Tuinarchitect

Contactgegevens Tuinarchitect: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tuinarchitect: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tuinarchitect

Regio (region): Leuven (Kessel-Lo), België

Adres (address): Zavelstraat 184,3010, België

Telefoon (phone): 016 25 22 18; 0478 44 09 62 016 25 22 18; 0478 44 09 62

Fax (fax): 016 25 22 18 016 25 22 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tuinarchitect: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tuinarchitect"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tuinarchitect"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tuinarchitect, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tuinarchitect. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tuinarchitect, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tuinarchitect. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tuinarchitect
Products information Tuinarchitect

BTW identificatienummer (tax): BE08058990478
Ondernemingsnummer: 9533081054
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 712,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Tuinarchitect zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tuinarchitect
(Get full report from official database of BE for Tuinarchitect)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tuinarchitect
Addition kinds of activities for Tuinarchitect

2519. Huishoudelijke meubels, nec | Household furniture, nec
14999918. Tripoli mijnbouw | Tripoli mining
20859902. Bourbon Whisky | Bourbon whiskey
27540201. Vormen, zaken: gravure printing | Forms, business: gravure printing
34630100. Pomp, compressor, turbine en motor smeedstukken, behalve auto | Pump, compressor, turbine, and engine forgings, except auto
38129904. Indicatieve afwijking indicatoren | Pictorial deviation indicators
38420420. rolstoelen | Wheelchairs
39910102. Straatvezels, hand of machine | Street sweeping brooms, hand or machine
50910101. Duikuitrusting en benodigdheden | Diving equipment and supplies
73899963. Fiets montage service | Bicycle assembly service

Werken bij Tuinarchitect: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tuinarchitect: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tuinarchitect. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tuinarchitect. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker in 2 ploegen (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Tempo Inhouse Kuehne+Nagel (Eindh)

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsmedewerker werk je actief mee vanuit het magazijn aan een correcte en tijdige oplevering van de goederen voor outbound. Samen met het operationele magazijnteam zorg je onder meer voor controle van de uitgevoerde instructies van in- en outbound. Je neemt als kwaliteitsmedewerker de volgende taken en verantwoordelijkheden voor je rekening : ¿Kwaliteitscontroles : bijv. controles uitvoeren op paletten: beschadigingen, aantallen, hoogtes, manier van stapelen, ... ¿Problemen en verbeteringen in het kwaliteitsbewaking identificeren, meewerken aan de analyse van de oorzaken, verbeteringen voorstel kwallen en verbeteringen (deels) zelf mee uitvoeren. ¿Je bent het operationele aanspreekpunt voor het kwaliteitsbeheer op de afdeling.

  • LASSER (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Molenstede zoeken we lassers voor de binnendienst. Je voert voornamelijk manueel werk uit. Metalen cassettes plooien en revettes vastzetten behoren tot jouw takenpakket.

  • Handlanger bouw M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met jarenlang ervaring in het plaatsen van klinkers, natuursteen en houten terrassen zijn wij op zoek naar een handlanger. Dit voornamelijk voor de aanleg van terrassen en opritten. Als handlanger start je als rechterhand van de plaatser. Je zal zo snel mogelijk genieten van een opleiding zodat je volledig zelfstandig opritten en terrassen kan plaatsen. Ben je op zoek naar een job optie vast op lange termijn, contacteer dan zo snel mogelijk Actief Eeklo op het nummer 09 218 93 90 of via mail naar [email protected]

  • Polyvalent betonarbeider (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf met specialisatie in de betonsector zoeken wij op heden een polyvalente betonarbeider. Als betonhersteller sta je in als polyvalente man, tot jouw takenpakket behoren het: maken van bekistingen (zowel traditionele als systeembekistingen), gieten van epoxyvloeren, ..

