A.S.E. INT. BVBA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • A.S.E. INT. BVBA
Private companiesCoal Mining • A.S.E. INT. BVBA

Contactgegevens A.S.E. INT. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.S.E. INT. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.S.E. INT. BVBA

Regio (region): Ternat, België

Adres (address): Assesteenweg 117-9,1740, België

Telefoon (phone): 02 452 97 73 02 452 97 73

Fax (fax): 02 454 18 88 02 454 18 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.S.E. INT. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.S.E. INT. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.S.E. INT. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.S.E. INT. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.S.E. INT. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.S.E. INT. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.S.E. INT. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.S.E. INT. BVBA
Products information A.S.E. INT. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03196166992
Ondernemingsnummer: 1926971435
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 820,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.S.E. INT. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.S.E. INT. BVBA
(Get full report from official database of BE for A.S.E. INT. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.S.E. INT. BVBA
Addition kinds of activities for A.S.E. INT. BVBA

207901. Margarine- en margarineoliën | Margarine and margarine oils
333902. Edele metalen | Precious metals
509200. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden | Toys and hobby goods and supplies
01819901. Fruitvoorraden, groei van | Fruit stocks, growing of
37140116. Smeersystemen en onderdelen, motorvoertuig | Lubrication systems and parts, motor vehicle
38240303. snelheidsmeters | Speedometers
50930105. Afval papier | Waste paper
73590504. Verhuur van mobiele communicatie apparatuur | Mobile communication equipment rental
73840102. Foto ontwikkelen en retoucheren | Photograph developing and retouching
79220400. Theatrale producenten | Theatrical producers

Werken bij A.S.E. INT. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.S.E. INT. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.S.E. INT. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.S.E. INT. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Multimediatechnieker M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in kabel- en leidingbouw en installatiewerken zijn we momenteel op zoek naar een multimediatechnieker M/V. Je zal een bepaalde regio in België toegewezen krijgen, elke dag krijg je je planning toe en kan je van thuis uit vertrekken naar je klanten. Je voornaamste taken zijn: - Het aansluiten van telefonie, internet en digitale TV in particuliere woningen. - Het verbinden van bestaande inleidingen met de computer en/of telefoon. - Installeren van ISDN PSTN ADT, ADSL en IDTV.

  • Kinesist of Psychomotorisch therapeut Psychosezorg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5749 Locatie: ZNA Psychiatrisch ziekenhuis Stuivenberg Afdeling/ Bedrijfseenheid: Psychomotorische therapie, Psychosezorg Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur met ingang van 1/11/2018 Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat vooral in voor de residentiële therapieën, zowel in groep als individueel. Je hebt als opdracht aan elke patiënt een individuele en planmatige zorg te bieden door toepassing van psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen, met inachtname van de noden en behoeften van de patiënt, met als doel het menswaardig bestaan van de patiënt te bevorderen en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je past de psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen deskundig en doelgericht toe in kader van opgestelde programma. Je beheert administratieve gegevens, toestellen, materialen en documentatie. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van het aangeboden programma, o.a. door mee te werken aan overleg en vormingsprojecten. Ook volg je opleiding en bijscholing, en kan hieraan in voorkomend geval meewerken. Je rapporteert aan de verantwoordelijke Psychomotorische therapie PZ Stuivenberg, en werkt samen binnen een multidisciplinair team. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Niels Vrijsen, HR recruiter, op 03 234 40 28. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Lodewijckx, Trajectverantwoordelijke paramedisch, op 03 217 77 87. Zie je dit 100% zitten?

  • Tapijtafwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiele textielfirma zijn we op zoek naar een tapijtafwerkster.

  • Heftruckchauffeur twee ploegen m/v (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ervaren heftruckchauffeur, op zoek naar een nieuwe uitdaging in twee ploegen te regio Waregem? Dan is deze job iets voor jou! Als heftruckchauffeur ga je aan de slag bij een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productfamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. Het is een Belgische fabrikant, die sinds 1968 in België aanwezig is. De heftruckchauffeur staat in voor het transporteren (met de heftruck) van de afgewerkte producten van het einde van de lijn. Daarnaast dient de heftruckchauffeur vrachtwagens te laden met afgewerkte producten. Je controleert de producten. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Gepassioneerde operatoren regio Diest (m/v) ONMIDDELLIJKE OPSTART (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, een gezond en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de productie van binnendeuren, gaan wij op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega's om hun leuk team te komen versterken als operator (m/v). Je bent verantwoordelijk voor het lezen en interpreteren van opdrachten. Je kan een product kwalitatief bewerken op een machine in verhouding tot het gevraagde rendement. Je hebt affiniteit met houtbewerking en schrijnwerkerij. Je bent niet bang om beslissingen te nemen en je staat in voor de visuele controle. Je kan op zeer korte termijn opstarten in 2 ploegen. Vaste aanwerving, goede werksfeer, correct loon. Interne opleiding is voorzien!

  • Werfleider ruwbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Algemene organisatie en aansturing op de werf (metsers, bekisters,... maar ook onderaannemers) - bestellingen plaatsen - opvolgen van werfvergaderingen - algemene organisatie van de werf opvolgen - je staat er voor open om ook je handen vuil te maken!

  • Huishoudheld regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp in Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heverlee, 24 uur per week (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heverlee. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student winkelbediende Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke job als student winkelbediende voor een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • STUDENT Kelner Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Keukenmedewerker FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Voorbereidingen in de koude keuken, koude voorgerechten en desserten dresseren, meehelpen in de warme keuken tijdens de service.

Zoek naar antwoorden van A.S.E. INT. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.S.E. INT. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.S.E. INT. BVBA. Laat een reactie achter voor A.S.E. INT. BVBA. A.S.E. INT. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.S.E. INT. BVBA. Leave a respond for A.S.E. INT. BVBA. A.S.E. INT. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.S.E. INT. BVBA op de google maps. Adres en contacten A.S.E. INT. BVBA
Location of A.S.E. INT. BVBA on the google maps. Address and contacts of A.S.E. INT. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.S.E. INT. BVBA A.S.E. INT. BVBA: CARROSSERIE FAES G NV | Immo Mon Toit | Objectif Pub | Danneels Schoenhandel BVBA | Danckaers

Other related companies as A.S.E. INT. BVBA: CARROSSERIE FAES G NV | Immo Mon Toit | Objectif Pub | Danneels Schoenhandel BVBA | Danckaers

A.S.E. INT. BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Ternat, België. De volledige naam van het bedrijf is A.S.E. INT. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03196166992. Het bedrijf A.S.E. INT. BVBA bevindt zich op het adres: Assesteenweg 117-9,1740. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 820,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.S.E. INT. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.S.E. INT. BVBA is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.S.E. INT. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.S.E. INT. BVBA, openstaande posities, locatie van A.S.E. INT. BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.S.E. INT. BVBA is a company, that was registered 1992 in Ternat region, Belgium. Full name of company is A.S.E. INT. BVBA, company assigned to the tax number BE03196166992. The company A.S.E. INT. BVBA is located at the address: Assesteenweg 117-9,1740. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 820,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.S.E. INT. BVBA were not found.
The main activity of A.S.E. INT. BVBA is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A.S.E. INT. BVBA is not available. You also can look at reviews of A.S.E. INT. BVBA, open positions, location of A.S.E. INT. BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.S.E. INT. BVBA, Ternat: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.S.E. INT. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.S.E. INT. BVBA, Ternat: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.S.E. INT. BVBA, employees, financial statistics.