Polisound Promobil Team BVBA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • Polisound Promobil Team BVBA
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • Polisound Promobil Team BVBA

Contactgegevens Polisound Promobil Team BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Polisound Promobil Team BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Polisound Promobil Team BVBA

Regio (region): Oostkamp (Hertsberge), België

Adres (address): Rapaertstraat 14 Bus A,8020, België

Telefoon (phone): +32 (82) 591-49-12 +32 (82) 591-49-12

Fax (fax): 050 27 89 17 050 27 89 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Polisound Promobil Team BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Polisound Promobil Team BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Polisound Promobil Team BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Polisound Promobil Team BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Polisound Promobil Team BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Polisound Promobil Team BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Polisound Promobil Team BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Polisound Promobil Team BVBA
Products information Polisound Promobil Team BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08673675537
Ondernemingsnummer: 7069396972
Hoofdstad (capital): 889,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 453,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Polisound Promobil Team BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Polisound Promobil Team BVBA
(Get full report from official database of BE for Polisound Promobil Team BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Polisound Promobil Team BVBA
Addition kinds of activities for Polisound Promobil Team BVBA

101102. Voorbereiding van ijzererts | Iron ore preparation
225802. Warp en platte producten | Warp and flat knit products
20230209. Verdampte melk | Evaporated milk
21319902. Roken tabak | Smoking tobacco
36259908. Elektromagnetische koppelingen of remmen | Electromagnetic clutches or brakes
39999900. Manufacturing industries, nec, nec | Manufacturing industries, nec, nec
49590103. Vacuüm van vliegvelden | Vacuuming of airport runways
50830305. Graan liften apparatuur en benodigdheden | Grain elevators equipment and supplies
51549903. Geiten | Goats
59410500. Watersportuitrusting | Water sport equipment

Werken bij Polisound Promobil Team BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Polisound Promobil Team BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Polisound Promobil Team BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Polisound Promobil Team BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien trucks (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je spoort de fouten op, stelt een diagnose en herstelt het voertuig. Je hebt nauw contact met de verantwoordelijke voor de bestelling van de nodige stukken.

  • Schoonmaker-ster Bedrijf Puurs (17,5u/week) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een bedrijf in Puurs. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, cleanrooms... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 17u tot 20u30 (17,5u/week)

  • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een heel sterk bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een aantal operatoren die kunnen en willen werken in 3 ploegen. Je staat in voor het instellen en bedienen van de machines van de productielijn en ook voor het opvolgen van het productieproces, alsook het wegzetten en aanbrengen van de materialen met de heftruck van de producten. Dit laatste kan perfect aangeleerd worden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp in Pulle-Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Kruishoutem - Oudenaarde - Zingem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • STUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van het productieatelier. Je doet de ontvangst en stockage van leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het ontdooien van producten. Je bakt de viennoiserie en zorgt voor de afwerking. Je werkt de patisserie af. Je bereidt de sandwiches, salades, quiches, … Je bereidt en verpakt de producten en voorziet ze van een datum. Je vult de toonbank in de loop van de dienst systematisch aan. Je zorgt voor het onderhoud van het atelier: poetsen atelier en reinigen van het apparatuur. Je doet de afwas.

  • Jobstudent (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • heftruckbestuurder / heftruckchauffeur - vast nacht - vast contract, zonder interim (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je hebt al enkele jaren ervaring als heftruckchauffeur of je bent in bezit van je heftruckattest met weinig ervaring? Je zoekt een job als heftrukchauffeur in de nacht regio Ardooie? Lees dan snel verder, want dan hebben wij een job voor jou! Voor een bedrijf in Ardooie, gespecialiseerd in het produceren en het invriezen van groenten, zijn wij op zoek naar enkele heftruckchauffeurs.

