Bossuyt R

Contactgegevens Bossuyt R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bossuyt R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bossuyt R

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Morinnegoed 77,8500, België

Telefoon (phone): 056 32 01 14 056 32 01 14

Fax (fax): 056 32 01 15 056 32 01 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bossuyt R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bossuyt R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bossuyt R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bossuyt R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bossuyt R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bossuyt R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bossuyt R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bossuyt R
Products information Bossuyt R

BTW identificatienummer (tax): BE07664306640
Ondernemingsnummer: 3490325927
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 296,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Bossuyt R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bossuyt R
(Get full report from official database of BE for Bossuyt R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bossuyt R
Addition kinds of activities for Bossuyt R

154199. Industriële gebouwen en magazijnen, nec | Industrial buildings and warehouses, nec
362103. Controleapparatuur voor elektrische bussen en locomotieven | Control equipment for electric buses and locomotives
396500. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
598300. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
20510104. Brood, bruin; | Bread, brown; boston and other (canned)
23370102. Rokken, apart: vrouwen, misses 'en junioren' | Skirts, separate: women's, misses', and juniors'
33539903. Buizen, gelast, aluminium | Tubes, welded, aluminum
35199903. Jet aandrijfmotoren | Jet propulsion engines
35450105. Meetinstrumenten en machines, machinisten 'metaalbewerkingstype | Measuring tools and machines, machinists' metalworking type

Werken bij Bossuyt R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bossuyt R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bossuyt R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bossuyt R. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken. Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Monteur/plaatser (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Beveren, een grote speler in garagepoorten, rolluiken, e.d. is op zoek naar ervaren monteurs/plaatsers. Achtergrond of kennis van elektromechanica is mooi meegenomen, doorzettingsvermogen en enthousiasme een must ! Je hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring opgedaan binnen deze functie

  • Profileerder (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij  EEN BEDIENER NABEWERKINGSMACHINES (M/V) Uw functieomschrijving : Als bediener nabewerkingsmachines bedient u (eenvoudige of complexe) nabewerkingsmachines (hetzij conventioneel, hetzij CNC)    zoals zaagmachine, boormachine, lasersnijmachine, strek- en rolbuiger of doornplooier.

  • BARMAN | nieuwe zaak Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dranken klaarmaken Toog ordelijk houden Zaalpersoneel ondersteunen

  • Bandenmonteur / automechanicien (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een bandencentrale gevestigd in Lier. Ter versterking van het team zoeken we een bandenmonteur en automechanicien. Als bandenmonteur vang je de piek van het bandenseizoen op: wissel van zomer- naar winterbanden. Dit is een tijdelijke functie zo snel mogelijk op te starten tot eind december. Belangrijk is dat je ervaring hebt. Daarnaast zoekt de klant een automechanicien met optie vast. Heb je ervaring als mechanicien en wil je ook banden monteren, reageer dan zeker.

  • Polyvalent arbeider lakkerij (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een poederlakker regio Waasland. Je zal helpen met de voorbereiding van de stukken: trappen, auto's, hekken,... Je zal de stukken opschuren, ontvetten, afplakken, enz... Vervolgens zal je de stukken ophangen. De poederlakinstallatie instellen en de gespoten stukken controleren op de kwaliteit van het lakwerk. Je zal tot slot de stukken afpakken en met de heftruck klaar zetten per bestelling.

  • Automation Support Engineer (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf in Limburg, actief in de staalindustrie, zijn we op zoek naar een Automation Support Engineer. In deze rol neem je de volgende taken op: Je bent verantwoordelijk voor alle fases van automatiseringsprojecten, gaande van de specificaties tot de engineering, voorbereiding, inbedrijfstelling en de opvolging. Je volgt leveranciers op en stuurt hen aan. Voor de interne projecten ontwerp je zelf ook hardware en software, in samenwerking met collega's. Je staat in voor de documentatie alsook voor de veiligheid van de technische systemen.

  • Metaalbewerker gezocht regio Aalter. (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Je taken binnen het bedrijf als metaalbewerker zijn het maken en herstellen van de aanwezige machines. Maar ook het vervaardigen van machines, instaleren van industriële instalaties en het lezen van technische plannen. Hiervoor is kunnen lassen een vereiste. Deze job bevat veel variatie, en is zeker geen seriewerk. Optie vast.

  • DAKWERKER / HELLENDE DAKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    Werken uitvoeren op hellende daken : dakpannen, leien, tegelpannen alsook uitvoeren van gevelbekleding. .Het lezen van een plan is een sterk punt. Afvoerbuizen en hanggoten kunnen plaatsen. Je hebt ervaring in een soort gelijke functie.

  • Paid online manager (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je taak als paid online manager? Kopers aantrekken voor de drie non-food webshops van Colruyt Group. Je online advertenties verleiden geïnteresseerde surfers tot een bezoekje aan de webshop van ColliShop, van speelgoedwinkel DreamLand en van babywinkel Dreambaby. Elk van deze shops trekt vandaag al meer dan enkele miljoenen bezoekers per jaar aan. Als paid online manager trek je het arsenaal van online advertentie opportuniteiten helemaal open: SEA, social advertising, real-time bidding en retargeting. De inzet van je advertenties? Één doel: converteren! Elke campagne maak je nog effectiever dan de vorige. Je vroegere ervaring met een SEA-tool neem je gewoon mee naar deze job. Omdat traffic generation een discipline in volle opbouw is binnen Colruyt Group geef je mee vorm aan het gebruik van online adverteren. Je deelt je kennis met je collega’s en met andere afdelingen. Want als Traffic Builder gelooft je in de kracht van samenwerking. Zo werk je nauw samen met de mensen die de webshops onderhouden, uitbaten en de SEO ervan verzorgen. Door je initiatieven bouw je Traffic Building bovendien uit tot een volwaardige activiteit binnen Colruyt Group.

  • DOCENT NEDERLANDS (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BERLITZ

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Huyze Gezelle (Kuurne) gaat op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Bossuyt R in sociale netwerken
Look for responds of Bossuyt R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bossuyt R. Laat een reactie achter voor Bossuyt R. Bossuyt R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bossuyt R. Leave a respond for Bossuyt R. Bossuyt R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bossuyt R op de google maps. Adres en contacten Bossuyt R
Location of Bossuyt R on the google maps. Address and contacts of Bossuyt R

Andere gerelateerde bedrijven als come Bossuyt R Bossuyt R: OEF-GENT HONDEN OPLEIDINGSCENTRUM | ACE & KING MOTORCYCLES BVBA | TRABEL nv-VAN BRIEL | Baron B. & Celli sa | loca vaisselle sa

Other related companies as Bossuyt R: OEF-GENT HONDEN OPLEIDINGSCENTRUM | ACE & KING MOTORCYCLES BVBA | TRABEL nv-VAN BRIEL | Baron B. & Celli sa | loca vaisselle sa

Bossuyt R is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Bossuyt R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07664306640. Het bedrijf Bossuyt R bevindt zich op het adres: Morinnegoed 77,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 296,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bossuyt R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bossuyt R is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bossuyt R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bossuyt R, openstaande posities, locatie van Bossuyt R op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bossuyt R is a company, that was registered 1992 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is Bossuyt R, company assigned to the tax number BE07664306640. The company Bossuyt R is located at the address: Morinnegoed 77,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 296,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bossuyt R were not found.
The main activity of Bossuyt R is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bossuyt R is not available. You also can look at reviews of Bossuyt R, open positions, location of Bossuyt R on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bossuyt R, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bossuyt R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bossuyt R, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bossuyt R, employees, financial statistics.