  • Verkoopmedewerk(st)er Herenboetiek (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verko(o)p(st)er gezocht  - 21u/week - voor Herenboetiek (M/V): Op een vriendelijke en professionele manier onthaal je de klanten. Je zorgt voor een uitgebreide en behulpzame dienstverlening. Uiteraard bewaak je de aantrekkelijke en overzichtelijke presentatie van de boetiek.    

  • Hoofdmagazijnier (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de verwerking van alle binnenkomende goederen (merchandising goederen en f&b producten) in het park. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor een efficiënte werking en organisatie van het magazijn. Je helpt met het voorbereiden en klaarzetten van de interne leveringen voor de verschillende verkooppunten in het park. De verdeling en verzending van de goederen naar de andere parken behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je controleert regelmatig op basis van steekproeven de kwaliteit van de stock (o.a. houdbaarheidsdatums).

  • Studenten Hoge School/Univ (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor een grote winkelketen te Mol zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

  • JOBSTUDENT 11/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 11/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Productie operator 2 ploegen m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Puurs zoeken wij operatoren m/v - optie vast. Ben jij een operator met ervaring en een stabiel cv? Wil en kan je in twee ploegen werken? Dan is deze vacature als operator zeker iets voor jou! Taken als operator Je zal fungeren als lijnoperator: je zorgt ervoor dat een productielijn goed kan blijven lopen: je vult materialen aan, je staat in voor kwaliteitscontroles, je lost kleine storingen op, je zorgt voor orde en netheid van de werkplaats,...

  • Technieker productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een persoon om de technische dienst in de nacht te versterken. Als technieker productie ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen. • Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden. • Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. • Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren. • Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

  • Meetings and Events Consultant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • bakker voor weekend (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SINT-ELOOI

    Type: Flexijob

    Je bent een ervaren bakker die 1 of 2 dagen per week zelfstandig wil werken, dan zoeken wij Bakkerij Vanherck te Deurne jou.

Zoek naar antwoorden van Tuinarchitect in sociale netwerken
Look for responds of Tuinarchitect in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tuinarchitect. Laat een reactie achter voor Tuinarchitect. Tuinarchitect bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tuinarchitect. Leave a respond for Tuinarchitect. Tuinarchitect on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tuinarchitect op de google maps. Adres en contacten Tuinarchitect
Location of Tuinarchitect on the google maps. Address and contacts of Tuinarchitect

Andere gerelateerde bedrijven als come Tuinarchitect Tuinarchitect: FONDS DE SECURITE D'EXISTENCE DU GARDIENNAGE-F.S.E.G. | Wepka SPRL | Val de Poix Hôtel (Le) | DANNEELS MARC BVBA | Baeken H & Zn BVBA

Other related companies as Tuinarchitect: FONDS DE SECURITE D'EXISTENCE DU GARDIENNAGE-F.S.E.G. | Wepka SPRL | Val de Poix Hôtel (Le) | DANNEELS MARC BVBA | Baeken H & Zn BVBA

Tuinarchitect is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Leuven (Kessel-Lo), België. De volledige naam van het bedrijf is Tuinarchitect, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08058990478. Het bedrijf Tuinarchitect bevindt zich op het adres: Zavelstraat 184,3010. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 712,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Tuinarchitect zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tuinarchitect is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tuinarchitect is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tuinarchitect, openstaande posities, locatie van Tuinarchitect op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tuinarchitect is a company, that was registered 2001 in Leuven (Kessel-Lo) region, Belgium. Full name of company is Tuinarchitect, company assigned to the tax number BE08058990478. The company Tuinarchitect is located at the address: Zavelstraat 184,3010. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 712,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Tuinarchitect were not found.
The main activity of Tuinarchitect is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Tuinarchitect is not available. You also can look at reviews of Tuinarchitect, open positions, location of Tuinarchitect on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tuinarchitect, Leuven (Kessel-Lo): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tuinarchitect, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tuinarchitect, Leuven (Kessel-Lo): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tuinarchitect, employees, financial statistics.