B&B DESIGNERS TEAM BVBA

Contactgegevens B&B DESIGNERS TEAM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B&B DESIGNERS TEAM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

B&B DESIGNERS TEAM BVBA

Regio (region): Gent (Drongen), België

Adres (address): Gaverlandstraat 27A,9031, België

Telefoon (phone): 055 30 93 95 055 30 93 95

Fax (fax): +32 (67) 661-47-69 +32 (67) 661-47-69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B&B DESIGNERS TEAM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B&B DESIGNERS TEAM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B&B DESIGNERS TEAM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B&B DESIGNERS TEAM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B&B DESIGNERS TEAM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B&B DESIGNERS TEAM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B&B DESIGNERS TEAM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B&B DESIGNERS TEAM BVBA
Products information B&B DESIGNERS TEAM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09556152343
Ondernemingsnummer: 5004241943
Hoofdstad (capital): 253,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 105,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in B&B DESIGNERS TEAM BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B&B DESIGNERS TEAM BVBA
(Get full report from official database of BE for B&B DESIGNERS TEAM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor B&B DESIGNERS TEAM BVBA
Addition kinds of activities for B&B DESIGNERS TEAM BVBA

259900. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
14999908. Grafietwinning | Graphite mining
20130305. Wijnworst, van gekocht vlees | Vienna sausage, from purchased meat
20539901. Broodjes, zoet: bevroren | Buns, sweet: frozen
20539907. Pies, bakkerij; | Pies, bakery; frozen
22820104. Breiengaren: draaien, wikkelen of spoelen | Knitting yarn: twisting, winding, or spooling
86990100. Atletische organisaties | Athletic organizations

Werken bij B&B DESIGNERS TEAM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B&B DESIGNERS TEAM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B&B DESIGNERS TEAM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B&B DESIGNERS TEAM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • LOSSE ARBEIDER METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als handarbeider instaan voor het algemeen handwerk in het atelier. Je wordt volledig opgeleid binnen het bedrijf en zal instaan voor boren van stukken, monteren van stukken, demonteren, ...

  • Onderhoudstechnieker - automatisch magazijn 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij aan de slag gaan bij een bedrijf dat: luistert naar zijn werknemers? zijn werknemers soigneert? een job op lange termijn aanbiedt? en verschillende doorgroeimogelijkheden heeft? Dan stellen wij jou graag volgende job voor om je vingers bij af te likken!Geen ervaring noodzakelijk Forum Jobs zoekt namelijk een operator die interesse heeft om door te groeien naar een technieker. Je hoeft hiervoor geen technische opleiding te hebben maar wel wat technisch inzicht hebben. Het bedrijf is bereid om jou alles intern aan te leren. Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Wegens de bouw van een volautomatisch hoogbouwmagazijn gaat de firma op zoek naar versterking voor de technische dienst.Takenpakket als technisch operator Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het hoogbouwmagazijn. Je voert regelmatig controles uit op kritische punten. Je biedt ondersteuning bij het onderhoud van rollend materieel (heftrucks, reachtrucks, etc.), gebouwen en installaties. Je lost technische storingen op, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak. Je werkt in een 2 ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag.

  • Technieker vrachtwagens (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij opzoek naar een Technieker vrachtwagens (m/v) Je staat in voor het onderhoud en het herstellen van vrachtwagens Je voert tevens allerhande controles uit rekening houdend met de richtlijnen binnen het bedrijf.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • JOBSTUDENT VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Studentenjob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als student/verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer. Interesse? Kom gerust langs of stuur ons een mailtje met uw cv.

  • Junior Projectleider (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische, administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf. Je leidt - binnen de gestelde termijn - het project op, met oog voor detail en met bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf en volgens het gestelde budget. Je rapporteert aan de projectleider, die je geleidelijk zijn ervaring en kennis overdraagt. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.

  • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUNCH METALS

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

  • GRAFISCH TECHNISCHE CREATIEVELING (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: HOORENS PRINTING

    Type: Vaste Job

    Beheer website/shop, komen tot creatief fotobehang/paneel, verzorgen van online pubs. Bestanden aanpassen om deze drukklaar te maken voor digitale printing. Creatieve grafische ontwerpen maken in functie van de verkoop.