  • Senior Internal sales specialist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Als senior internal sales specialist maak je offertes op vraag van de klant of van de account manager. Je stemt af met leveranciers om de beste deals te verkrijgen en bevraagt grondig de wens van de klant. Je maakt configuraties in de distributieplatformen en stelt zo pakketten samen. Je volgt licenties op, houdt de klant op de hoogte en verwerkt ook andere renewals. Dit doe je samen in een team met 3 collega’s.

  • GARAGIST (M/V) (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: CTRL@Home

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialiseerd in luchthavenvervoer, taxiververvoer... zijn we op zoek naar een garagist. Je wordt ingeschakeld in het onderhoud en herstellingen aan wagens.

  • supervisor Callcenter (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Vaste Job

    Voor ons callcenter/adviesbureau te Kortrijk zijn wij op zoek naar een supervisor. We zoeken iemand die al een eerste ervaring heeft in het coachen, opleiden, begeleiden en opvolgen van mensen en afspraken. Ben jij de persoon die kan rapporteren, doelstellingen en plannen kan opmaken om op een zo adequaat mogelijke manier targets te behalen en afspraken in te plannen? Ben je iemand die op een duidelijke manie kan overbrengen wat er diend te gebeuren en die dit ook dagelijks/wekelijks kan raporteren? Heb jij de skills om een klein team te coachen, zowel individueel als op teamniveau? Beschik je over een goede dosis motiverende gespreksvoering? Kan je net zo makkelijk bijspringen als je merkt dat het een mindere dag is. Kan je vlot met de computer en programma's werken. Heb je geen nine to five mentaliteit maar ben je echt bereid om je schouders onder een project te zetten? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief door.

Zoek naar antwoorden van Polisound Promobil Team BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Polisound Promobil Team BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Polisound Promobil Team BVBA. Laat een reactie achter voor Polisound Promobil Team BVBA. Polisound Promobil Team BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Polisound Promobil Team BVBA. Leave a respond for Polisound Promobil Team BVBA. Polisound Promobil Team BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Polisound Promobil Team BVBA op de google maps. Adres en contacten Polisound Promobil Team BVBA
Location of Polisound Promobil Team BVBA on the google maps. Address and contacts of Polisound Promobil Team BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Polisound Promobil Team BVBA Polisound Promobil Team BVBA: Gezondheidscentrum | Fraikin J-L | De Witte Berk BVBA | AUDIO VIDEO GUY BVBA | Uitgeverij Diligentia N.V.

Other related companies as Polisound Promobil Team BVBA: Gezondheidscentrum | Fraikin J-L | De Witte Berk BVBA | AUDIO VIDEO GUY BVBA | Uitgeverij Diligentia N.V.

Polisound Promobil Team BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Oostkamp (Hertsberge), België. De volledige naam van het bedrijf is Polisound Promobil Team BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08673675537. Het bedrijf Polisound Promobil Team BVBA bevindt zich op het adres: Rapaertstraat 14 Bus A,8020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 889,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 453,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Polisound Promobil Team BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Polisound Promobil Team BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Polisound Promobil Team BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Polisound Promobil Team BVBA, openstaande posities, locatie van Polisound Promobil Team BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Polisound Promobil Team BVBA is a company, that was registered 1996 in Oostkamp (Hertsberge) region, Belgium. Full name of company is Polisound Promobil Team BVBA, company assigned to the tax number BE08673675537. The company Polisound Promobil Team BVBA is located at the address: Rapaertstraat 14 Bus A,8020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 889,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 453,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Polisound Promobil Team BVBA were not found.
The main activity of Polisound Promobil Team BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Polisound Promobil Team BVBA is not available. You also can look at reviews of Polisound Promobil Team BVBA, open positions, location of Polisound Promobil Team BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Polisound Promobil Team BVBA, Oostkamp (Hertsberge): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Polisound Promobil Team BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Polisound Promobil Team BVBA, Oostkamp (Hertsberge): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Polisound Promobil Team BVBA, employees, financial statistics.