetica, hair - een individuele sterspeler, die ook in teamverband kan scoren

  • EXTERN MONTEUR VAN VENTILATIE - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gevestigd in de regio van Kortrijk gaat Forum op zoek naar ervaren monteurs. Jouw functie bestaat uit het monteren van airco's en ventilatiesystemen op verplaatsing. De klanten kunnen gesitueerd zijn over heel België. Je krijgt eerst een opleiding (elektriciteit) on the job. Je werkt steeds in teamverband.

  • Orderbegeleider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent binnen de serviceafdeling verantwoordelijk voor de volgende taken: • Je volgt de bestellingen op die je collega’s gemaakt hebben, je zorgt ervoor dat je de orderconfirmaties ontvangt en je volgt de bestellingen op. • Je bereidt orderpickings voor en bezorgt ze aan je collega’s van het magazijn; • Je zorgt voor de administratieve voorbereiding van de verzending van de orders. • Je verzorgt administratieve taken binnen de logistieke afdeling. • Je ondersteunt de collega’s van de planning. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in dag.

  • Huishoudhulp (M/V) Leke (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

  • jobstudenten versafdeling supermarkt (zaterdag 13u tot 20u) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERLINDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten en/ of flexijobbers die tweewekelijks op zaterdagnammiddag onze versafdeling kunnen komen versterken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de klanten. Op kalme momenten vul je de toonbanken aan of help je mee met het facen van de winkel. Ook het onderhoud van je werkplek behoort tot je takenpakket. Ervaring is geen vereiste, motivatie des te meer!

  • Informaticus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een callcenter zijn we op zoek naar een ICT'er. U wordt deeltijds tewerkgesteld. Takenpakket: - problemen verhelpen (server, lijnen, computers) - automatiseren van het proces - programmatie - administratie - u bent tijdens de werkuren van het callcenter ook steeds beschikbaar (telefonisch, mail, ...) met raad en daad

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Student Verkoopsmedewerker bakkerij m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    je bent zeer klantvriendelijk en sociaal ingesteld je verkoopt brood, gebak en confiserie en bereidt ook belegde broodjes Je werkt in een klein hecht team en houdt er van je collega's te helpen waar nodig Je hecht veel waarde aan netheid en hygiëne je controleert steeds versheid en kwaliteit

  • Matrijzenmaker dagwerk (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een matrijzenmaker (m/v) Een greep uit het takenpakket : Je herstelt bestaande matrijzen, om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdeling Samen met onze engineering analyseer je matrijsproblemen Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen

  • C# Ontwikkelaar (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Foreach

    Type: Vaste Job

    Als C# ontwikkelaar maak je deel uit van ons SCRUM-team dat instaat voor de ontwikkeling, doorontwikkeling en support van onze C# projecten. Dit team werkt intensief samen met onze Project Owners en onze klanten. Je kan terugvallen op de uitgebreide ervaring van Foreach met het uitvoeren van grote webprojecten volgens agile methodologieën. Je belangrijkste verantwoordelijkheid bestaat in het mee ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties en webplatformen in C#, meestal applicaties met een stevige back-end, die geïntegreerd zijn in complexe achterliggende systemen en databanken. Naast C# ontwikkeling word je ook betrokken bij front-end ontwikkeling, databank ontwikkeling, responsieve ontwikkeling, applicatie maintenance en third line support. Je kennis van analyse, architectuur en testing, je ervaring met SCRUM, én je sociale capaciteiten zullen goed van pas komen in onze open en flexibele organisatie. Je werkt meestal in Merksem, maar je draagt ook bij aan workshops, meetings en testsessies bij de klant.

Zoek naar antwoorden van LASHING T.G.V. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of LASHING T.G.V. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LASHING T.G.V. BVBA. Laat een reactie achter voor LASHING T.G.V. BVBA. LASHING T.G.V. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LASHING T.G.V. BVBA. Leave a respond for LASHING T.G.V. BVBA. LASHING T.G.V. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LASHING T.G.V. BVBA op de google maps. Adres en contacten LASHING T.G.V. BVBA
Location of LASHING T.G.V. BVBA on the google maps. Address and contacts of LASHING T.G.V. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come LASHING T.G.V. BVBA LASHING T.G.V. BVBA: Logo-hageland VZW | Van Steen Creaties | Locasix SA | APV BVBA | Bijnens Marc

Other related companies as LASHING T.G.V. BVBA: Logo-hageland VZW | Van Steen Creaties | Locasix SA | APV BVBA | Bijnens Marc

LASHING T.G.V. BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Zele, België. De volledige naam van het bedrijf is LASHING T.G.V. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04836975097. Het bedrijf LASHING T.G.V. BVBA bevindt zich op het adres: Voermanstraat 1,9240. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 361,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in LASHING T.G.V. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LASHING T.G.V. BVBA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LASHING T.G.V. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LASHING T.G.V. BVBA, openstaande posities, locatie van LASHING T.G.V. BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LASHING T.G.V. BVBA is a company, that was registered 1997 in Zele region, Belgium. Full name of company is LASHING T.G.V. BVBA, company assigned to the tax number BE04836975097. The company LASHING T.G.V. BVBA is located at the address: Voermanstraat 1,9240. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 361,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in LASHING T.G.V. BVBA were not found.
The main activity of LASHING T.G.V. BVBA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LASHING T.G.V. BVBA is not available. You also can look at reviews of LASHING T.G.V. BVBA, open positions, location of LASHING T.G.V. BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LASHING T.G.V. BVBA, Zele: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LASHING T.G.V. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LASHING T.G.V. BVBA, Zele: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LASHING T.G.V. BVBA, employees, financial statistics.