Lieten-Lieten NV

Contactgegevens Lieten-Lieten NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lieten-Lieten NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lieten-Lieten NV

Regio (region): Lummen (Meldert), België

Adres (address): Grote Baan 33,3560, België

Telefoon (phone): 013 31 28 19 013 31 28 19

Fax (fax): 013 32 17 90 013 32 17 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lieten-Lieten NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lieten-Lieten NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lieten-Lieten NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lieten-Lieten NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lieten-Lieten NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lieten-Lieten NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lieten-Lieten NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lieten-Lieten NV
Products information Lieten-Lieten NV

BTW identificatienummer (tax): BE06940856933
Ondernemingsnummer: 3687530517
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Lieten-Lieten NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lieten-Lieten NV
(Get full report from official database of BE for Lieten-Lieten NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lieten-Lieten NV
Addition kinds of activities for Lieten-Lieten NV

6331. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance
327200. Betonproducten, nec | Concrete products, nec
20839903. Malt bijproducten | Malt byproducts
36740301. Lichtgevoelige apparaten, vaste toestand | Light sensitive devices, solid state
50130118. Veren, schokdempers en stutten | Springs, shock absorbers and struts

Werken bij Lieten-Lieten NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lieten-Lieten NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lieten-Lieten NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lieten-Lieten NV. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND GEZOCHT: 2 Installateurs elektriciteit (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. Als elektricien sta je in voor het aanleggen van de elektrische installatie in woning- en appartementsbouw.

  • plukker (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitplanten van diverse kleine planten in de serre Planten verkoopsklaar maken: wijder zetten uithalen van planten van slechte kwaliteit ... Laden van plantentrays op karren en verpakken van transport. Werken met een bedrijfseigen systeem Controle en verzorging van de gewassen. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor het herkennen van ziektes en plagen op de gewassen alsook de bijhorende behandeling. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in de kwaliteitscontrole van onze planten!

  • Winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat grotendeels uit het aanvullen van de goederen en het klaarmaken van de bestellingen van de klanten, het op orde houden van de winkel. Daarnaast sta je ook in voor kassawerk (40%) en adviseer je klanten bij vragen.

  • TECHNIEKER IN DE VOEDING 3 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een extra Technieker! - U zorgt voor een optimale werking van het machinepark en de optimalisatie van de infrastructuur en technieken. Specifiek: Preventief onderhoud Storingen verhelpen en meedenken over langetermijnoplossingen. Opstarten van nieuwe machines Aanvullende taken Uren?U bent werkzaam tussen 4.45 tot 20.00 uur. Wisselend in vroeg, dag of laat.

  • Meestergast regio Eeklo. (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega's. Rapporteren van de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hechtel-Eksel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp - DUFFEL / LINT (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

  • Transportplanner DV00557 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    De transportafdeling staat in voor de tijdige levering van onze producten. Daarbij wordt beroep gedaan op transportbedrijven om onze vrachten over heel Europa op hun bestemming te krijgen. We trachten die vrachten optimaal samen te stellen, op de meest kostenefficiënte manier, zonder evenwel compromissen te sluiten over het service level. De transportplanner stelt de vrachten zo samen dat een minimaal aantal transporten nodig is om alles tot bij de klant te krijgen. Hierbij houdt de transportplanner rekening met de capaciteit van het magazijn, de beschikbaarheden van ritten en de aanleveringswensen van de klant. In het geval de vrachten niet volgens planning worden vervoerd, zoekt de transportplanner naar alternatieven. Een vlotte communicatie naar onze klanten en een groot probleemoplossend vermogen zijn daarbij de succesfactoren. Tot slot is de transportplanner verantwoordelijk voor de (administratieve) opvolging van de distributieactiviteiten, de transportprijzen, etc. Daarnaast beheert de transportplanner ook de stocklevels in externe magazijnen. Dit omvat ook rapporten opmaken, transportprijzen opvragen en het transportbeheerssysteem updaten.

  • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel -en luchttechnische installaties van gebouwen en industriën. Je stelt duidelijke rapporten op en bespreekt deze met de klant. Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het up to date houden van logboeken en technische plannen. Je rapporteert commerciele opportuniteiten aan je leidinggevende. Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

  • Zelfstandige winkelverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: SINGH BIKRAMJIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze buurtwinkel in Brecht zijn we op zoek naar een winkelverantwoordelijke. Je zal op zelfstandige basis de winkel beheren. Dit houdt volgende taken in: Verkopen van de winkelwaar (o.a. vers brood en charcuterie) De stock opvolgen en bestellingen plaatsen De leveringen ontvangen en de winkelwaar in de rekken plaatsen De winkel proper en ordelijk houden ...

  • Professionele autoschoner (v/m) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CLEAN POWER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een grote autogroep zijn we op zoek naar een professionele autoschoner. Job U zorgt voor de voorbereiding en reiniging van het voertuig om het onberispelijk te maken vooraleer het aan de klant wordt overhandigd. U kunt zich verplaatsen in Brussel en omgeving (uitzonderlijk ook in de regio Namen).

Zoek naar antwoorden van Lieten-Lieten NV in sociale netwerken
Look for responds of Lieten-Lieten NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lieten-Lieten NV. Laat een reactie achter voor Lieten-Lieten NV. Lieten-Lieten NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lieten-Lieten NV. Leave a respond for Lieten-Lieten NV. Lieten-Lieten NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lieten-Lieten NV op de google maps. Adres en contacten Lieten-Lieten NV
Location of Lieten-Lieten NV on the google maps. Address and contacts of Lieten-Lieten NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Lieten-Lieten NV Lieten-Lieten NV: Rousseaux Franceco SA | Tele West NV | Claire Tondeleir BVBA | BIPAR | Westvlaamse Gidsenkring

Other related companies as Lieten-Lieten NV: Rousseaux Franceco SA | Tele West NV | Claire Tondeleir BVBA | BIPAR | Westvlaamse Gidsenkring

Lieten-Lieten NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Lummen (Meldert), België. De volledige naam van het bedrijf is Lieten-Lieten NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06940856933. Het bedrijf Lieten-Lieten NV bevindt zich op het adres: Grote Baan 33,3560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 466,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Lieten-Lieten NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lieten-Lieten NV is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lieten-Lieten NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lieten-Lieten NV, openstaande posities, locatie van Lieten-Lieten NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lieten-Lieten NV is a company, that was registered 2003 in Lummen (Meldert) region, Belgium. Full name of company is Lieten-Lieten NV, company assigned to the tax number BE06940856933. The company Lieten-Lieten NV is located at the address: Grote Baan 33,3560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 466,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Lieten-Lieten NV were not found.
The main activity of Lieten-Lieten NV is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Lieten-Lieten NV is not available. You also can look at reviews of Lieten-Lieten NV, open positions, location of Lieten-Lieten NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lieten-Lieten NV, Lummen (Meldert): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lieten-Lieten NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lieten-Lieten NV, Lummen (Meldert): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lieten-Lieten NV, employees, financial statistics.