  • Onthaal Medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een vooraanstaande autogarage in de regio Wommelgem - Wijnegem, zijn we op zoek naar een Onthaalmedewerker. Onthaal: Je zorgt voor een oprecht vriendelijke verwelkoming van elke klant die binnen komt Je verwijst klanten actief door naar de juiste personen (sales, afleveraar, werkplek,...) Je verzorgt de wachtende klanten met een drankje, leesmateriaal,... Je houdt de wachtruimte op orde Administratie: Je volgt de info mailings op Je zorgt voor de postverdeling Je bestelt het kantoormateriaal, papier, drukwerk Je bestelt de broodjes voor de interne medewerker Je houdt de status van de brochures en prijslijsten bij Je biedt ondersteuning aan de Sales (opvolging van offertes) Je bent de eerste persoon voor de afhandeling van de inkomende telefoons ... Trefwoorden: Receptioniste, receptionist, onthaal medewerker, bediende onthaal, receptie bediende

  • Sales Rep. CityBot/Chatbotmasters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent helemaal weg van de laatste nieuwe trends en sociale media. Internetmarketing vind je cool en het liefst zou je er de hele dag met mensen over praten. Wij zijn opzoek naar een enthousiast persoon dat een van onze concepten lanceert dat helemaal draait rond A.I. en chatrobots. Automatiseren is de toekomst al jaren. Met meer dan 15 miljoen facebook pagina's hebben we dan ook nood aan chatrobots die ingezet kunnen worden als marketing tool. We hebben een 'proven concept' dat klanten veel geld en leads kunnen opbrengen. Daarom zijn we misschien opzoek naar jou. Ben jij een gedreven en enthousiaste vertegenwoordiger? Iemand die nieuwe skills wilt bijleren? Geen 9 to 5 persoon? Objectieven gedreven? Zin om bij te leren? Een bedrijf te doen groeien? Mee aan het roer van die groei te staan? Iemand die voor resultaat gaat en enkel met de laatste nieuwe dingen wilt werken? Neem dan zeker contact op met ons.

  • Klusjesman Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van B&B DESIGNERS TEAM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of B&B DESIGNERS TEAM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor B&B DESIGNERS TEAM BVBA. Laat een reactie achter voor B&B DESIGNERS TEAM BVBA. B&B DESIGNERS TEAM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B&B DESIGNERS TEAM BVBA. Leave a respond for B&B DESIGNERS TEAM BVBA. B&B DESIGNERS TEAM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B&B DESIGNERS TEAM BVBA op de google maps. Adres en contacten B&B DESIGNERS TEAM BVBA
Location of B&B DESIGNERS TEAM BVBA on the google maps. Address and contacts of B&B DESIGNERS TEAM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come B&B DESIGNERS TEAM BVBA B&B DESIGNERS TEAM BVBA: Warnier Léon | Maes F | Icke E BVBA | Verscheure Domotica | M.V. & Partners

Other related companies as B&B DESIGNERS TEAM BVBA: Warnier Léon | Maes F | Icke E BVBA | Verscheure Domotica | M.V. & Partners

B&B DESIGNERS TEAM BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Gent (Drongen), België. De volledige naam van het bedrijf is B&B DESIGNERS TEAM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09556152343. Het bedrijf B&B DESIGNERS TEAM BVBA bevindt zich op het adres: Gaverlandstraat 27A,9031. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 253,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 105,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in B&B DESIGNERS TEAM BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B&B DESIGNERS TEAM BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B&B DESIGNERS TEAM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B&B DESIGNERS TEAM BVBA, openstaande posities, locatie van B&B DESIGNERS TEAM BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B&B DESIGNERS TEAM BVBA is a company, that was registered 2000 in Gent (Drongen) region, Belgium. Full name of company is B&B DESIGNERS TEAM BVBA, company assigned to the tax number BE09556152343. The company B&B DESIGNERS TEAM BVBA is located at the address: Gaverlandstraat 27A,9031. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 253,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 105,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in B&B DESIGNERS TEAM BVBA were not found.
The main activity of B&B DESIGNERS TEAM BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of B&B DESIGNERS TEAM BVBA is not available. You also can look at reviews of B&B DESIGNERS TEAM BVBA, open positions, location of B&B DESIGNERS TEAM BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B&B DESIGNERS TEAM BVBA, Gent (Drongen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B&B DESIGNERS TEAM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B&B DESIGNERS TEAM BVBA, Gent (Drongen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B&B DESIGNERS TEAM BVBA, employees, financial statistics.