G.D.W. nv-Trekhaken

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • G.D.W. nv-Trekhaken
Private companiesEating and Drinking Places • G.D.W. nv-Trekhaken

Contactgegevens G.D.W. nv-Trekhaken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G.D.W. nv-Trekhaken: address, phone, fax, email, website, opening hours

G.D.W. nv-Trekhaken

Regio (region): Waregem, België

Adres (address): Hoogmolenwegel 21,8790, België

Telefoon (phone): 056 60 42 12 056 60 42 12

Fax (fax): 056 60 01 93 056 60 01 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G.D.W. nv-Trekhaken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G.D.W. nv-Trekhaken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G.D.W. nv-Trekhaken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G.D.W. nv-Trekhaken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G.D.W. nv-Trekhaken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G.D.W. nv-Trekhaken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G.D.W. nv-Trekhaken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G.D.W. nv-Trekhaken
Products information G.D.W. nv-Trekhaken

BTW identificatienummer (tax): BE01361999511
Ondernemingsnummer: 2160430908
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 586,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in G.D.W. nv-Trekhaken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G.D.W. nv-Trekhaken
(Get full report from official database of BE for G.D.W. nv-Trekhaken)

Aanvulling soorten activiteiten voor G.D.W. nv-Trekhaken
Addition kinds of activities for G.D.W. nv-Trekhaken

2389. Kleding en accessoires, nec | Apparel and accessories, nec
322199. Glascontainers, anders | Glass containers, nec
01759902. Abrikozenboomgaard | Apricot orchard
33399919. Zirkoniummetaal, spons en korrels | Zirconium metal, sponge and granules
50440204. Microfilm apparatuur | Microfilm equipment

Werken bij G.D.W. nv-Trekhaken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G.D.W. nv-Trekhaken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G.D.W. nv-Trekhaken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G.D.W. nv-Trekhaken. Looking for open vacancies in other companies

  • Service technieker (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: CES

    Type: Vervanging brugpensioen

    Service technieker verzorgt het preventieve en curatieve onderhoud van koel en vriesinstallaties. De werkzaamheden worden in binnen- en buitenland uitgevoerd. Hiervoor zijn korte verplaatsingen van maximum 1 week nodig. Service technieker doet ook, samen met collega's uit de werkplaats, installatie van machines. Daarnaast staat hij in voor de opleiding van klanten.

  • Chauffeur C / CE dagritten m/v (COMINES)

    Regio: COMINES

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als chauffeur C of CE? Wij zoeken naar een chauffeur om linnen op te halen en te leveren. Nationale ritten, dagritten. Vertrek vanuit Comines. Onze klant is een nationale speler die voornamelijk in de zorgsector en horeca actief is. Om hun groeiend klantenbestand goed en correct te kunnen beleveren zoeken ze een bijkomende medewerker, chauffeur C of chauffeur CE. Taken: Je levert of haalt goederen op bij klanten en zorgt voor een correcte afhandeling hiervan: laden en lossen van de goederen, invullen van de leveringsdocumenten, eerste aanspreekpunt klant omtrent vragen/klachten... Dagwerk. Je werkt soms met flexibele of onderbroken werkuren. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag.

  • Huishoudhulp Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Huldenberg en omgeving

  • JOBSTUDENT PRODUCTIE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Desteldonk gaan we op zoek naar jobstudenten om in de productie te werken. Afhankelijk van je school kunnen er dagen flexibel ingepland worden. Je staat in voor het kleven van etiketten op producten. Je staat in voor het inpakken van producten in dozen. Je staat in voor polyvalente taken in de productie.

  • DRINGEND: bijverdienste/student magazijnier (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Onderhoudstechnieker dagdienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het onderhoud van de productielijnen en het machinepark. Jouw expertise pas je graag toe bij het verhelpen van kleine technische storingen. Je bent je bewust van de nodige veiligheid aan machines waardoor je mee op zoek gaat naar verbeteringen. Bedrijfsprofiel: Jouw werkgever is een belangrijke internationale speler in de voedingsindustrie. Een team van 150 medewerkers gaat samen aan de slag om kwaliteit aan de klant af te leveren. Je komt terecht in de productie. Deze is georganiseerd in verschillende, kleinere, teams met elk hun eigen specialisatie. 

