TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA

Contactgegevens TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA

Regio (region): Herent (Veltem-Beisem), België

Adres (address): Haachtstraat 151,3020, België

Telefoon (phone): 016 60 26 85 016 60 26 85

Fax (fax): 016 60 35 19 016 60 35 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA
Products information TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03327728271
Ondernemingsnummer: 9941223144
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 425,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA
(Get full report from official database of BE for TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA
Addition kinds of activities for TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA

232100. Mannen en jongens meubilair | Men's and boy's furnishings
336600. Kopergieterijen | Copper foundries
22690202. Verven: rauwe voorraad, garen en smalle stoffen | Dyeing: raw stock, yarn, and narrow fabrics
23990202. Paardenspannen en rietgewassen, enz .: niet-leder | Horse harnesses and riding crops, etc.: non-leather
25410302. Drainboards, plastic gelamineerd | Drainboards, plastic laminated
50829900. Bouw- en mijnbouwmachines, nec | Construction and mining machinery, nec
79480405. Jockey, paardenrennen | Jockey, horse racing
83220601. Gemeenschapscentrum | Community center
87480300. Communicatieadvies | Communications consulting

Werken bij TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair Installateur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaats sanitaire installaties bij particuliere klanten thuis.

  • zorgkundige maand 75% (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,...  Bedrijfsprofiel: Een woonzorgcentrum in Genk is op zoek naar een zorgkundige die kan inspringen gedurende een maand 15/10-15/11 aan een jobtime van 75%.  Het woonzorgcentrum gelegen in het groen zet de levenskwaliteit van de bewoners centraal! Het personeel zet zich dagdagelijks 100% n om hun bewoners de beste verzorging te kunnen voorzien. 

  • Huishoudhulp Assebroek M/V (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Verkoper m/v beenhouwerij te Kalmthout (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Vaste Job

    Voor ons filiaal te Kalmthout zijn wij op zoek naar een verkoper m/v ( 38u ) om ons team te versterken : Samen met uw collega's staat u in voor de verkoop van vers vlees , traiteur en charcuterieproducten Je helpt mee met de voorbereiding / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je de klanten adviseren in bij hun aankopen Je bent klantvriendelijk en leergierig De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal

  • Elektriciens - Belloy Elektrotechniek (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BELLOY ELEKTROTECHNIEK BVBA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een KMO met in Sint-Katelijne-Waver gespecialiseerd in telecom (industrie), installatie verlichting in kantoren en winkels, middenspanning en laagspanning. Jouw takenpakket: Je werkt meestal op een werf, soms in het atelier Je rijdt samen met één of meerdere collega’s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit Je realiseert tracés voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dicht plamuren,…) Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines, verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je plaatst, monteert en meet glasvezels en datakabels uit

  • SALES / ACCOUNT MANAGER 360 / VR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Poppr

    Type: Vaste Job

    360 tours, 360 photo, 360 video, 3D, Virtual Reality. Helemaal warm gekregen? Goed. Wij van Poppr zijn de go-to guys voor 360 VR. We waren er vroeg bij, en hebben meer dan 1000 projecten op ons palmares. Tot onze klanten mogen we rekenen: Belfius, ArcelorMittal, Accor Hotels, Center Parcs, Engie, Stad Gent, Stad Mechelen, Medialaan, VRT, Europcar, Niko, Telenet, Disney en nog een pak meer. Onze vrij beestige loft kijkt uit op de Leie en de torens van Gent. We groeien, en we zijn (behoorlijk dringend) op zoek naar een ervaren Sales slash Account Manager met wat technisch inzicht, interesse in dit soort technologieën en de MacGyver attitude. Insert theme song. Onze ideale collega: is een medior Sales Account Manager, dus met al wat ervaring achter de kiezen; vertaalt noden en opportuniteiten naar projecten; begrijpt snel de business van de klant; verkoopt oplossingen, en denkt creatief mee met de klant; wordt licht opgewonden door alles 360 / VR / 3D; de CRM is je beste vriend; heeft een goed oog voor design, fotografie, architectuur; houdt van technologie en digital marketing; bouwt positieve relaties uit met klanten en heeft een langetermijnvisie; is niet bang om zijn/haar handen vuil te maken en GTD; heeft een helicopter. Maar dat is geen must. Testen als je nog leest. Geslaagd; kan zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands, praat heel goed Engels en een mondje Frans. Versnelde ademhaling en hartslag 140? Super. In ruil krijg je geweldige opportuniteiten en projecten in een booming sector, een knoert van een loft, stevig materiaal, gedreven collega’s en veel avontuur.

  • Accountant (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Titeca Accountancy NV

    Type: Vaste Job

    Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Roeselare aan te vullen. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • Calculator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant is in 1989 gestart als algemeen bouwbedrijf en is vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met ongeveer 30 werknemers. Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar zij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoert. Onze klant heeft ook de nodige ervaring met het coördineren van het volledige bouwproces van particuliere projecten. Jobomschrijving • Opmaken van kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen t.e.m. erkenningsklasse 6. • Analyseren van bouwdossiers en ontleden van lastenboeken, plannen en meetstaten. • Uitvoeren van prijsaanvragen bij onderaannemers. • Vergelijken van offertes en nagaan of deze conform het lastenboek zijn. • Bekijken welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

  • Customer Service / Commercieel Meertalig Medewerker (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Anaconda, Selection & Direct Search, zoekt een customer service / commercieel bediende binnendienst Onze opdrachtgever is een dochter van een internationale groep en een sterke KMO gespecialiseerd in elektrische en elektronische aansluittechnieken voor industriële toepassingen. Na een grondige opleiding word je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de toegewezen klantenportefeuille zoals het uitwerken van offertes, begeleiden van het orderproces, onderhouden van proactieve klantencontacten, bewaken van voorraden en levertermijnen, afhandelen van klachten... In deze functie ben je de interne aanspreekpartner van onze klanten en werk je nauw samen met de verschillende account managers.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Lier-Rumst) - Zelfstandige basis (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor een van onze klanten, een ziekenhuis uit regio Mechelen, zijn wij momenteel op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen, die naast hun vaste job ervaring willen opdoen in een andere werkomgeving. Geef ons door wanneer je beschikbaar bent en welke afdelingen je verkiest en wij schakelen je in op basis van jouw voorkeuren.

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

Zoek naar antwoorden van TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA. Laat een reactie achter voor TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA. TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA. Leave a respond for TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA. TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA op de google maps. Adres en contacten TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA
Location of TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA on the google maps. Address and contacts of TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA: ALTEBRA NV | Papeterie des Ardennes | Homeselect | De Wildeman Decoratie BVBA | Transgohout N.V.

Other related companies as TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA: ALTEBRA NV | Papeterie des Ardennes | Homeselect | De Wildeman Decoratie BVBA | Transgohout N.V.

TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Herent (Veltem-Beisem), België. De volledige naam van het bedrijf is TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03327728271. Het bedrijf TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA bevindt zich op het adres: Haachtstraat 151,3020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 425,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA, openstaande posities, locatie van TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA is a company, that was registered 2017 in Herent (Veltem-Beisem) region, Belgium. Full name of company is TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA, company assigned to the tax number BE03327728271. The company TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA is located at the address: Haachtstraat 151,3020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 425,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA were not found.
The main activity of TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA is not available. You also can look at reviews of TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA, open positions, location of TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA, Herent (Veltem-Beisem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA, Herent (Veltem-Beisem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA, employees, financial statistics.