James Walker Benelux NV

Contactgegevens James Walker Benelux NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data James Walker Benelux NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

James Walker Benelux NV

Regio (region): Antwerpen (Wilrijk), België

Adres (address): Mechanicalaan 14,2610, België

Telefoon (phone): 03 820 79 00 03 820 79 00

Fax (fax): 03 828 54 84 03 828 54 84

E-Mail: algemene informatie: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) James Walker Benelux NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "James Walker Benelux NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "James Walker Benelux NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van James Walker Benelux NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen James Walker Benelux NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of James Walker Benelux NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees James Walker Benelux NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti James Walker Benelux NV
Products information James Walker Benelux NV

BTW identificatienummer (tax): BE07731872558
Ondernemingsnummer: 7080108642
Hoofdstad (capital): 713,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 461,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in James Walker Benelux NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor James Walker Benelux NV
(Get full report from official database of BE for James Walker Benelux NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor James Walker Benelux NV
Addition kinds of activities for James Walker Benelux NV

305204. Plastic riemen | Plastic belting
01810300. Bollen en zaden | Bulbs and seeds
20330400. Groenten en plantaardige producten, in blikjes, potten, enz. | Vegetables and vegetable products, in cans, jars, etc.
22810205. Nylon garen, spinnen van nietje | Nylon yarn, spinning of staple
32810603. Plaveiselblokken, gesneden steen | Paving blocks, cut stone
33259902. Bussen, gegoten staal: behalve investeringen | Bushings, cast steel: except investment
35850501. Apparatuur voor bieruitgifte | Beer dispensing equipment
36390000. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
80110202. Clinic, uitgevoerd door artsen | Clinic, operated by physicians

Werken bij James Walker Benelux NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in James Walker Benelux NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor James Walker Benelux NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for James Walker Benelux NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Accounts Payable Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf actief in engineering sector en gelegen in de regio van Zaventem is op zoek naar een tijdelijke Accounts Payable Accountant voor een periode van 6 maanden tot 1 jaar. Heb je zin om ervaring op te doen in de boekhouding, lees dan snel verder. Jouw takenpakket als AP Accountant: Boeken van facturen Boeken van banken Reconciliaties Assisteren bij de BTW aangifte Contacten met leveranciers Ad-hoc taken

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • student medewerker verkoop m/v (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een Hobbycenter in de regio zijn we op zoek naar een student om wekelijks op zaterdag volgende taken uit te voeren: Kassawerk, aanvullen van de winkelrekken en onderhoud van de zaak

  • Jobstudent (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Opnameverantwoordelijke woonzorgcentrum (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: RUSTHUIS SCHEUT ROB/RVT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een opnameverantwoordelijke die wenst mee te werken aan het uitbouwen van kwalitatieve zorg binnen een nieuwbouwproject voor een woonzorgcentrum te Anderlecht. Je staat voltijds in voor de voorbereiding en de opvolging van de opnames in het woonzorgcentrum, het kortverblijf en de serviceflatbewoners. Dit houdt in dat je de wachtlijst van kandidaat-bewoners beheert en inschrijvingsgesprekken met kandidaten en families voert. Je verricht ook ondersteunende taken in de administratie. Bijkomende verantwoordelijkheden zijn de contacten onderhouden met een netwerk van ziekenhuizen - informeren over alternatieve sociale hulpmogelijkheden, verzorgen van psychosociale begeleiding.

  • Verkoopster/verkoper (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S. OLIVER

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de verkoop van dames- en herenkleding. Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. Je doet ook kassawerk.

  • LOOPBAANCOACH m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt mensen bij het nemen van loopbaankeuzes en –beslissingen. Je bent bereid om voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Sales (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UPGRADE ESTATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je adviseert onze prospecten op een professionele manier en doet voorstellen die tegemoetkomen aan hun specifieke investeringsbehoeftes. Je ontpopt je tot specialist inzake het adviseren van roerende en onroerende vastgoedinvesteringen met een focus op het DNA van ons bedrijf. Je speelt een actieve rol tijdens onze salesevents. Je organiseert en begeleidt bezoeken met onze prospecten aan gerealiseerde projecten. Je maakt deel uit van een team van gedreven specialisten en werkt in een gemoedelijke sfeer. Je bouwt een lange termijnrelatie op met onze klanten.

  • Franchisenemer Bagel Corner (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bagel Corner, opgestart in Frankrijk in 2015 gaat richting 60 restaurants tegen eind 2018. Ook België zal eraan geloven: Brussel opende in mei, Luik en Luxemburg staan op til en we zoeken ook de eerste openingen in Vlaanderen dit jaar. Interesse in dit betaalbare fast food en op en top hippe concept? Schrijf je dan snel in. Reken hiervoor een eigen kapitaalinbreng van 60K. Extra tip: Het eerste centrum opent mogelijkheden om ook als opleidings- en animatiecentrum te functioneren voor Vlaamse en Nederlandse franchisenemers.

Zoek naar antwoorden van James Walker Benelux NV in sociale netwerken
Look for responds of James Walker Benelux NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor James Walker Benelux NV. Laat een reactie achter voor James Walker Benelux NV. James Walker Benelux NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for James Walker Benelux NV. Leave a respond for James Walker Benelux NV. James Walker Benelux NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie James Walker Benelux NV op de google maps. Adres en contacten James Walker Benelux NV
Location of James Walker Benelux NV on the google maps. Address and contacts of James Walker Benelux NV

Andere gerelateerde bedrijven als come James Walker Benelux NV James Walker Benelux NV: ISA Surveys BVBA | Schollier BVBA | HORCKMANS PAPER & DISPOSABLES | VANERUM - WEYEL NV | Van Impe Constructies BVBA

Other related companies as James Walker Benelux NV: ISA Surveys BVBA | Schollier BVBA | HORCKMANS PAPER & DISPOSABLES | VANERUM - WEYEL NV | Van Impe Constructies BVBA

James Walker Benelux NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Wilrijk), België. De volledige naam van het bedrijf is James Walker Benelux NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07731872558. Het bedrijf James Walker Benelux NV bevindt zich op het adres: Mechanicalaan 14,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 713,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 461,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in James Walker Benelux NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van James Walker Benelux NV is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van James Walker Benelux NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van James Walker Benelux NV, openstaande posities, locatie van James Walker Benelux NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie algemene informatie: [email protected]

James Walker Benelux NV is a company, that was registered 1985 in Antwerpen (Wilrijk) region, Belgium. Full name of company is James Walker Benelux NV, company assigned to the tax number BE07731872558. The company James Walker Benelux NV is located at the address: Mechanicalaan 14,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 713,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 461,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in James Walker Benelux NV were not found.
The main activity of James Walker Benelux NV is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of James Walker Benelux NV is not available. You also can look at reviews of James Walker Benelux NV, open positions, location of James Walker Benelux NV on the map. For more information, write us to email algemene informatie: [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over James Walker Benelux NV, Antwerpen (Wilrijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf James Walker Benelux NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about James Walker Benelux NV, Antwerpen (Wilrijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company James Walker Benelux NV, employees, financial statistics.