  • Design Engineer Sprinklers (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: JOBS IN MIND

    Type: Vaste Job

    Onze partner levert systemen, oplossingen en dienstverlening in verband met intelligente gebouwentechniek. Brandbeveiliging is hierin een cruciale discipline.Een specifieke opdracht hierin is het bouwen van blussystemen op basis van gas of watermist, om kritische infrastructuur niet alleen passief maar ook actief te beveiligen tegen brand. Functiebeschrijving De Design Engineer Sprinklers voert de technische studie en de projectering in 3D van het project uit in opdracht van de Project Manager. Taken: Autonoom uitwerken van een technisch dossier bestaande uit: - AutoCAD tekeningen van: De P&ID’s van het automatisch blussysteem (2D) De batterij met flessen blusgas of watermist (3D) Het piping netwerk van de batterij naar de sproeimonden (3D / ISO) De pneumatische controlekast van de blusinstallatie (2/3D) Het inplantingsplan (2D) - Een berekeningsdossier ter dimensionering van de installatie (aantal flessen, piping diameter, sproeimonden, ledigingstijden, enz.) in een VdS software gebaseerd op Siemens parameters, en rekening houdende met de gevraagde normering van: Synthetische blusgassen Inerte blusgassen Watermist systemen Uitwerken van het technisch dossier: - In offertefase, op basis van een lastenboek en tekeningen van de klant, de installateur of het studiebureau. - In uitvoeringsfase (“To Build”), waarbij aanpassingen aan het concept verwerkt worden. - Aan het einde van de projectfase (“As Built”) waarbij de dossiers in overeenkomst met de werkelijkheid worden gebracht. - Documenteren van aanpassingen en updates tijdens de uitbatingsfase van de installatie. Overdragen van de uitvoeringsdocumenten aan de technici, inbegrepen plaatsbezoeken op de werf om de voortgang, wijzigingen en technische vragen op te nemen. Bewaken van de technische voortgang en kwaliteit en daarover periodiek mondeling en schriftelijk rapporteren, zowel naar de eigen leidinggevende als naar de projectverantwoordelijke. Technische gesprekken met installatiebedrijven en/of eindklanten. Bijdragen aan het opstellen en actueel houden van procedures en standaarden. - Componentenbibliotheken in AutoCAD

  • Operator lasrobot (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen. Je monteert aanboorzadels (mechanical t's) op buizen en dit volgens plan. Je wordt ingeschakeld als operator aan onze lasrobot. Kennis van halfautomaat lassen en TIG lassen is hierbij een absolute must.

  • telecom installateurs (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

  • KOKS voor hoogstaande horeca events (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, heb je veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken

  • Flexijob voor de bediening (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: 'T NOTARISHUYS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner (M/V) die, op geregelde basis, kan helpen in de bediening op drukke momenten. Dit zowel tijdens de week (dinsdag, woensdag, donderdag) als tijdens het weekend (vrijdag en zaterdag).

Zoek naar antwoorden van G.D.W. nv-Trekhaken in sociale netwerken
Look for responds of G.D.W. nv-Trekhaken in social networks

Lees alle opmerkingen voor G.D.W. nv-Trekhaken. Laat een reactie achter voor G.D.W. nv-Trekhaken. G.D.W. nv-Trekhaken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G.D.W. nv-Trekhaken. Leave a respond for G.D.W. nv-Trekhaken. G.D.W. nv-Trekhaken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G.D.W. nv-Trekhaken op de google maps. Adres en contacten G.D.W. nv-Trekhaken
Location of G.D.W. nv-Trekhaken on the google maps. Address and contacts of G.D.W. nv-Trekhaken

Andere gerelateerde bedrijven als come G.D.W. nv-Trekhaken G.D.W. nv-Trekhaken: D.A.C. | VAN EESTER | DEPREZ Y SPRL | Shkupi | Van Eyck Chemie N.V.

Other related companies as G.D.W. nv-Trekhaken: D.A.C. | VAN EESTER | DEPREZ Y SPRL | Shkupi | Van Eyck Chemie N.V.

G.D.W. nv-Trekhaken is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Waregem, België. De volledige naam van het bedrijf is G.D.W. nv-Trekhaken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01361999511. Het bedrijf G.D.W. nv-Trekhaken bevindt zich op het adres: Hoogmolenwegel 21,8790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 586,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in G.D.W. nv-Trekhaken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van G.D.W. nv-Trekhaken is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G.D.W. nv-Trekhaken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G.D.W. nv-Trekhaken, openstaande posities, locatie van G.D.W. nv-Trekhaken op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

G.D.W. nv-Trekhaken is a company, that was registered 1992 in Waregem region, Belgium. Full name of company is G.D.W. nv-Trekhaken, company assigned to the tax number BE01361999511. The company G.D.W. nv-Trekhaken is located at the address: Hoogmolenwegel 21,8790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 586,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in G.D.W. nv-Trekhaken were not found.
The main activity of G.D.W. nv-Trekhaken is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of G.D.W. nv-Trekhaken is not available. You also can look at reviews of G.D.W. nv-Trekhaken, open positions, location of G.D.W. nv-Trekhaken on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over G.D.W. nv-Trekhaken, Waregem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G.D.W. nv-Trekhaken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G.D.W. nv-Trekhaken, Waregem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G.D.W. nv-Trekhaken, employees, financial statistics.